9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

4 senedir biz de tatil yapmıyoruz ki bu evlendim evleneli demek oluyor, Batmandayken tüm yıllık izinlerde ankaraya geldik ailelerin yanına, bu senede tayin geç açıklandı akabinde darbe oldu taşınma yerleşme derken yaz bitti, perdelerim de geldi mi yerleştim diyebilirim

Bu arada pofuduk evet annemle aynı apartmanda olmak sevimli bir karar değil esasen,yani şöyle diyim babam sağ olsa bırak aynı apartmanı aynı şehirde dahi olmazdık ama şu şartlarda annemi bırakamam benim kardeşim de ayrı zirzop çünkü
Güle güle oturun yeni evinizde, iki gündür ankarayı özlüyorum nedense, dün de garın bir fotoğrafını görünce farkettim o koşturmacayı da özlemişim halbuki o keşmekeşin içindeyken ne zordu. Tren garına evden daha çok uğruyordum hahah.

Ben de öyle ayh tatilim geldi insanı değilim ama şu aralar biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var sadece. Siz de seneye düzeniniz de oturunca gönlünüzce gidersiniz inşallah

Güle güle oturun yeni evinizde, iki gündür ankarayı özlüyorum nedense, dün de garın bir fotoğrafını görünce farkettim o koşturmacayı da özlemişim halbuki o keşmekeşin içindeyken ne zordu. Tren garına evden daha çok uğruyordum hahah.

Ben de öyle ayh tatilim geldi insanı değilim ama şu aralar biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var sadece. Siz de seneye düzeniniz de oturunca gönlünüzce gidersiniz inşallah

İnşallah...

İnsanoğlu nankör fazlasıyla, bende batmandayken bitse de gitsek modundaydım gün daydım ama şimdi ankara çok büyük ve kalabalık geliyo batmanı arıyorum her anlamda, alışamadım, sanki başkasının evini dayadım döşedim geri batmana dönücem, bide ciddi üşüyorum ankara soğuk :)

pigme pofuduk pigme pofuduk yeni mi regl oldun? Tatilin iki hafta değil mi yanlış mı anladım? Tüm tatil regl olmazsın canım suya girecek imkanın olur yine. Benim yerime de tatil yap ben bu sene gidemedim halbuki çok da ihtiyacım var :silah:

Sabahları bi kahve höpürdet, müzik dinle, yemek ye, yüz, bakışlarla da olsa flört et birileriyle. Bunları benim yerime yapmadan dönme tatilden olur mu :KK51:

olmadım daha. 21inde rezervasyonum başlıyor 10 gün, 22sinde reglim görünüyor. birkaç gün girmem artık teyzemleri falan gezerim.
kahveyi her daim içerim zaten, müzik kitap dergi ilk günler için kaçınılmaz malum oturucam, sonra yüzerim ve kilo alıp dönücem muhtemelen çünkü hep öyle olur, ve içicem, gerçekten içicem. flört kısmını bilemem, bi şey diyemem.

4 senedir biz de tatil yapmıyoruz ki bu evlendim evleneli demek oluyor, Batmandayken tüm yıllık izinlerde ankaraya geldik ailelerin yanına, bu senede tayin geç açıklandı akabinde darbe oldu taşınma yerleşme derken yaz bitti, perdelerim de geldi mi yerleştim diyebilirim

Bu arada pofuduk evet annemle aynı apartmanda olmak sevimli bir karar değil esasen,yani şöyle diyim babam sağ olsa bırak aynı apartmanı aynı şehirde dahi olmazdık ama şu şartlarda annemi bırakamam benim kardeşim de ayrı zirzop çünkü

benim şansım anne tarafımın bodrum civarında olmasıydı sanırım, her yaz giderdik, e mecbur tatil.

hayırlı olsun, ağız tadıyla güle güle otur bu arada.

ya demek istediğim o değil, ben annemle aynı binada oturmazdım, sen öyle uygun görmüşsün bi sebepten öyle bi karar vermişsin, altında yatan bi şey vardır illa ki, bunu yargılayamam ben. cümle yapısını gör diye yazdım onu, ben senin nasıl mutlu olacağını veya neden öyle bi karar verdiğini senden daha iyi bilemem ki.

tatil zaten sırf düzenin değişmesi, bi hafta sonu hiç bilmediğin bi şehre kaçıp otelde pineklemek bile inanılmaz fark ettiriyor. yalnızlığı aşırı seviyorum valla sonum nolcak hiç bilmiyorum.

İnşallah...

