9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

OSLEMYS

canım,işte asıl olay bu. başımıza gelen olaylarda mutlaka bir hayır olduğunu düşünebilmek ve gereken yerde gereke tavrı koyabilmek.

mesela ben senin hikayenin ilk başlarını bile okuyunca bi problem olduğunu anladım ama sen o zamanlar sevginden dolayı muhtemelen anlamadın ya da anlasan da herşeyi yenebileceğini düşündün. biraz da yaşının küçüklüğünden de kaynaklanmıştır. çünkü sen ondan baya küçük ve toymuşsun. aşkın saflağının en çok hissedildiği zamannlar o yaşlar.ama ona rağmen bi terslik olduğunu farketmiş ve sonunda tavrını koyabilmişsin. tebrik ederim....:46:

neyse olmuş bitmiş. bunlar da sana ileri için bir tecrübe olmuş. çok şükür ki Allah karşına çok iyi birini çıkarmış.inşallah emin adımlarla evliliğe giden yolda ilerlersiniz ve hayırlı bir evlilik yaparsınız,burada da paylaşırsın :16:

güzel temennilerin için çok teşekkür ederim canım...Allah hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin ve onda mutlu olalım inşallah...

Son düzenleme:
OSLEMYS

canım,işte asıl olay bu. başımıza gelen olaylarda mutlaka bir hayır olduğunu düşünebilmek ve gereken yerde gereke tavrı koyabilmek.

mesela ben senin hikayenin ilk başlarını bile okuyunca bi problem olduğunu anladım ama sen o zamanlar sevginden dolayı muhtemelen anlamadın ya da anlasan da herşeyi yenebileceğini düşündün. biraz da yaşının küçüklüğünden de kaynaklanmıştır. çünkü sen ondan baya küçük ve toymuşsun. aşkın saflağının en çok hissedildiği zamannlar o yaşlar.ama ona rağmen bi terslik olduğunu farketmiş ve sonunda tavrını koyabilmişsin. tebrik ederim....:46:

neyse olmuş bitmiş. bunlar da sana ileri için bir tecrübe olmuş. çok şükür ki Allah karşına çok iyi birini çıkarmış.inşallah emin adımlarla evliliğe giden yolda ilerlersiniz ve hayırlı bir evlilik yaparsınız,burada da paylaşırsın :16:

güzel temennilerin için çok teşekkür ederim canım...Allah hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin ve onda mutlu olalım inşallah...

sen çok metanetlisin ama kutlarım. hakeden biriyle hayatın birleştirirsin inşallah. çokda iyi niyetlisin
inşallahhh rabbim iyiliklerle karşılaştırsın senide...

..
ama inanki bende ayrıldıktan sonra yani ilk 1 haftalık süreçte annesini ve bütün kardeşlerini arayıp helallik almıştım allahaısmarladık demiştim.
iyikide yapmışım ..
sonrasında o bana dönmek için yalvardı ve ben kabul etmeyince bana ağza alınmayacak küfürler etti ama neler nerl mesaj attı..
ve 4 ay sonrada 1 sayfa dolusu özür maili gönderdi... ve eminim hala beni unutamaıştı satırlardan anladım ama sadece bende af dilyordu söledikleri için ve hayatnda tanıdığı ve belkide tanıyacağı nadir iyi insanlardan ve mutluluğu hakedenlerden olacağımı yazmıştı..
bende affettim seni yolun açık olsun dedimm..
ve hatta bz ayrıldıktan 1 yıl sonra evli kızkardeşi kaza sonucu vefat etmiş tesadüfen öğrendim. ve kendisini bizzat arayıp başsağlıı diledim.
ölüm bu başka hiçbirşeye benzemez.. allah sabrınızı versin dedimm ..

sen çok metanetlisin ama kutlarım. hakeden biriyle hayatın birleştirirsin inşallah. çokda iyi niyetlisin
inşallahhh rabbim iyiliklerle karşılaştırsın senide...

