- 17 Mart 2023
- 9
- -4
- 1
- 41
- Konu Sahibi sananebananebizene
-
kızlar 9 yıllık ilişkimi artık sonuca ulaşamıyoruz diye mayıs ayında bitirdim birkaç ay sonra tesadüf eseri hakkında ağıza alınmayacak yorumlar yaptığı eski sevgilisi ile barıştığını gördüm yıkıldım şok oldum başka biri olsa asla bukadar üzülmezdim.sonra kıza onun hakkındaki tüm söylediklerini yazdım kadın mesajlarımı okudu beni engellemedi ama bana bir şey bile yazmadı.tabi hırsımı aldım mı hayır hemen o karaktersize yazdım ertesi gün beni aradı bana evet onunla görüşüyorum bile diyemedi :) geçen tesadüf eseri bir resim gördüm çekilmiş sosyal medyada resimde 6-7 kişi var yemek kadın resimde sadece saçının kenarı gözüküyor resmi çenede eski erkek arkadaşım :) aynı karede resim bile paylaşamıyorlar ama hırsımı aldım mı hayır hala alamadım sizce ne yapmalıyım ?
evet 48-49Gerçekten 39 yaşında mısınız ? Adam kaç yaşında ?
kızlar 9 yıllık ilişkimi artık sonuca ulaşamıyoruz diye mayıs ayında bitirdim birkaç ay sonra tesadüf eseri hakkında ağıza alınmayacak yorumlar yaptığı eski sevgilisi ile barıştığını gördüm yıkıldım şok oldum başka biri olsa asla bukadar üzülmezdim.sonra kıza onun hakkındaki tüm söylediklerini yazdım kadın mesajlarımı okudu beni engellemedi ama bana bir şey bile yazmadı.tabi hırsımı aldım mı hayır hemen o karaktersize yazdım ertesi gün beni aradı bana evet onunla görüşüyorum bile diyemedi :) geçen tesadüf eseri bir resim gördüm çekilmiş sosyal medyada resimde 6-7 kişi var yemek kadın resimde sadece saçının kenarı gözüküyor resmi çenede eski erkek arkadaşım :) aynı karede resim bile paylaşamıyorlar ama hırsımı aldım mı hayır hala alamadım sizce ne yapmalıyım ?
Rezil etmişsiniz kendinizi. Onlar çoktan barışma seksi yapmıştır şimdiye.kızlar 9 yıllık ilişkimi artık sonuca ulaşamıyoruz diye mayıs ayında bitirdim birkaç ay sonra tesadüf eseri hakkında ağıza alınmayacak yorumlar yaptığı eski sevgilisi ile barıştığını gördüm yıkıldım şok oldum başka biri olsa asla bukadar üzülmezdim.sonra kıza onun hakkındaki tüm söylediklerini yazdım kadın mesajlarımı okudu beni engellemedi ama bana bir şey bile yazmadı.tabi hırsımı aldım mı hayır hemen o karaktersize yazdım ertesi gün beni aradı bana evet onunla görüşüyorum bile diyemedi :) geçen tesadüf eseri bir resim gördüm çekilmiş sosyal medyada resimde 6-7 kişi var yemek kadın resimde sadece saçının kenarı gözüküyor resmi çenede eski erkek arkadaşım :) aynı karede resim bile paylaşamıyorlar ama hırsımı aldım mı hayır hala alamadım sizce ne yapmalıyım ?
bırakmalısınız sizi istemeyen bir insana ne yaparsanız yapın hırsınızı alamazsınız tam aksine saplantılı,terkedilmiş bir insan imajı yaratırsınız durduk yere,empati yapıyorum zor bir durum acaba benimle birlikteykende görüşüyorlarmıydı,acaba hiç unutamadımı yada ben nasıl olurda bir insanı unutturamadım,acaba o yüzdenmi bir türlü ilişkide bir sonuca varamadık vs. yani hırsınızı alamazsınız bide aralarında konuşurlar yaptıklarınızı, sonuçta adam eski sevgililerinin dedikodusunu yapan bir tip,gormezden gelin tamamen silin en güzeli bu,sanki hiç olmamış gibi bırakın o düşünsün hiçmi sevmedi beni diye ararsa sorarsa hiç dönmeyin,bitmişte kurtulmuşsunuz gibi davranın aynısını yaşatın derim...kızlar 9 yıllık ilişkimi artık sonuca ulaşamıyoruz diye mayıs ayında bitirdim birkaç ay sonra tesadüf eseri hakkında ağıza alınmayacak yorumlar yaptığı eski sevgilisi ile barıştığını gördüm yıkıldım şok oldum başka biri olsa asla bukadar üzülmezdim.sonra kıza onun hakkındaki tüm söylediklerini yazdım kadın mesajlarımı okudu beni engellemedi ama bana bir şey bile yazmadı.tabi hırsımı aldım mı hayır hemen o karaktersize yazdım ertesi gün beni aradı bana evet onunla görüşüyorum bile diyemedi :) geçen tesadüf eseri bir resim gördüm çekilmiş sosyal medyada resimde 6-7 kişi var yemek kadın resimde sadece saçının kenarı gözüküyor resmi çenede eski erkek arkadaşım :) aynı karede resim bile paylaşamıyorlar ama hırsımı aldım mı hayır hala alamadım sizce ne yapmalıyım ?