İnsanoğlu nankör fazlasıyla, bende batmandayken bitse de gitsek modundaydım gün daydım ama şimdi ankara çok büyük ve kalabalık geliyo batmanı arıyorum her anlamda, alışamadım, sanki başkasının evini dayadım döşedim geri batmana dönücem, bide ciddi üşüyorum ankara soğuk :)

camı açık bırakıyorum mecburen ama titriyorum yani arada. camı kapatsam duramam yorgansız uyuyamayan bi insanım çünkü, ev boş diye sigara da içiyorum sinmemesi lazım. okul bitse diye gözünün içine bakmıştım ama ilk ankara'ya dönünce ben de senin gibi hissetmiştim.

bi de dün sabah annemle kavga ettik telefonda, bu sabah da okula kayıt için gidicem 1. sınıf olmak çok zor arkadaşlar nasıl olacak bilmiyorum. onu halledince toparlanıp gidicem.

Ama pofuduk bir de şöyle düşün bazen de aklın yolu bir oluyo, senin nasıl mutlu olacağın konusu eyvallah muallak ama nasıl mutsuz olduğun hepimizin malumu, anlık mutlu oluyosun belki sesini duymaktan mesajlaşmaktan iletişim halinde olmaktan lakin uzun vadede karşılığı yok, bi yola girmeye gelince ailem reddeder diyip kenara çekilen bi adam var karşında

Ama pofuduk bir de şöyle düşün bazen de aklın yolu bir oluyo, senin nasıl mutlu olacağın konusu eyvallah muallak ama nasıl mutsuz olduğun hepimizin malumu, anlık mutlu oluyosun belki sesini duymaktan mesajlaşmaktan iletişim halinde olmaktan lakin uzun vadede karşılığı yok, bi yola girmeye gelince ailem reddeder diyip kenara çekilen bi adam var karşında

ona eyvallah bi şey demiyorum, adamın huyu belli zaten, benim ordaki serzenişim cümle yapısınaydı anlatabiliyor muyum?

"belki anlık vadede mutlu olursun ama uzun vadede karşılığı yok"la "bu adamı hayatından tamamen çıkar bütün anıları da sil eminim çok daha mutlu olursun" kalıbı farklı.

zaten çok yoruldum. tatilden önce bugün için bana sözü vardı, uyansın diye bekliyorum çünkü ben dün uyudum kaldım. buluşacaksak son bi buluşuruz kararını versin artık ki onda o cesaret yok ben kesip atıcam muhtemelen bu sefer, buluşmayacaksak da kaydımı yaptırıp 1-2 gün içinde gidicem. ama ne olacağı bugün belli olacak. çok yoruldum.

ona eyvallah bi şey demiyorum, adamın huyu belli zaten, benim ordaki serzenişim cümle yapısınaydı anlatabiliyor muyum?

"belki anlık vadede mutlu olursun ama uzun vadede karşılığı yok"la "bu adamı hayatından tamamen çıkar bütün anıları da sil eminim çok daha mutlu olursun" kalıbı farklı.

zaten çok yoruldum. tatilden önce bugün için bana sözü vardı, uyansın diye bekliyorum çünkü ben dün uyudum kaldım. buluşacaksak son bi buluşuruz kararını versin artık ki onda o cesaret yok ben kesip atıcam muhtemelen bu sefer, buluşmayacaksak da kaydımı yaptırıp 1-2 gün içinde gidicem. ama ne olacağı bugün belli olacak. çok yoruldum.
Yani bu çocuk yine derse ki ailemi karşıma alamam diye bugün bu işi bitirecek misin?

şu açıdan diyorum senin akademik kariyer planın da vardı, eğitmensin vs...devam edebilirsin kurslara gidebilirsin neden evlilik, ne kadar sağlıklı olur, duyguların tamamen bitmeden...

Yani çoluklu çocuklu bir adamla evlenmezsin tabi (yapmazsın la değil mi:KK53:), demek istediğim hemen biri çıksın karşıma da evleneyim kafasında olman sana zarar diyorum ben.

şu açıdan diyorum senin akademik kariyer planın da vardı, eğitmensin vs...devam edebilirsin kurslara gidebilirsin neden evlilik, ne kadar sağlıklı olur, duyguların tamamen bitmeden...

kariyer planı yine var evlilik engel değil.