..
ama inanki bende ayrıldıktan sonra yani ilk 1 haftalık süreçte annesini ve bütün kardeşlerini arayıp helallik almıştım allahaısmarladık demiştim.
iyikide yapmışım ..
sonrasında o bana dönmek için yalvardı ve ben kabul etmeyince bana ağza alınmayacak küfürler etti ama neler nerl mesaj attı..
ve 4 ay sonrada 1 sayfa dolusu özür maili gönderdi... ve eminim hala beni unutamaıştı satırlardan anladım ama sadece bende af dilyordu söledikleri için ve hayatnda tanıdığı ve belkide tanıyacağı nadir iyi insanlardan ve mutluluğu hakedenlerden olacağımı yazmıştı..
bende affettim seni yolun açık olsun dedimm..
ve hatta bz ayrıldıktan 1 yıl sonra evli kızkardeşi kaza sonucu vefat etmiş tesadüfen öğrendim. ve kendisini bizzat arayıp başsağlıı diledim.
ölüm bu başka hiçbirşeye benzemez.. allah sabrınızı versin dedimm ..

estağfurullah canım...ama görüyrum ki yazının başındaki sözleri hak eden sensin... dediğin gibi ölüm hiçbir şeye benzemez çünkü acının riyası olmaz. kim olursa olsun ölüm acısı ve o kayıp duygusu karşısında insanlaşır...ve insan o zaman arayan insanları hiç unutmaz.

ilahi adalet sahibi herşeyin vaktini zamanını ayarlamıştır. dünyadaki adalet şaşarda O nun adaleti şaşmaz.kendim için söylüyorum, belki benim de çokkk hatalrım vardı ki Allah bana bunu hak gördü. benim kadar o da aynı Allah'ın kulu değil mi? o zaman onun içinde huzur diliyorum ben .

beklemeyip göreceğiz önümüzdeki güzel günleri.

en iyisini yappmışsın boşver, gönülden bağışlayarak ona en iyi cevabı vermişsin zaten....

mutluluklar diliyorum sana...:16:

aynen zaten boşverdimmm o dakikadan sonra .. şükürler olsun sözlümü buldum iyikide bulmuşuşm rabbim hepimize huzur ağıztadı sağlık versin...
ama seni takdir ediyorum.. ki bence kötülüklerinden değilde iyiliklerinden bu iş olmamış gibi belkide eni bekleyen başka ve daha güzel mutlu bir gelecek var bilemeyiz...
tez günde mutluluğa kavuş inşallah. sağlıkla kal konunu yine takip edeceğim

kafamı vurabileceğim şöyle sağlam bir duvar var mıdır ?? :ssz: Adam beni kuzeniyle aldatmış, hala mesaj atıyor, okunmayacak uzunlukta.. zaten kafam güzel çift görüyorum, ve sanırım yani doğru anladı isem adam hala beni suçluyor bana saldırıyor, sen şöyleydin böyleydin diyor... yahuuu allahım bana sabır verir misin rica etsem ? benim gene yeni bi hat almam lazım sanırım... offfffff offffffffffff.... :ssz:

Böğüre böğüreeee ağlamak istiyorum ben yaaaaaaa. ya tamam eyvallah güzel arkadaşım takmışsın boynuzları maşallah ama bari hataydı falan desen hani hı ? ihaneti böylesine normal gördüğünü bilse idim sever miydim be ben seni ??? Tamam bak sorgulamıyor hesap sormuyorum sana ! allahım mutlu mesut etsin seni yeni yengemizle.. ne diyeyim daha ? aha çıktım gittim valla billa beddua bile etmedim, mutlu olsun ne yapalım kısmeti belki o kızdır dedim.. bağrıma taş bastım hazmettim hem de 2 günde.. eee ama olmuyor ! durup durup kafanı sokamazsın benim hayatımın köşebaşısından.. cümle de kuramıyorum :/ kendi çapımda içip içip güllü dinliyordum ne güzel... çık git arkadaşım hayatımdan.. hem aldat hem suçla olmuyor ama haaaaaa.... :43:

Böğüre böğüreeee ağlamak istiyorum ben yaaaaaaa. ya tamam eyvallah güzel arkadaşım takmışsın boynuzları maşallah ama bari hataydı falan desen hani hı ? ihaneti böylesine normal gördüğünü bilse idim sever miydim be ben seni ??? Tamam bak sorgulamıyor hesap sormuyorum sana ! allahım mutlu mesut etsin seni yeni yengemizle.. ne diyeyim daha ? aha çıktım gittim valla billa beddua bile etmedim, mutlu olsun ne yapalım kısmeti belki o kızdır dedim.. bağrıma taş bastım hazmettim hem de 2 günde.. eee ama olmuyor ! durup durup kafanı sokamazsın benim hayatımın köşebaşısından.. cümle de kuramıyorum :/ kendi çapımda içip içip güllü dinliyordum ne güzel... çık git arkadaşım hayatımdan.. hem aldat hem suçla olmuyor ama haaaaaa.... :43:

kafamı vurabileceğim şöyle sağlam bir duvar var mıdır ?? :ssz: Adam beni kuzeniyle aldatmış, hala mesaj atıyor, okunmayacak uzunlukta.. zaten kafam güzel çift görüyorum, ve sanırım yani doğru anladı isem adam hala beni suçluyor bana saldırıyor, sen şöyleydin böyleydin diyor... yahuuu allahım bana sabır verir misin rica etsem ? benim gene yeni bi hat almam lazım sanırım... offfffff offffffffffff.... :ssz:

geldim burcucum hemencikk!!! :36::36:

of ya of :50:

