9 yıllık ilişkimdeki hüsran..

kızlar 9 yıllık ilişkimi artık sonuca ulaşamıyoruz diye mayıs ayında bitirdim birkaç ay sonra tesadüf eseri hakkında ağıza alınmayacak yorumlar yaptığı eski sevgilisi ile barıştığını gördüm yıkıldım şok oldum başka biri olsa asla bukadar üzülmezdim.sonra kıza onun hakkındaki tüm söylediklerini yazdım kadın mesajlarımı okudu beni engellemedi ama bana bir şey bile yazmadı.tabi hırsımı aldım mı hayır hemen o karaktersize yazdım ertesi gün beni aradı bana evet onunla görüşüyorum bile diyemedi :) geçen tesadüf eseri bir resim gördüm çekilmiş sosyal medyada resimde 6-7 kişi var yemek kadın resimde sadece saçının kenarı gözüküyor resmi çenede eski erkek arkadaşım :) aynı karede resim bile paylaşamıyorlar ama hırsımı aldım mı hayır hala alamadım sizce ne yapmalıyım ?

9 yillil iliski ne ya bir de bu adam eski sevgilisi ile barismis muhtemelen bir 9 senede bu var beynim yandi. Tarihin tozlu sayfalari gibi konu.

Ya kadının bir ağırlığı olmalı hırs intikam falan ne oluyor yaşınız kaç sizin?Adam tercihini yapmış bırakın ilişkilerini yaşasınlar bu yaptıklarınız sadece sizi küçük düşürü onların gözünde aciz biri olarak duruyorsunuz.

kızlar 9 yıllık ilişkimi artık sonuca ulaşamıyoruz diye mayıs ayında bitirdim birkaç ay sonra tesadüf eseri hakkında ağıza alınmayacak yorumlar yaptığı eski sevgilisi ile barıştığını gördüm yıkıldım şok oldum başka biri olsa asla bukadar üzülmezdim.sonra kıza onun hakkındaki tüm söylediklerini yazdım kadın mesajlarımı okudu beni engellemedi ama bana bir şey bile yazmadı.tabi hırsımı aldım mı hayır hemen o karaktersize yazdım ertesi gün beni aradı bana evet onunla görüşüyorum bile diyemedi :) geçen tesadüf eseri bir resim gördüm çekilmiş sosyal medyada resimde 6-7 kişi var yemek kadın resimde sadece saçının kenarı gözüküyor resmi çenede eski erkek arkadaşım :) aynı karede resim bile paylaşamıyorlar ama hırsımı aldım mı hayır hala alamadım sizce ne yapmalıyım ?
Psikolojik tedavi gör. Rahat bırak insanları. Seni engellemeye bile tenezzül etmiyolar o kadarsın gözlerinde.

Rezillik. Bir insan ancak bu kadar kendini küçük düşürebilir, o kadına mesaj atarak komik duruma düşmüşsünüz; şahsen benden giden adamın hiçbir şeyiyle ilgilenmem.

Kullanıcı adınızı mottonuz haline getirmenizi tavsiye ederim. Size ne? Kurtulduğunuza sevineceğinize kendinizi hırslandırıp gereksiz işler yapmışsınız.

O kız hakkında yazdıklarını billbord lara asın. Aynı anda tüm kanallara reklam verin. İnstagramda sponsorlu paylaşımlar yapın. Düzenli e posta ve mail atın.

Eski sevgiliniz saf biraz. Ben olsam o mesajları yolladınız diye sizi özel hayatın gizliliğini ihlalden dava ederdim. Öyle hırs yapılmaz, böyle hırs yapılır
hahahah

O kız hakkında yazdıklarını billbord lara asın. Aynı anda tüm kanallara reklam verin. İnstagramda sponsorlu paylaşımlar yapın. Düzenli e posta ve mail atın.

Eski sevgiliniz saf biraz. Ben olsam o mesajları yolladınız diye sizi özel hayatın gizliliğini ihlalden dava ederdim. Öyle hırs yapılmaz, böyle hırs yapılır
mantıklı yapabilirdi ama yapmadığına göre vardır bir sebebi

Kullanıcı adınızı mottonuz haline getirmenizi tavsiye ederim. Size ne? Kurtulduğunuza sevineceğinize kendinizi hırslandırıp gereksiz işler yapmışsınız.
işte sizene kısmı burada devreye girmiyor başka biri olsa umursamazdım çünkü zaten ayrılan taraf bendim 9 yıl bir sana zaman emek harcıyorsunuz türlü bahaneler ile 9 koca yıl geçiriyorsunuz ve bu 9 yılda bu kadın zaman zaman tartışıyorsunuz ve hakkında bir sürü ağza alınmayacak kelimeler duyuyorsunuz sonra manzara bu.şizofren takıntılı aciz biri değilim iyi bir işim gelirim ve düzenim var hazımsızlık mı asla değil

Liseden üniversiteden beri çıkmıyorsan uzun süreli ilişkiye karşıyım 🤢

Koca koca insanlar en fazla 2 sene içinde evlenmeli yoksa kadın taraf çok yıpranıyor beklentiden toplum baskısından

Bir daha kimseyi bu kadar beklemeyin

Back
X