çünkü yoruldum. her şeyi tek başıma yapmaktan yoruldum. yetemiyorum artık gitmiyo. önceden yetiyodum olduruyodum çünkü fiziken yanımda olmasa da bi şekilde bana destek olan insanlar vardı. bi şekilde bana ihtiyaç duyanlar vardı. şimdi bakıyorum annemle babamla konuşmalarımız "çiçekleri sula kurumasın, evi süpür gelen giden olursa ayıp olmasın, kapıcının aidatını ver mağdur olmasın, aylin evleniyor düğüne gel ayıp olmasın, teyzen bekliyor niye gelmiyosun insanlar alınmasın, dolapta şu vardı ye ziyan olmasın, camları sil yağmur yağdı sıcak vurur çamur olmasın, kardeşin nerde aradım açmadı, sen onunla mı görüşüyosun, sen onu mu aradın, seni allah kurtardı sen hala görmüyo musun" böyle gidiyor. kardeşimle zaten konuşmuyoruz beyefendi yurt dışına gidiyomuş bu hafta, ben dün öğrendim. "siz konuşmuyo musunuz" dedi, "anne ben sana haftalardır bunu anlatmaya çalışıyorum niye anlamıyosun" dedim, "sen yine onunla mı konuştun da patlayacak yer arıyosun" diye kavga ettik.

gerçekten yoruldum. bıktım. çekemiyorum. istemiyorum. yapamıyorum ya. ben artık başka şeyler için kafa yormak istiyorum. yıldım.

Pofuduk geçen yorumlarını okudum boşanmış çocuklu bile olur diye, öylesine lafın gelişi demişsindir diye okuyup geçtim.
Uzun ilişkiden sonra karşısına ilk çıkanla evlenmek gibi bir hata yapma lütfen.

Yani çoluklu çocuklu bir adamla evlenmezsin tabi (yapmazsın la değil mi:KK53:), demek istediğim hemen biri çıksın karşıma da evleneyim kafasında olman sana zarar diyorum ben.

lafın gelişi demedim, ciddi söyledim. en azından bi şeyleri yaşamış görmüş olur. anne olmak istemiyorum. ha çocuk olsun iyi de ben doğurmak istemiyorum.

karşıma biri çıksın evleneyim değil daha çok, yeni bi aile istiyorum gibi. hani biri beni kullanmasın artık bana ihtiyaç duysun istiyorum.

lafın gelişi demedim, ciddi söyledim. en azından bi şeyleri yaşamış görmüş olur. anne olmak istemiyorum. ha çocuk olsun iyi de ben doğurmak istemiyorum.

karşıma biri çıksın evleneyim değil daha çok, yeni bi aile istiyorum gibi. hani biri beni kullanmasın artık bana ihtiyaç duysun istiyorum.
Seni kullanmayan, arkanda duracak, çok sevecek biri muhakkak boşanmış ve çocuklu olmalı yani öyle mi? Yani paket öyle, başka türlü olamaz, yaşıtın dengin gibi??

Pofuduk şimdi ben anne değilim ahkam kesmek istemem de kendi doğurmadığın bir çocuğa bu genç yaşında özveriyle bakmanın nasıl ağır bir yük olduğunun farkında değil misin? Gözünü seveyim dilediğin şeylere dikkat et, bakarsın gerçek olur. Valla seni şu anda kardeşim yerine koyup konuşuyorum, yakınımda olsan aklını başına topla der engel olurdum böyle bişey yapmana.

yoruldun ama emin ol evlilik de yorucu, akraba ilişkileri tantanalar gene var bi kere, ev işi falan söylememe gerek yok, evet kariyer gene yapılır ama bekarken vaktin daha bol

Seni kullanmayan, arkanda duracak, çok sevecek biri muhakkak boşanmış ve çocuklu olmalı yani öyle mi? Yani paket öyle, başka türlü olamaz, yaşıtın dengin gibi??

Pofuduk şimdi ben anne değilim ahkam kesmek istemem de kendi doğurmadığın bir çocuğa bu genç yaşında özveriyle bakmanın nasıl ağır bir yük olduğunun farkında değil misin? Gözünü seveyim dilediğin şeylere dikkat et, bakarsın gerçek olur. Valla seni şu anda kardeşim yerine koyup konuşuyorum, yakınımda olsan aklını başına topla der engel olurdum böyle bişey yapmana.

muhakkak boşanmış ve çocuklu olmalı demedim, öyle de olur dedim. önce adam olsun.

yoruldun ama emin ol evlilik de yorucu, akraba ilişkileri tantanalar gene var bi kere, ev işi falan söylememe gerek yok, evet kariyer gene yapılır ama bekarken vaktin daha bol

şimdi de var, ne fark ediyor?

şimdinin farkı şu: istersen evden gidebilirsin iş bulursun ayrı eve çıkarsın tek veya arkadaşlarınla, ama evlilik öyle değil, ha boşanma ihtimalin her zaman var elbette ama orda bi kişiye verdiğin söz var manevi yükü daha fazla

Back
X