Son düzenleme:

Hattını değiştir rahatla Burcu bu adamdan sana rahat yok anlaşılan
Hem suçlu hem güçlü
Hala seni suçladığına inanamıyorum...

Hattını değiştir rahatla Burcu bu adamdan sana rahat yok anlaşılan
Hem suçlu hem güçlü
Hala seni suçladığına inanamıyorum...

değil mi ? burcu evet gel dese bile bence o adam bitti demeli, onurlu insana bu yakışır çünkü.yaptığı hatanın bedelini kabul ederek özür dileyerek ve giderek ödemeli.

yeter yani bu kıza da yazık....hatıraların bi anlamı kalsın bari....

Burcu bu adamlar ne iciyorlarda kafalari bu hale geliyor neyin kafasini yasiyorlar ne iciyorlarsa bana da versiner bende istiyorum ondan... Su forumdaki herkese bi bak hepimiz erkeklerden musdaripiz... Yetti yahu yetti...hem kendi kuzeniyle aldatiyor hemde karsi tarafa camur atiyo... Al yeni hattini ohh keyfine bak.

7 yıllık bi ilişki, evlenmek için o kadar çaba harcadık. Ya da sadece ben harcadım bilemiyorum. :) Nikaha 25 gün kala iptal oldu herşey ve hiç kimse onun ailesinin tarafı ne oldu deme zahmetinde bile bulunmadılar. Kiraladığımız evi, diktirdiğim gelinliğimi, aldığımız eşyaları hepsini unutmak zorunda kaldım. Üzerinden 1,5 yıl geçti, herşeyi unuttum, onu unuttum derken, dorğuluğundan henüz emin olamadığım bi haberle ayrılığın ilk günlerine geri döndüm sanırım. Evlenmiş, 1 ay önce. Düğünü de 1 ay sonra yapılıcakmış. Doğruluğuna inanamıyorum şu an, emin olmak için de hiç bişey yapmıyorum. Biliyorum doğruluğu kanıtlanırsa yıkılıcam.

Üzüldüğüm de ne biliyo musunuz? Ben 7 yılımı verip bunca sıkıntı çekip bu adama inanıp onu beklemişken, 7 yılda bi yuva kurmayı beceremeyen bi adam, bir başkasıyla sadece bir kaç ayda nasıl evlenebilirdi ki? Doğru olmadığını ümit ediyorum, ama cesaretim de yok bunu sorgulamaya...

tatlım babam onlara gitmedi, onu aradı ilk ayrıldığımız gün,dedi ki; biz senden razıyız, olabilir insanlar ayrılabilir. birbirinizi kırmayın,hellaleşerek ayrılın, sen hala oğlumsun ve Allah yolunu açık etsin dedi.

geçenlerde ailesi aradı ama altınlar içinmiş. bir gün önce biz onları aramayı düşündük artık düğün geçtiği için. önce yollarsak sanki hatır gütmemiş gibi oluruz diye düşündük. ben de bekledim düğün gününe kadar çünkü ben son nezaketi de göstermek istedim.

babam tlfnu açtı ve önce hal hatır sordu,sonrada biz ailece size kırgın değiliz, Allah herkesin yolunu açık etsin, dünya hali olur bunlar, benim evladım gibi sizin evladınızın da mutluluğu önemli dedi. bir de biz size emanetlerinizi nasıl yollarız dedi. işte o sırada dediler biz de zaten onun için aradık diye. işte konuştular nasıl halledilecek diye. ben dinlemedim zaten konuşmaları. ama şuna kırıldım, elifzeynep nasıl demediler.ben onları arayıp helallik istemiştim ve isterken bile anne baba demiştim.. bunca zaman hem ben hem ailem nasıl diye sormadılar. bir de zaten biz yollayacaktık ki. hemen yollasak sanki hevesli gibi olmak istememiştik.....
neyse olsun uzatmıcam, canları sağolsun,karışıklı haklarımız geçmiştir kötü laf etmek istemiyorum.biz ettik inşallah onlarda etmiştir. kızmıcam gücenmicem...elbet vardır kendilerince niyetleri,ben iyi düşünmek istiyorum ardında kötü aramak istemiyorum.

