ne dıyım bılmıyorum. sanslısın cunku sevgılın sahıp cıkmış sana benımkı gibi babasına boyun egıp bıtırmemiş. gerısıne bişi diyemicem zira kötü oldumsevgilimle 9 senedir beraberiz ailesiyle tanışmamıştım getir tanışalım demişler fakat ailesi biraz sorun önce akraba evliliği düşünmüşler beni duyunca aynı fikirdeler mi bilmiyorm ama sevgilim yok öyle bir şey ben söyledim onlara karşı çıktığımı sen olmazsan evlenmiceğimi de söyledim dedi eğer sen bizim dediğimizi yapmazsan bizde senin dediğini yapmayız demişler tartışmışlar yapmayın ben yaparım demiş sevgilim de ve diğer sıkıntımız da aynı dairede karşılıklı oturmamızı istiyorlarmış onlar çalışıcakmış bende yemektir temizliktir fln onları yapıcakmışım hizmetçi değilim gerektiği yerde yaparım dedim sevgilime evi sat o zaman böyle düşünüyorlarsa dedim nasl yapalm onu biz yanlarından gidersek evlatlıktan reddederlermiş kendi başınızın çaresine bakın fln demişler güya tehdit ediyorlar ki konuştk ben evlenince bakarsın o zaman arkamdan dedim iki damla yaş döküldü gözlerinden hayır ayrılmıcaz saçmala öyle şeyler söyleme evlenicez ayrılmıcaz dedi seviyoruz birbirimizi ama ailesi gerçekten sorun bizim için ne yapabiliriz bu durumda
bende öyle düşünüyorum başka ev bulmak bu kadar zor değil hep bi tehditler evlatlıktan redderiz fln birde akraba evliliği gibi şeyler düşünüyorlar herlde bizi sınıyorlar her yerden bi zorluk çıkarıyorlarAman kabul etme. Seviyorsa başka bir ev bulsun bir zahmet.
öyle ama yinede sorunlar bitmiş değil ki diyorum ya biterse ailesi yüzünden çok sallantıdayız yani.konuşmak istersen dinlerim seni üzülme amane dıyım bılmıyorum. sanslısın cunku sevgılın sahıp cıkmış sana benımkı gibi babasına boyun egıp bıtırmemiş. gerısıne bişi diyemicem zira kötü oldum
uzulmemek olur mu? duruorum duruorum patlıorum. aklım hayalım almıo bazı seylerı bılmıorum ma bugun ayrı bır mutsuzum. sanslısın dedım cunku adam yanında durmuşöyle ama yinede sorunlar bitmiş değil ki diyorum ya biterse ailesi yüzünden çok sallantıdayız yani.konuşmak istersen dinlerim seni üzülme ama
ben istiyorum istemeye ama sevgilim bizimkiler böyle diyor şöyle diyor daha tanımadan istekleri geliyor banaEğer uzak bir yerden ev istemezsen çok çekersin bil.
Senden dökülmesin o yaşlar dikkat et..
ben istiyorum istemeye ama sevgilim bizimkiler böyle diyor şöyle diyor daha tanımadan istekleri geliyor bana
evet yanımda duruyor ama sorunlar yinede bitmiyor ki.mesaj attım bu arada bakabilirsinuzulmemek olur mu? duruorum duruorum patlıorum. aklım hayalım almıo bazı seylerı bılmıorum ma bugun ayrı bır mutsuzum. sanslısın dedım cunku adam yanında durmuşkonusuruz tabıkı
karşı gel demek istemiyorum adam akıllı konuş diyorum ondan da anlamıyorlar galiba haklısınO zaman ağlasın bırak.
Ailesinin küçük çocuğu demek ki hala..
karşı gel demek istemiyorum adam akıllı konuş diyorum ondan da anlamıyorlar galiba haklısın
tepki veriyorum ama kararlılar öyle olmamızı istiyorlar diyo bilmiyorum bende tepkimi ona gösteriyorum seviyorsan ayrı eve çıkalım diyorum seviyorum tabi diyor.Gerekli tepkiyi veremiyordur, çekiniyordur.
Seven kadın kolay kanar ya seni ikna etmek daha kolay..
Çok biliyorlar. Aman gaddar oldum çıktım kazık yiye yiye.
Ben yedim aman sen yeme.
tepki veriyorum ama kararlılar öyle olmamızı istiyorlar diyo bilmiyorum bende tepkimi ona gösteriyorum seviyorsan ayrı eve çıkalım diyorum seviyorum tabi diyor.
sende mi bu durum gibi bişey yaşadın akılla o kadar ihtiyacım var ki ne vazgeçebiliyorum ne kabul edebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?