Rezil etmişsiniz kendinizi. Onlar çoktan barışma seksi yapmıştır şimdiye.
evet aslında konu tamda bu kafamdaki sorular bunlar demekki demekki demekki yoksa tabiki istediğini yapabilirbırakmalısınız sizi istemeyen bir insana ne yaparsanız yapın hırsınızı alamazsınız tam aksine saplantılı,terkedilmiş bir insan imajı yaratırsınız durduk yere,empati yapıyorum zor bir durum acaba benimle birlikteykende görüşüyorlarmıydı,acaba hiç unutamadımı yada ben nasıl olurda bir insanı unutturamadım,acaba o yüzdenmi bir türlü ilişkide bir sonuca varamadık vs. yani hırsınızı alamazsınız bide aralarında konuşurlar yaptıklarınızı, sonuçta adam eski sevgililerinin dedikodusunu yapan bir tip,gormezden gelin tamamen silin en güzeli bu,sanki hiç olmamış gibi bırakın o düşünsün hiçmi sevmedi beni diye ararsa sorarsa hiç dönmeyin,bitmişte kurtulmuşsunuz gibi davranın aynısını yaşatın derim...
Kaç yaşında insanlar çatır çatır sevişiyorlar. :Hayran olası
evet 48-49
Bırak gitsin. Eskilere baktıkça yol alamayacaksın, seninle olsaydı zaten 9 yıl sevgililik olmazdı, şu an evli olurdunuz. (Sonuca ulaşmaktan kastın buysa)kızlar 9 yıllık ilişkimi artık sonuca ulaşamıyoruz diye mayıs ayında bitirdim birkaç ay sonra tesadüf eseri hakkında ağıza alınmayacak yorumlar yaptığı eski sevgilisi ile barıştığını gördüm yıkıldım şok oldum başka biri olsa asla bukadar üzülmezdim.sonra kıza onun hakkındaki tüm söylediklerini yazdım kadın mesajlarımı okudu beni engellemedi ama bana bir şey bile yazmadı.tabi hırsımı aldım mı hayır hemen o karaktersize yazdım ertesi gün beni aradı bana evet onunla görüşüyorum bile diyemedi :) geçen tesadüf eseri bir resim gördüm çekilmiş sosyal medyada resimde 6-7 kişi var yemek kadın resimde sadece saçının kenarı gözüküyor resmi çenede eski erkek arkadaşım :) aynı karede resim bile paylaşamıyorlar ama hırsımı aldım mı hayır hala alamadım sizce ne yapmalıyım ?
O kız hakkında yazdıklarını billbord lara asın. Aynı anda tüm kanallara reklam verin. İnstagramda sponsorlu paylaşımlar yapın. Düzenli e posta ve mail atın.kızlar 9 yıllık ilişkimi artık sonuca ulaşamıyoruz diye mayıs ayında bitirdim birkaç ay sonra tesadüf eseri hakkında ağıza alınmayacak yorumlar yaptığı eski sevgilisi ile barıştığını gördüm yıkıldım şok oldum başka biri olsa asla bukadar üzülmezdim.sonra kıza onun hakkındaki tüm söylediklerini yazdım kadın mesajlarımı okudu beni engellemedi ama bana bir şey bile yazmadı.tabi hırsımı aldım mı hayır hemen o karaktersize yazdım ertesi gün beni aradı bana evet onunla görüşüyorum bile diyemedi :) geçen tesadüf eseri bir resim gördüm çekilmiş sosyal medyada resimde 6-7 kişi var yemek kadın resimde sadece saçının kenarı gözüküyor resmi çenede eski erkek arkadaşım :) aynı karede resim bile paylaşamıyorlar ama hırsımı aldım mı hayır hala alamadım sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?