9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

AYSİMA64 canım valla ben reklamlardaki müziğe bile ağlıyorum. resmen ağladım annemler şok geçirdi... en neşeli müzik bile itiyor beni nedense :((

canım belkide böyle olması en doğrudur. yani bazen sessizliğe gömülmek en iyisidir. benim anlamadığım nasıl vicdanları rahat uyuyorlar. yani ben birisini böyle yarı yolda bıraksam onca zaman sonra hemde, ne bileyim ölürüm azaptan...

dönedebilir oladabilir neden olmasın hayat bu... ayrılacağın aklına gelirmiydi ok uç bişeydi. demek ki bu da olabilir. ama en iyisi olmayacağına alışmak en azından tekrar hayal kırıklığına uğramamak için....

Bence de en doğrusu bu. Sabretmekten başka yapacak bir şey yok. Ben aramayı düşünmüyorum zaten. Ben de senin gibi merak ediyorum vicdanı sızlamıyor mu die. Kaç yıllık bütün hayallerimi aldı gitti

Bence de en doğrusu bu. Sabretmekten başka yapacak bir şey yok. Ben aramayı düşünmüyorum zaten. Ben de senin gibi merak ediyorum vicdanı sızlamıyor mu die. Kaç yıllık bütün hayallerimi aldı gitti

aklına geliyodur muhakkak.bu kadar kötü insanlar olsalar bunca zaman farkederdik diyorum. ama onlar iş güç çevre falan bi de genetik kodlama sanırım, bizden daha dik oluyorlar. bi yerde okudum. Hz.Muhammed (s.a.s ) sormuşlar sabır nedir diye, O da imandır demiş. sabredelim bakalım. onun gelmesi için değil. gelecek için sabredelim....

CANIM BENİM SENİN DUYGULARINI OKADAR İYİ ANLIYORUMKİ,2000 YILININ 19 MAYISINDA'' 3 YIL BOYUNCA DELİLER GİBİ AŞK YAŞADIĞIM UĞRUNA HER ŞEYİ FEDA EDEBİLECEĞİM VE AYNI ŞEKİLDE BENİ DELİLER GİBİ SEVEN VE AĞLADIĞIMDA GÖZ YAŞLARIMI BİLE SİLMEK YERİNE , YİYEN ERKEK ARKADAŞIMDAN AYRILDIM.DAHA DOĞRUSU HİÇ BİR ŞEY YOKKEN 18 MAYISTA KONUŞTUK VE 19 MAYIS 2000 YILINDA TELEFONLARINI KAPATTI NUMARASINI DEĞİŞTİRDİ,İŞ YERİNE GİTTİM İÇERİ ALMADILAR YOK DEDİLER.AYLARCA ARABAYLA AKŞAMA KADAR İŞ YERİNİN ORDA ZULAYA YATIP ONU BEKLEDİM İŞ ÇIKIŞINDA AMA ULAŞAMADIM.HİÇ SEBEP YOK ,BİTTİ GİTTİ.3 AY SONRA EVLENDİĞİNİ DUYDUM,ORTAK ARKADAŞLARIMIZ BİLE BENİM TELEFONLARIMA CEVAP VERMEDİ.5 AYSONRA İŞ YERİNİ ARADIM O ÇIKTI TELEFONA AĞLAMAKTAN KONUŞAMADIK NE OLDU DEDİM NEDEN DEDİMM.TEK SÖYLEDİĞİ ŞEY BİTTİ DEDİ,BEN EVLENDİM ARTIK RAHAT BIRAK BENİ DEDİ.BİTTİM TÜKENDİM,BİR AKŞAM SAAT 10 DA AĞLAMAYA BAŞLADIM İNANMIYACAKSINIZ GECE SAAT 3 EKADAR HİÇ ARALIKSIZ AĞLAMIŞIM,SONRA 3,5 GİBİ YATTIM SAAT SABAH İŞE GİTMEK İÇİN 7 DE UYANDIĞIMDA AYNAYA BAKTIM YÜZÜM SİMSİYAH OLMUŞTU HER YERİMİ ÇİL BASMIŞ.şUAN ARADAN 12 SENE GEÇTİ HALA BİR ŞARKIDA ,BİR FİLMDE O AKLIMA GELİR VE GÖZLERİM DOLAR.

