9 yıllık ilişkimizde aile sorunu

eskizx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
69
18
3
32
sevgilimle 9 senedir beraberiz ailesiyle tanışmamıştım getir tanışalım demişler fakat ailesi biraz sorun önce akraba evliliği düşünmüşler beni duyunca aynı fikirdeler mi bilmiyorm ama sevgilim yok öyle bir şey ben söyledim onlara karşı çıktığımı sen olmazsan evlenmiceğimi de söyledim dedi eğer sen bizim dediğimizi yapmazsan bizde senin dediğini yapmayız demişler tartışmışlar yapmayın ben yaparım demiş sevgilim de ve diğer sıkıntımız da aynı dairede karşılıklı oturmamızı istiyorlarmış onlar çalışıcakmış bende yemektir temizliktir fln onları yapıcakmışım hizmetçi değilim gerektiği yerde yaparım dedim sevgilime evi sat o zaman böyle düşünüyorlarsa dedim nasl yapalm onu biz yanlarından gidersek evlatlıktan reddederlermiş kendi başınızın çaresine bakın fln demişler güya tehdit ediyorlar ki konuştk ben evlenince bakarsın o zaman arkamdan dedim iki damla yaş döküldü gözlerinden hayır ayrılmıcaz saçmala öyle şeyler söyleme evlenicez ayrılmıcaz dedi seviyoruz birbirimizi ama ailesi gerçekten sorun bizim için ne yapabiliriz bu durumda

Aman kabul etme. Seviyorsa başka bir ev bulsun bir zahmet.

sevgilimle 9 senedir beraberiz ailesiyle tanışmamıştım getir tanışalım demişler fakat ailesi biraz sorun önce akraba evliliği düşünmüşler beni duyunca aynı fikirdeler mi bilmiyorm ama sevgilim yok öyle bir şey ben söyledim onlara karşı çıktığımı sen olmazsan evlenmiceğimi de söyledim dedi eğer sen bizim dediğimizi yapmazsan bizde senin dediğini yapmayız demişler tartışmışlar yapmayın ben yaparım demiş sevgilim de ve diğer sıkıntımız da aynı dairede karşılıklı oturmamızı istiyorlarmış onlar çalışıcakmış bende yemektir temizliktir fln onları yapıcakmışım hizmetçi değilim gerektiği yerde yaparım dedim sevgilime evi sat o zaman böyle düşünüyorlarsa dedim nasl yapalm onu biz yanlarından gidersek evlatlıktan reddederlermiş kendi başınızın çaresine bakın fln demişler güya tehdit ediyorlar ki konuştk ben evlenince bakarsın o zaman arkamdan dedim iki damla yaş döküldü gözlerinden hayır ayrılmıcaz saçmala öyle şeyler söyleme evlenicez ayrılmıcaz dedi seviyoruz birbirimizi ama ailesi gerçekten sorun bizim için ne yapabiliriz bu durumda
ne dıyım bılmıyorum. sanslısın cunku sevgılın sahıp cıkmış sana benımkı gibi babasına boyun egıp bıtırmemiş. gerısıne bişi diyemicem zira kötü oldum:(

ne dıyım bılmıyorum. sanslısın cunku sevgılın sahıp cıkmış sana benımkı gibi babasına boyun egıp bıtırmemiş. gerısıne bişi diyemicem zira kötü oldum:KK43:
öyle ama yinede sorunlar bitmiş değil ki diyorum ya biterse ailesi yüzünden çok sallantıdayız yani.konuşmak istersen dinlerim seni üzülme ama :(

öyle ama yinede sorunlar bitmiş değil ki diyorum ya biterse ailesi yüzünden çok sallantıdayız yani.konuşmak istersen dinlerim seni üzülme ama :KK43:
uzulmemek olur mu? duruorum duruorum patlıorum. aklım hayalım almıo bazı seylerı bılmıorum ma bugun ayrı bır mutsuzum. sanslısın dedım cunku adam yanında durmuş:( konusuruz tabıkı

Eğer uzak bir yerden ev istemezsen çok çekersin bil.
Senden dökülmesin o yaşlar dikkat et..

uzulmemek olur mu? duruorum duruorum patlıorum. aklım hayalım almıo bazı seylerı bılmıorum ma bugun ayrı bır mutsuzum. sanslısın dedım cunku adam yanında durmuş:KK43: konusuruz tabıkı
evet yanımda duruyor ama sorunlar yinede bitmiyor ki.mesaj attım bu arada bakabilirsin

karşı gel demek istemiyorum adam akıllı konuş diyorum ondan da anlamıyorlar galiba haklısın

Gerekli tepkiyi veremiyordur, çekiniyordur.
Seven kadın kolay kanar ya seni ikna etmek daha kolay..

Çok biliyorlar. Aman gaddar oldum çıktım kazık yiye yiye.
Ben yedim aman sen yeme.

Gerekli tepkiyi veremiyordur, çekiniyordur.
Seven kadın kolay kanar ya seni ikna etmek daha kolay..

Çok biliyorlar. Aman gaddar oldum çıktım kazık yiye yiye.
Ben yedim aman sen yeme.
tepki veriyorum ama kararlılar öyle olmamızı istiyorlar diyo bilmiyorum bende tepkimi ona gösteriyorum seviyorsan ayrı eve çıkalım diyorum seviyorum tabi diyor.

sende mi bu durum gibi bişey yaşadın akılla o kadar ihtiyacım var ki ne vazgeçebiliyorum ne kabul edebiliyorum

tepki veriyorum ama kararlılar öyle olmamızı istiyorlar diyo bilmiyorum bende tepkimi ona gösteriyorum seviyorsan ayrı eve çıkalım diyorum seviyorum tabi diyor.

sende mi bu durum gibi bişey yaşadın akılla o kadar ihtiyacım var ki ne vazgeçebiliyorum ne kabul edebiliyorum

Yoo ben farklı kazıklar yedim fedakarlıklarım yüzünden.
Sen sen ol isteklerinden vazgeçme. Bakıyorum arkadaşlarımdan mutlu evlilik yapanlara
istiyorum da istiyorum olmazsa ayrılalım dediler her istekleri oldu mis gibi evlilikleri oldu..

işte ne güzel bende hep fedakarlık yapıyorum ama göze gelmiyor bile ne kadar kötü olursan o kadar iyi oluyorsun demek ki

hizmetçi arıyorlar galiba. 9 yıldır seni bilmiyolar mıydı ne akraba evliliği acaba ne zaman düşünmüşler bunu? 9 yıldır sevgilin dememiş mi seni onlara? ve neden kendi kendilerine senin hayatını sekillendiriyolar daha evlenmeden. bence ana kuzusuyla hiç uğraşma ayrıl. ay bu kaçıncı ayrıl yazışım bugün offfff offf

aynn hizmetçi arıyorlar.beni tanımadan önce demişler ama sanki şimdide var gibi akıllarında sevgilim yok öyle bir şey ben karşı çıktm zaten dedi araları bozuk o konu için.ve daha tanımadan bize yakın oturursunuz şunu bunu yapar gibi konuşup duruyorlar ne kadar saçma.

Back
X