9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

şimdinin farkı şu: istersen evden gidebilirsin iş bulursun ayrı eve çıkarsın tek veya arkadaşlarınla, ama evlilik öyle değil, ha boşanma ihtimalin her zaman var elbette ama orda bi kişiye verdiğin söz var manevi yükü daha fazla

ben ev arkadaşlığını da gördüm, aynı kardeşim gibiydi, eve misafir getirir bulaşığı yığar giderdi, onu da evden kovdum tek kaldım sonra. evlilik daha sorumluluk işi haksız mıyım? eşin "alınacak bi şey var mı" diye sormuyor mu mesela? veya kafasına göre dan diye misafir getirebiliyor mu? sen yokken eve istediğini çağırıyor mu?

canım benim o şans meselesi, bdv bu tip konularla dolu biliyosun

biliyorum da en kötüsünü gördüğümü düşünüyorum. en azından artık neye dikkat etmem gerektiğini biliyorum. nokta atışı konular var mesela, habersiz gelen giden olur mu gibi. basit bi soru ama pek çok şeyi açıklığa kavuşturur. planlı mı yoksa her işi son dakika mı kotarıyor bu soru bunun bile cevabını veriyor aslında. onu severken öğrendim.

Cidden bende bi anlik bi bos bulunma olarak nitelendirmistim evlilik meselesini.
Ha hayat ne gosterir bilinmez karsina biri cikar gercekten icine siner evlenirsin eyvallah. Temennimdir de insallah mutlu olacagin bi insan cikar karsina.
Ama bahsettigin gerekcelerle evlilik yoluna girmek cok riskli. Yagmurdan kacarken doluya tutulmak gibi bir ihtimal var. Hele birde cocuklu biri olursa daha buyuk risk.
Evlilikte yalnizlik cok daha agir koyuyo insana.
Simdi soyluyosun ama ciddi ciddi boyle bir durum olsa muhtemelen sende dusunursun bunlari

Cidden bende bi anlik bi bos bulunma olarak nitelendirmistim evlilik meselesini.
Ha hayat ne gosterir bilinmez karsina biri cikar gercekten icine siner evlenirsin eyvallah. Temennimdir de insallah mutlu olacagin bi insan cikar karsina.
Ama bahsettigin gerekcelerle evlilik yoluna girmek cok riskli. Yagmurdan kacarken doluya tutulmak gibi bir ihtimal var. Hele birde cocuklu biri olursa daha buyuk risk.
Evlilikte yalnizlik cok daha agir koyuyo insana.
Simdi soyluyosun ama ciddi ciddi boyle bir durum olsa muhtemelen sende dusunursun bunlari

bilmiyorum. ya ömrümün kalanını tek başıma geçiricem ya da apar topar evlenicem. ben kendim için başka bi ihtimal görmüyorum. tek başıma eve çıkıp düzen kurduktan sonra ben evleneceğimi sanmıyorum çünkü.

bilmiyorum. ya ömrümün kalanını tek başıma geçiricem ya da apar topar evlenicem. ben kendim için başka bi ihtimal görmüyorum. tek başıma eve çıkıp düzen kurduktan sonra ben evleneceğimi sanmıyorum çünkü.
E evlenme şart mı, önemli olan senin mutlu huzurlu olman, tek başına düzen kurduğunda huzurlu olacaksan öyle kalırsın ne varmış sanki. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayı kimse istemez sen de istemezsin.

E evlenme şart mı, önemli olan senin mutlu huzurlu olman, tek başına düzen kurduğunda huzurlu olacaksan öyle kalırsın ne varmış sanki. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayı kimse istemez sen de istemezsin.

muhtemelen öyle olacak gibi. şimdi paldır küldür evlenmezsem bi daha hiç evlenmem ben.

bi de henüz emin değilim ama regl oldum galiba, şu an her şeye ağlayacak potansiyele sahibim. hazırlanıp okula gidicem öğleden sonra.

