sevgilimle 9 senedir beraberiz ailesiyle tanışmamıştım getir tanışalım demişler fakat ailesi biraz sorun önce akraba evliliği düşünmüşler beni duyunca aynı fikirdeler mi bilmiyorm ama sevgilim yok öyle bir şey ben söyledim onlara karşı çıktığımı sen olmazsan evlenmiceğimi de söyledim dedi eğer sen bizim dediğimizi yapmazsan bizde senin dediğini yapmayız demişler tartışmışlar yapmayın ben yaparım demiş sevgilim de ve diğer sıkıntımız da aynı dairede karşılıklı oturmamızı istiyorlarmış onlar çalışıcakmış bende yemektir temizliktir fln onları yapıcakmışım hizmetçi değilim gerektiği yerde yaparım dedim sevgilime evi sat o zaman böyle düşünüyorlarsa dedim nasl yapalm onu biz yanlarından gidersek evlatlıktan reddederlermiş kendi başınızın çaresine bakın fln demişler güya tehdit ediyorlar ki konuştk ben evlenince bakarsın o zaman arkamdan dedim iki damla yaş döküldü gözlerinden hayır ayrılmıcaz saçmala öyle şeyler söyleme evlenicez ayrılmıcaz dedi seviyoruz birbirimizi ama ailesi gerçekten sorun bizim için ne yapabiliriz bu durumda