babam bambaşkadır zaten....sağolsun....

ah be güsel kardesım rabbım sana herseyın hayırlısını versın ewet olumlu dusunmustum ama olay altınları ıstemeye kadar gelmısse bıtmıstır bence sevın ewlenmeden yol yakınken bıttı sımdı hemen herseyı unutamazsın.. ama zaman alıstırır bi zaman sonra hersey yerını ınce bır sızıya bırakır sonra bı bakmısın hersey anılarda kalmıs oluverır .. bide pişmanlıklar karsına çıkar eskıler gecmıse dönmek ıster sense ılerıye yönelmış oluverırsın ısın kısacası bu arkadas elbet pişman olup döncek sana ama herşeye gec kalmıs olcak umarım bundan sonrakı hayatında gercek mutlulugu yakalarsın sana bı tavsıyem hıc bır ılıskıyı çok uzun sure sürdürme ewlen çünkü ilişkiş uzadıkça hersey yasanıyo heyacan bıtıyo ewlılık için bişey kalmıyo umarım ablam hersey gönlunce olur sabır et...

cnm ablam bak evlenmiş olsa bıle bu hayatın sonu deılkı
senın canının yanması çok normal verdıgın cektıgın sabır ortada ama
karsındakı bunları göremıcek kadar kör olup senı yarı yolda bırakmıssa
onun ıcın uzulmek dogru deıl....
ondan nefret bıle etme cunku o senın nefretını bıle hakketcek kadar delıkanlı mert bı adam deılmıs
canının acıdıgını bılıyorummm.
ama sabır et sende göruceksın bı zaman sonra hersey gecıcek
hem yalnız deılsın senın aılen var arkadasların var
o boşlugu yavas yavas doldurcaksın kolay görunmeyebılır yasadıkların ama ınsanlar ne acılar yasıyo bı bılsen...
o yuzden halıne sukret sevdıklerın yanında nefes alıoyolar senı tesellı edıyolar ...
kendını toparla riyakar olan ınsanlar ıcın daha fazla yıpranma o ewlenmısse bunu kabullen ve onu bıran önce unutmaya bak
gez dolaş başka yerler gör arkadaslarınla aılele daha cok zaman gecır sana daha ıyı gelecek bunlar bıde tek basına kalmamaya calıs yanı dusunmeye vakıt bırakma nese çok konustum herşeyın dogrusunu bılecek olan sensın ben sadece nacızane fikrimi sundum affına sıgınarak

hepinizee gunaydiiiiinn!!! mutlu sakin huzurlu bir gun gecirmemiz dilegiylee :3:

anam ahmak mi buu??? tobe gunahima ya. bu erkekler buyuyemiyo ya. seni suclamasi sadece kendi vicdan azabinda kendi acisindan. Arkana bakmadan sildin ya sen onu illa biseyler yapip hatirlatacak kendisini beyefendi. Canim uzulme adam hala senin icin ne kadar yanlis bir insan oldugunu kanitlama yolunda devam ediyor :9:

7 yıllık bi ilişki, evlenmek için o kadar çaba harcadık. Ya da sadece ben harcadım bilemiyorum. :) Nikaha 25 gün kala iptal oldu herşey ve hiç kimse onun ailesinin tarafı ne oldu deme zahmetinde bile bulunmadılar. Kiraladığımız evi, diktirdiğim gelinliğimi, aldığımız eşyaları hepsini unutmak zorunda kaldım. Üzerinden 1,5 yıl geçti, herşeyi unuttum, onu unuttum derken, dorğuluğundan henüz emin olamadığım bi haberle ayrılığın ilk günlerine geri döndüm sanırım. Evlenmiş, 1 ay önce. Düğünü de 1 ay sonra yapılıcakmış. Doğruluğuna inanamıyorum şu an, emin olmak için de hiç bişey yapmıyorum. Biliyorum doğruluğu kanıtlanırsa yıkılıcam.

Üzüldüğüm de ne biliyo musunuz? Ben 7 yılımı verip bunca sıkıntı çekip bu adama inanıp onu beklemişken, 7 yılda bi yuva kurmayı beceremeyen bi adam, bir başkasıyla sadece bir kaç ayda nasıl evlenebilirdi ki? Doğru olmadığını ümit ediyorum, ama cesaretim de yok bunu sorgulamaya...