bi de henüz emin değilim ama regl oldum galiba, şu an her şeye ağlayacak potansiyele sahibim. hazırlanıp okula gidicem öğleden sonra.
ben de geçen hafta regl olduğumda bildiğin kudurdum ya :( daha kötü hissetmen normal şu aralar, herşey geçiyor be pofuduk, şu ara üst üste geldi senin anne baba kardeş ex derken

Cok yakin 2 arkadasim bekar. Bi ben evli ve cocukluyum.
Onlar bana özeniyolar hayatinu kurdun cocugun oldu evin yuvan var diye. Ben onlara ozeniyorum ayaklari uzerinde duruyolar. Tasidiklari tek sorumluluk kendi sorumluluklari kaynana kayinbaba vs gibi derdi yok.
Kosullar ne olursa olsun hhersey dort dortluk olmuyo malesef.

ben de geçen hafta regl olduğumda bildiğin kudurdum ya :KK43: daha kötü hissetmen normal şu aralar, herşey geçiyor be pofuduk, şu ara üst üste geldi senin anne baba kardeş ex derken

ayrıldıktan sonra her şey üst üste geldi zaten de şu ara patlama noktam. sabrım tahammülüm gücüm bitti sanırım. aslında hiçbir şey geçmiyor, sadece zamanla başka şeyler de olunca biraz geriye atılmış gibi oluyor, belki de önemini önceliğini kaybediyor.

Cok yakin 2 arkadasim bekar. Bi ben evli ve cocukluyum.
Onlar bana özeniyolar hayatinu kurdun cocugun oldu evin yuvan var diye. Ben onlara ozeniyorum ayaklari uzerinde duruyolar. Tasidiklari tek sorumluluk kendi sorumluluklari kaynana kayinbaba vs gibi derdi yok.
Kosullar ne olursa olsun hhersey dort dortluk olmuyo malesef.

bütün arkadaşlarım evli, bi şey diyemem o yüzden.

benim bi arkadaşım evlenmişti, daha doğrusu babamın arkadaşının kızı, o doktorumun kızı. her neyse. çok yakındık biz onlarla. iki aile arasında o kadar uçurum vardı ki, bizim muhatabımız kız tarafı olmasına rağmen erkek tarafına daha yakın hissettim ben kendimi nedense. o kadar iyi insanlar ki. o kıza öyle değer gösterdiler ki. ama aileler arası çok çirkinlikler oldu bana göre. o çocuk kızın ailesinden hiç değer görmedi. ama mutlular, çok mutlular. ben ona özenmiştim hep. evlilik denince benim aklıma o kız geliyor, hani kayınvalide kayınpeder derdi herkeste var, kimse dengine gelmiyor zaten. ama kendi aralarında iyiler. ne bileyim karışık işte.

bütün arkadaşlarım evli, bi şey diyemem o yüzden.

benim bi arkadaşım evlenmişti, daha doğrusu babamın arkadaşının kızı, o doktorumun kızı. her neyse. çok yakındık biz onlarla. iki aile arasında o kadar uçurum vardı ki, bizim muhatabımız kız tarafı olmasına rağmen erkek tarafına daha yakın hissettim ben kendimi nedense. o kadar iyi insanlar ki. o kıza öyle değer gösterdiler ki. ama aileler arası çok çirkinlikler oldu bana göre. o çocuk kızın ailesinden hiç değer görmedi. ama mutlular, çok mutlular. ben ona özenmiştim hep. evlilik denince benim aklıma o kız geliyor, hani kayınvalide kayınpeder derdi herkeste var, kimse dengine gelmiyor zaten. ama kendi aralarında iyiler. ne bileyim karışık işte.

bak sana 800 sayfadır anlatmak istediğimiz şey bu, ailesel çirkinlikler sevimsizlikler olabilir ama mesele 2 kişi birbirine öncelik vermek ve birbirine sarılmak dolayısıyla mutlu olmak, o yüzden sana hep teyze kv görümce vs adamdan yüz bulmasa yapamazdı dedik ya da yapsalardı da umrunda olmazdı adam dağ gibi arkanda olsa

