pigme pofuduk
yeni mi regl oldun? Tatilin iki hafta değil mi yanlış mı anladım? Tüm tatil regl olmazsın canım suya girecek imkanın olur yine. Benim yerime de tatil yap ben bu sene gidemedim halbuki çok da ihtiyacım var
Sabahları bi kahve höpürdet, müzik dinle, yemek ye, yüz, bakışlarla da olsa flört et birileriyle. Bunları benim yerime yapmadan dönme tatilden olur mu
olmadım daha. 21inde rezervasyonum başlıyor 10 gün, 22sinde reglim görünüyor. birkaç gün girmem artık teyzemleri falan gezerim.
kahveyi her daim içerim zaten, müzik kitap dergi ilk günler için kaçınılmaz malum oturucam, sonra yüzerim ve kilo alıp dönücem muhtemelen çünkü hep öyle olur, ve içicem, gerçekten içicem. flört kısmını bilemem, bi şey diyemem.
4 senedir biz de tatil yapmıyoruz ki bu evlendim evleneli demek oluyor, Batmandayken tüm yıllık izinlerde ankaraya geldik ailelerin yanına, bu senede tayin geç açıklandı akabinde darbe oldu taşınma yerleşme derken yaz bitti, perdelerim de geldi mi yerleştim diyebilirim
Bu arada pofuduk evet annemle aynı apartmanda olmak sevimli bir karar değil esasen,yani şöyle diyim babam sağ olsa bırak aynı apartmanı aynı şehirde dahi olmazdık ama şu şartlarda annemi bırakamam benim kardeşim de ayrı zirzop çünkü
benim şansım anne tarafımın bodrum civarında olmasıydı sanırım, her yaz giderdik, e mecbur tatil.
hayırlı olsun, ağız tadıyla güle güle otur bu arada.
ya demek istediğim o değil, ben annemle aynı binada oturmazdım, sen öyle uygun görmüşsün bi sebepten öyle bi karar vermişsin, altında yatan bi şey vardır illa ki, bunu yargılayamam ben. cümle yapısını gör diye yazdım onu, ben senin nasıl mutlu olacağını veya neden öyle bi karar verdiğini senden daha iyi bilemem ki.
Güle güle oturun yeni evinizde, iki gündür ankarayı özlüyorum nedense, dün de garın bir fotoğrafını görünce farkettim o koşturmacayı da özlemişim halbuki o keşmekeşin içindeyken ne zordu. Tren garına evden daha çok uğruyordum hahah.
Ben de öyle ayh tatilim geldi insanı değilim ama şu aralar biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var sadece. Siz de seneye düzeniniz de oturunca gönlünüzce gidersiniz inşallah
tatil zaten sırf düzenin değişmesi, bi hafta sonu hiç bilmediğin bi şehre kaçıp otelde pineklemek bile inanılmaz fark ettiriyor. yalnızlığı aşırı seviyorum valla sonum nolcak hiç bilmiyorum.
İnşallah...
İnsanoğlu nankör fazlasıyla, bende batmandayken bitse de gitsek modundaydım gün daydım ama şimdi ankara çok büyük ve kalabalık geliyo batmanı arıyorum her anlamda, alışamadım, sanki başkasının evini dayadım döşedim geri batmana dönücem, bide ciddi üşüyorum ankara soğuk :)
camı açık bırakıyorum mecburen ama titriyorum yani arada. camı kapatsam duramam yorgansız uyuyamayan bi insanım çünkü, ev boş diye sigara da içiyorum sinmemesi lazım. okul bitse diye gözünün içine bakmıştım ama ilk ankara'ya dönünce ben de senin gibi hissetmiştim.