Off ya... canim kader kismet... Evlenecegin kisiyle dogum ve olum tarihini kader cizgin belirlermis ya. oyle dusun. Icini ferah tutmaya calis. O senin gecmisinde kaldi bugununu de ona harcama :43: 2 sayfa geri de bi video var bak onu izle sende :) hepimizin icini rahatlatti. Guclu kal:54:

Haa bu arada kizlar ben cocugu o kadar aradim ya gecen gece bugun mesaj atmis faceten. gormemis telefonlarimi sessizdeymis. moralimin cok bozuk oldugunu da biliyo zaten. Sen kizlarla kusadasina ben psikologa adalete bak yazmistim 1 hafta once. "Sakin ol zulis :) (sevdimi boyle der) o nasi bi ruh hali oyle :) telefonlarini da gormedim sessizdeydi." yazmis. Bende tamam atmicam artik bigun iyi bigun kotuyum k. bakma yazdim. Iyi ne onun kalbi kirik ne de benim sonuc olarak. simdi onume bakabilirimm :10:

Merhaba, konunu okudum,
acaba sana söylemediği bir hastalığı filan mı var,
hani evlendikten sonra bunun ikinize ya da kendisine zarar verebilecek bir hastalık filan,
çünkü anlattığın kadarıyla seni çok seven 9 yılını seninle dolu dolu geçiren adam gitmiş, yerine bir anda bambaşka bir insan gelmiş, benim aklıma kötü bir şeyler olması ihtimali geldi,
hani parayı pulu düşünecek halde değilim, kalsın demiş ya düğün yapılacak yere de..

Günaydın arkadaşlar, tek tek alıntılayamadım, çok teşekkür ederim, çok haklısınız, ne içiyor bilmiyorum ama ben şarap içmiştim benim ona sarmam gerekirken o bana sarıyor, edebiyle oturan benim hale bak ! gene dayanamadım msjlarına cevap verdim, güzelce izah ettim, bak dedim, bi hata yaptın belki ben sebep oldum belki hak ettim sorun bu değil olan oldu mu ? önüne bak artık vicdanın rahat olsun ben seni affettim dedim.. coştu coştuuu.. telafi edecekmiş dee, gönlümü alacakmış daa, asla bırakmayacakmış da beni, şimdi cevap verme, çok kırgınsın şuan, biraz zaman geçsin oturup konuşalım düzeltelim diyor.. sen bana sabır ver Allahım ! ben şimdi bu hattımla bir sürü iş başvurusu yaptım thy ye falan.. sitesine girdim bilgilerimi güncelleyemiyorum da :26:

çok üzüldüm... hele ki evleneceğini yazdığında sanki benim kalbime saplandı bişeyler....

bir arkadaşım bana şöyle demişti: senin bildiğin gördüğün herşeyi,onca yılı,verilen emekleri,sevgini,acını sen biliyorsun da Allah bilmiyor mu? elbet biliyor. buna rağmen olmadıysa mutlaka bi hayır vardır!!! sana herkesin söyledği budur. hatta bazen sıkılırsın bu laftan. ama inan bana ilk zamanlar isteksizce de söylediğin bu kısacık cümle insanı zamanla rahatlatıyor ve inanıyorsun!

nerden biliyorsun seni mutlu edeceğini? nerden biliyorsun şimdi yani 1,5 yıl sonra onunla evlenmiş boşanmış olmayacağını?

hiç öğrenme bence sorma da. ben olsam sormam. çünkü bazı şeylerin bilinmemesi bilinmesinden daha hayırlıdır.

inan bana o kadar içim acıdı ki okuyunca,içimden Allah ım bu kızın acısını dindir sabır ver dedim....inşallah Rabbim seni huzura kavuşturacak!!!!

ah be güsel kardesım rabbım sana herseyın hayırlısını versın ewet olumlu dusunmustum ama olay altınları ıstemeye kadar gelmısse bıtmıstır bence sevın ewlenmeden yol yakınken bıttı sımdı hemen herseyı unutamazsın.. ama zaman alıstırır bi zaman sonra hersey yerını ınce bır sızıya bırakır sonra bı bakmısın hersey anılarda kalmıs oluverır .. bide pişmanlıklar karsına çıkar eskıler gecmıse dönmek ıster sense ılerıye yönelmış oluverırsın ısın kısacası bu arkadas elbet pişman olup döncek sana ama herşeye gec kalmıs olcak umarım bundan sonrakı hayatında gercek mutlulugu yakalarsın sana bı tavsıyem hıc bır ılıskıyı çok uzun sure sürdürme ewlen çünkü ilişkiş uzadıkça hersey yasanıyo heyacan bıtıyo ewlılık için bişey kalmıyo umarım ablam hersey gönlunce olur sabır et...