Mesele zaten dengi dengine gelmek degil. Oyle biseyin cok mumkun oldugunu da pek sanmiyorum acikcasi. Ama iste bi puruz cikiyo illa ki. Ya kocadan ya kendi anne babandan ya esin anne babasindan. Hic bisey olmaz maddi sikinti olur o olmaz saglik olur. Onemli olan sevgi saygi kaybetmeden aile olabilmek. O da maharet istiyo iste. Beceremezsen de ufak seyler buyuyo. Ustu ortulecek seyler kocaman oluyo.
Evlenmeden once bende bu kadar olacagini dusunmezdim gerci ama oluyomus

Mesele zaten dengi dengine gelmek degil. Oyle biseyin cok mumkun oldugunu da pek sanmiyorum acikcasi. Ama iste bi puruz cikiyo illa ki. Ya kocadan ya kendi anne babandan ya esin anne babasindan. Hic bisey olmaz maddi sikinti olur o olmaz saglik olur. Onemli olan sevgi saygi kaybetmeden aile olabilmek. O da maharet istiyo iste. Beceremezsen de ufak seyler buyuyo. Ustu ortulecek seyler kocaman oluyo.
Evlenmeden once bende bu kadar olacagini dusunmezdim gerci ama oluyomus

siz düzelmiştiniz en son

biz de kavga ettik 3 gün önce, adam oyun oynamaktan anneme bi hoşgeldin demedi bende kıyameti kopardım buz gibiydi ev ağzım yüzüm uçuk oldu, sonunda dün gün boyu hem gezdik hem konuştuk hallettik gibi bakalım

siz düzelmiştiniz en son

biz de kavga ettik 3 gün önce, adam oyun oynamaktan anneme bi hoşgeldin demedi bende kıyameti kopardım buz gibiydi ev ağzım yüzüm uçuk oldu, sonunda dün gün boyu hem gezdik hem konuştuk hallettik gibi bakalım
Epeydir iyiyiz şükur. En azindan asil benim isyan ettigim konuda sikintimiz yok. Ara da oluyo ister istemez biseyler.
Bu oyun internet vs basli basina sorun zaten. Esim oyun oynamaz sosyal medyayla da cok ilgilide degil pek. Ama araba meraklisi surekli ilanlara bakar alacak olsun olmasin. Elinde tlfn gorunce alip atasm geliyo

Epeydir iyiyiz şükur. En azindan asil benim isyan ettigim konuda sikintimiz yok. Ara da oluyo ister istemez biseyler.
Bu oyun internet vs basli basina sorun zaten. Esim oyun oynamaz sosyal medyayla da cok ilgilide degil pek. Ama araba meraklisi surekli ilanlara bakar alacak olsun olmasin. Elinde tlfn gorunce alip atasm geliyo

benimki bildiğin bağımlı oldu, 2 kuzeni var erkek onlarla oynuyolar oyun online ha diyince çıkamıyoda başlayınca bitirecek illa ki durdurulmuyo, o gün annem geldi işte bi hoşgeldin yok kadın gidiyo güle güle yok yerinden kalkma yaa ağzınla de yani dimi, ben kafamda kurdum kurdum kendimi yedim, aynı apartmandayız diye trip mi atıyo annesigil mi soğuk davran diyo neler neler düşündüm, ama konuşunca ve bazı şeyleri birleştirince artniyet yok dedim ki özür de diledi, annesigil batmanda bizdeyken de bu adam pc den kalkmıyodu, yani tavır anneme değil adam ergen gibi worl of warcraft oynuyo

her türlü strese sıkıntıya bire bir: kuaför ve alışveriş...dün ikisini de yaptım koca daha bi affedilebilir oldu gözümde :)
yine de durum sevimsiz tabi, daha dikkatli olmaya özen gösterecek..
bazı arkadaşlarım diyo ki rest çek silsin oyunu, onuda ben yapmak istemiyorum elbette insanların zevkleri hobileri olacak çok doğal bu, buyurgan olmak istemiyorum evliliğimde

Back
X