Benim sana bir tavsiyem sakın onu arama ,acı yaşayacaksın önüne geçemessin,kafanı dağıt diyorlar dağatamazsın,bu süreci yaşayacaksın

okurken agladım ben ya. sımdı nasılsın arkadasım. baska topıclerde konusmustuk sanırım zzayıflama emın degılım adını hatırlıyorum. sımdı nasılsın ? o nasıl duydun mu hıc ? mutlu olabıldın mı ? aılesı baskı yaparak zorla bırı ıle evlendırdı mı acaba o adamı nedne boyle pat dıye olmus kı kımse sana bırsey anlatmadı mı ? gecmıs bılıyoum hata ama merak ettım ya kusuruma bakma dengesızce

ne yazık ki bende de yok canım bugün ay dönümümüz dayanamadım msj yazdım az önce ya çok feci ters tepecek herşey daha kötü olacak ya da az da olsa yumuşayacak...Allah sonumuzu hayır etsin

içini ferah tut kötü düşünme belki o da siniri geçince yumuşar....inşallah da yumuşar güzel bi msj atar

içini ferah tut kötü düşünme belki o da siniri geçince yumuşar....inşallah da yumuşar güzel bi msj atar
ahh inşallah canım inşallah valla korkuyla bekliyorum inan....Allahım bize de mucizeni bahşetsen sevdiklerimize kavuştursan...inşallah hepimiz barışırız ve ölene kadar hatta öldükten sonra da hiç ayrılmayız amin

aklına geliyodur muhakkak.bu kadar kötü insanlar olsalar bunca zaman farkederdik diyorum. ama onlar iş güç çevre falan bi de genetik kodlama sanırım, bizden daha dik oluyorlar. bi yerde okudum. Hz.Muhammed (s.a.s ) sormuşlar sabır nedir diye, O da imandır demiş. sabredelim bakalım. onun gelmesi için değil. gelecek için sabredelim....
ne yalan söylim ben onun gelmesi için sabrediyorum...onunla kuracağım gelecek için sabrediyorum

CANIM BENİM SENİN DUYGULARINI OKADAR İYİ ANLIYORUMKİ,2000 YILININ 19 MAYISINDA'' 3 YIL BOYUNCA DELİLER GİBİ AŞK YAŞADIĞIM UĞRUNA HER ŞEYİ FEDA EDEBİLECEĞİM VE AYNI ŞEKİLDE BENİ DELİLER GİBİ SEVEN VE AĞLADIĞIMDA GÖZ YAŞLARIMI BİLE SİLMEK YERİNE , YİYEN ERKEK ARKADAŞIMDAN AYRILDIM.DAHA DOĞRUSU HİÇ BİR ŞEY YOKKEN 18 MAYISTA KONUŞTUK VE 19 MAYIS 2000 YILINDA TELEFONLARINI KAPATTI NUMARASINI DEĞİŞTİRDİ,İŞ YERİNE GİTTİM İÇERİ ALMADILAR YOK DEDİLER.AYLARCA ARABAYLA AKŞAMA KADAR İŞ YERİNİN ORDA ZULAYA YATIP ONU BEKLEDİM İŞ ÇIKIŞINDA AMA ULAŞAMADIM.HİÇ SEBEP YOK ,BİTTİ GİTTİ.3 AY SONRA EVLENDİĞİNİ DUYDUM,ORTAK ARKADAŞLARIMIZ BİLE BENİM TELEFONLARIMA CEVAP VERMEDİ.5 AYSONRA İŞ YERİNİ ARADIM O ÇIKTI TELEFONA AĞLAMAKTAN KONUŞAMADIK NE OLDU DEDİM NEDEN DEDİMM.TEK SÖYLEDİĞİ ŞEY BİTTİ DEDİ,BEN EVLENDİM ARTIK RAHAT BIRAK BENİ DEDİ.BİTTİM TÜKENDİM,BİR AKŞAM SAAT 10 DA AĞLAMAYA BAŞLADIM İNANMIYACAKSINIZ GECE SAAT 3 EKADAR HİÇ ARALIKSIZ AĞLAMIŞIM,SONRA 3,5 GİBİ YATTIM SAAT SABAH İŞE GİTMEK İÇİN 7 DE UYANDIĞIMDA AYNAYA BAKTIM YÜZÜM SİMSİYAH OLMUŞTU HER YERİMİ ÇİL BASMIŞ.şUAN ARADAN 12 SENE GEÇTİ HALA BİR ŞARKIDA ,BİR FİLMDE O AKLIMA GELİR VE GÖZLERİM DOLAR.