gün geliyor pişmanlık gün geliyor özlem gün geliyor üzüntü....hepsi birbirine karışıyor bazen....

bana dönmesini de istemiyorum artık. çünkü içimde çok şey kırıldı ki bunları nakış gibi işledim ben yıllarca. ama yıkıldı gitti işte. böyle düşüneceğimi söyleseler inanmazdım ama onsuz sevgim daha güzel şu saatten sonra. çünkü en azından içimdeki ona kırgın değilim.....

hayırlısı olsun ne diyeyim.onun için de benim için de....

iyi dileklerinize çok çok tşk ederim....

Merhaba, konunu okudum,
acaba sana söylemediği bir hastalığı filan mı var,
hani evlendikten sonra bunun ikinize ya da kendisine zarar verebilecek bir hastalık filan,
çünkü anlattığın kadarıyla seni çok seven 9 yılını seninle dolu dolu geçiren adam gitmiş, yerine bir anda bambaşka bir insan gelmiş, benim aklıma kötü bir şeyler olması ihtimali geldi,
hani parayı pulu düşünecek halde değilim, kalsın demiş ya düğün yapılacak yere de..

yok tatlım daha önce de demişlerdi bu ihtimali ama Allah uzun ömür versin bir sorun yok sağlık konusunda. insan ilk etapta mantıklı bir neden bulamadığı için bunları düşünüyor ama bitti işte. herkesin ayrılığı gibi belki de çok saçma bi nedenden bitiverdi.....

hayırlısı, ne diyeyim....

hepinizee gunaydiiiiinn!!! mutlu sakin huzurlu bir gun gecirmemiz dilegiylee :3:

Haa bu arada kizlar ben cocugu o kadar aradim ya gecen gece bugun mesaj atmis faceten. gormemis telefonlarimi sessizdeymis. moralimin cok bozuk oldugunu da biliyo zaten. Sen kizlarla kusadasina ben psikologa adalete bak yazmistim 1 hafta once. "Sakin ol zulis :) (sevdimi boyle der) o nasi bi ruh hali oyle :) telefonlarini da gormedim sessizdeydi." yazmis. Bende tamam atmicam artik bigun iyi bigun kotuyum k. bakma yazdim. Iyi ne onun kalbi kirik ne de benim sonuc olarak. simdi onume bakabilirimm :10:

adriana çok sevindim böyle güzel bi şekilde günaydın yazmana :7:

ama ne olur şu çocuğa ne face de ne başka şekilde bişeyler ima edecek şeyler yazma.hatta sil gitsin,sana istese de ulaşamasın. inan bana bu en doğrusu. kendini güçlü göster ne olur!!! bazı şeyleri özelden yazacağım buradan uzun sürecek :34:

hihihi allah iyiligini versiin :emir_bebek: bende bu gece beni ruyasinda gorsun uyaninca da aklindan hic gitmiyim diye dua ediyodum :D cunku biz cikarken uzakta oldugum icin hep ruyasinda beni gorsun diye dua edermis. bende cok fazla gorurdum. bitanesinde ayriydik ve resmen sabah basucumda sacimi oksiyip gulumsedigini gordum gozumu actim... kimse yok :14: baristigimizda ruyayi anlattim dualarim kabul olmus o zaman demisti. Bu yuzden iste...

ben bu sabah vazgeçtim. 40 gün boyunca dönecek dönecek deyip zaten beni hiç sevmemiş bir adamı umutsuzca bekleyeceğime, 40 gün boyunca "caretta carettaların nesli tükenmesin" desem daha hayırlı bişey yapmış olurum.:101:

ben bu sabah vazgeçtim. 40 gün boyunca dönecek dönecek deyip zaten beni hiç sevmemiş bir adamı umutsuzca bekleyeceğime, 40 gün boyunca "caretta carettaların nesli tükenmesin" desem daha hayırlı bişey yapmış olurum.:101:

çok güzel fikir beğendim :46::46:

böyle düşünmene de sevindim,değişiyor yani bişeyler yavaş yavaş :7:

Back
X