- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
Canım benim yazdıklarını okuyunca aylar önceki beni gördüm.Benim ilişkim seninki kadar uzun değildi ona rağmen evlilik arefesinde bırakılmak öyle üzdü öyle yıprattıki beni öyle yandıki canım Sonra aylarca hatasını anlar döner diye beklerken evlendiğini öğrendim.Allah yardımcın olsun canım Ama alışıyorsun Allah birşekilde sabrını veriyor hayatına devam ediyorsun...
Canım benim yazdıklarını okuyunca aylar önceki beni gördüm.Benim ilişkim seninki kadar uzun değildi ona rağmen evlilik arefesinde bırakılmak öyle üzdü öyle yıprattıki beni öyle yandıki canım Sonra aylarca hatasını anlar döner diye beklerken evlendiğini öğrendim.Allah yardımcın olsun canım Ama alışıyorsun Allah birşekilde sabrını veriyor hayatına devam ediyorsun...
gecıcı bı durum bence barışırsınız
hıkayenızı okudum çok üzüldüm.şimdi ne durmdasınız daha ıyısınız umarım.hala bır haber yok mu?
Peki canım onun ailesinden de mi kimse dönmedi sana ..
Mesela geçen gün okumuştum baban onlara gidip biz hakkımızı helal ettik kader böyleymiş diye söylemiş yaa... Bu nasıl bişeydir dedimmm nasıl güzel yürekli bi insamış baban...
Peki onlar gelip seninle konuştu mu ? Oğullarının verdiği karar ama onlarda en azından yanında olabilirlerdi...
tatlım babam onlara gitmedi, onu aradı ilk ayrıldığımız gün,dedi ki; biz senden razıyız, olabilir insanlar ayrılabilir. birbirinizi kırmayın,hellaleşerek ayrılın, sen hala oğlumsun ve Allah yolunu açık etsin dedi.
geçenlerde ailesi aradı ama altınlar içinmiş. bir gün önce biz onları aramayı düşündük artık düğün geçtiği için. önce yollarsak sanki hatır gütmemiş gibi oluruz diye düşündük. ben de bekledim düğün gününe kadar çünkü ben son nezaketi de göstermek istedim.
babam tlfnu açtı ve önce hal hatır sordu,sonrada biz ailece size kırgın değiliz, Allah herkesin yolunu açık etsin, dünya hali olur bunlar, benim evladım gibi sizin evladınızın da mutluluğu önemli dedi. bir de biz size emanetlerinizi nasıl yollarız dedi. işte o sırada dediler biz de zaten onun için aradık diye. işte konuştular nasıl halledilecek diye. ben dinlemedim zaten konuşmaları. ama şuna kırıldım, elifzeynep nasıl demediler.ben onları arayıp helallik istemiştim ve isterken bile anne baba demiştim.. bunca zaman hem ben hem ailem nasıl diye sormadılar. bir de zaten biz yollayacaktık ki. hemen yollasak sanki hevesli gibi olmak istememiştik.....
neyse olsun uzatmıcam, canları sağolsun,karışıklı haklarımız geçmiştir kötü laf etmek istemiyorum.biz ettik inşallah onlarda etmiştir. kızmıcam gücenmicem...elbet vardır kendilerince niyetleri,ben iyi düşünmek istiyorum ardında kötü aramak istemiyorum.
babam bambaşkadır zaten....sağolsun....
Nasıl bi babanın kızı olduğun belli zaten... Helal olsun babana...
Ama çok ayıp etmişler ya hadi biri akıl edemedi aile fertlerinden kimsenin mi aklına gelmedi ya bu kadar da olmaz...
Size yakışmayan bi aile anladığım kadarıyla... Ama en güzelini yapıyosun arkadaşım...
Eğer kin gütsen karşındakinden çok kendine zarar verirsin... En iyisi Allah'a bırakmak.. O herkese hak ettiğini verir mutlaka...
Seninde yüzünü öyle bi güldürsün ki inşallah....
canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni... Elifzeynep nasıl? diye sormadılar demişsin ya... ben de nişanlımdan ayrıldığımda buna çok üzülmüştüm.. hani kendi ya da ailesi bir arar da ne biliyim bi helallik ister, üzgünüz olanlara der diye çok beklemiştim... olmayınca hiç aranmayınca çok kırılmıştım... ama en büyük ilaç dediğin gibi dua.. Allah'a sığınmak... Cemalnur hanımın dediği gibi heryerde ve herşeyde Allah'ı görmek... rabbim hakkında hayırlısını versin..
Ben kalkipta acimi arkadaslarima anlatamam. Anlamazlar. yilda 3 4 tane sevgili degistirirken benim 4 yildir sadece yazlari gordugum bi insani sanki canimdan etimden bir parcaymis gibi yoklugunu hissettigimi anlamazlar. Sizinle iyilesicem bende ins:13:
Şu sözler o kadar içten ki ne durumda olduğunu özetlemiş(
Benide alırmısınız aranıza :84:
Şu sözler o kadar içten ki ne durumda olduğunu özetlemiş(
Benide alırmısınız aranıza :84:
hosgeldin canim :) bu topik kk nin yaralari sarma topigi olsuun
Ben yatiyorum kizlar iyi gecelerHicbirsey huzurumuzu bozamasin ins
Elifzeynep videoyu paylastigin icin tesekkur ederiim :) resmen icime huzur doldu gece gece :) dun gece uykumu alamamistim bu gece misiil misiill uyurum artik. Surekli konunu takip eder oldum derse mola verir vermez bakiyorum. Acini paylasirken baskalarina da guc veriyosun ya Allah senden razi olsun
Ailesinin altini sormalari biraz kotu olmus bence de. baban konuyu acinca en azindan onun icin aramamis gibi yapabilirlerdi ama herkesin dusuncesi farkli tabi ki. Sen biraz daha maneviyati yuksek bir aileye layiksin
hosgeldin canim :) bu topik kk nin yaralari sarma topigi olsuun
Ben yatiyorum kizlar iyi gecelerHicbirsey huzurumuzu bozamasin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?