Benim sana bir tavsiyem sakın onu arama ,acı yaşayacaksın önüne geçemessin,kafanı dağıt diyorlar dağatamazsın,bu süreci yaşayacaksın

cok gecmis olsuuunnn hayal edemiyorum nasil bir aci oldugunu. Allah baska sikinti gostermesin sana ins. Hem allah sevdigi kullarini sinarmis boyle dimi:38:

oLdumu TatLım BiR qeLime İnş. aLLah kaLbineqöRe weRiR İnan Takip eDioRum MutLu habeRin Duymak İçinn

yok canım bi gelişme. çok teşekkür ederim ne kadar iyi niyetli insanlar var cidden. ama ben bugün bişeyler hissettim. bıraktım artık düşünmeyi içim buz gibi soğudu çünkü... hayırlısı olsun

yok canım bi gelişme. çok teşekkür ederim ne kadar iyi niyetli insanlar var cidden. ama ben bugün bişeyler hissettim. bıraktım artık düşünmeyi içim buz gibi soğudu çünkü... hayırlısı olsun

Çok sevindiiiim:3:Umarım en yakın zamanda eski yaşantına dönersin. Ben de bugün bir haber aldım. Bizim ana kuzusunun annesinin yanına tayini çıkmış. Ana oğul mutlu yaşarlar artık. Sanırım hayırlısı olmuşbenim için

Arkadaşlar haklı.. Kesinlikle en güzel gelişme bu.. Uamrım herşey çok çok daha güzel olacak..

Canım İnan oDa haLa Seni SewioR aMa Onun Baska Bi SıkıntıSı waR İnş... DüzeLiR aLLah'ım Senn kaLbine qöRe weRSinn :( Çünqü İnSanoqLunun BaSına En UmmaDık anDa En UmmaDık SeyLeR qeLebiLiR aMa Bu SıkıntıSını KimSeye aCamaz BenCe Senn NişanLının SoRunuDa Aynıı UmaRım En yakın Zaman Çok qsL Bi haBeR aLıRSınn aLınCa MutLaka PayLaS Seni Takip eDioRumm

Canım İnan oDa haLa Seni SewioR aMa Onun Baska Bi SıkıntıSı waR İnş... DüzeLiR aLLah'ım Senn kaLbine qöRe weRSinn :( Çünqü İnSanoqLunun BaSına En UmmaDık anDa En UmmaDık SeyLeR qeLebiLiR aMa Bu SıkıntıSını KimSeye aCamaz BenCe Senn NişanLının SoRunuDa Aynıı UmaRım En yakın Zaman Çok qsL Bi haBeR aLıRSınn aLınCa MutLaka PayLaS Seni Takip eDioRumm

canım benim inşallah hayırlısı neyse o olur. insan ne kadar kızsa da üzülse de bir anda kaplten atılmıyor sevgi.bi tarafın soğusa da bi tarafın hala sıcak işte. çok çok sağol güzelim iyi dileklerin için....

Arkadaşlar haklı.. Kesinlikle en güzel gelişme bu.. Uamrım herşey çok çok daha güzel olacak..

inşşallah canım. bilmiyorum durup dururken içime bişey doğru gözlerimi kapattım ve kendimi yokladım bi tarafım soğudu herşeyden. acı zamanla hissizleştiriyor galiba insanı...

Çok sevindiiiim:3:Umarım en yakın zamanda eski yaşantına dönersin. Ben de bugün bir haber aldım. Bizim ana kuzusunun annesinin yanına tayini çıkmış. Ana oğul mutlu yaşarlar artık. Sanırım hayırlısı olmuşbenim için

ah canım işte aslında sabretsek ve beklesek, kader ben bilirim işimi, bakın hata yok diyor.... belki de bu kayınvalide senin başına hep sorun açacaktı kimbilir. şu kulupte neler okuyorum evlendikten sonra olan sorunlarla ilgili. ha bu teselli değil ama işte insan bişeylere tutunmak zorunda naparsın...

canım herşey iyi olacak Allahın izniyle azcık sabır

zaten sabretmekten başka çare yok ki canım :( ama dur senden güzel haberler bekliyorum ben sıkma sen canını....

bendeki haberler pek iyi değil canım kendi konuma da yazdım biraz mesajlaştık sen benim için bittin falan dedi peki dedim seviyor musun bari bunu söyle evet dedi...sevgi var ama ayrıyız ve bana msj atma acı çekiyorum dedi...

Back
X