- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
ayy kızlar çok sağolun.bu akşam gidiyor.şafak 460..
ayy kızlar çok sağolun.bu akşam gidiyor.şafak 460..
BÜŞRACIM KIZLARA BİRAZ DESTEK OLALIM DEDİM NAPTIN senin yazını okuyan eminim 2 kat bunalıma girmiş olur yane:roflol:ii güzel şeyler mi tabi canım o heyecan yetmez mi gurur verici olması güzel şey
ewet kızlar ilk günler zor geçior ama yavaş yavaş alışmış oluosunuz 400 lerde şafak deil mehtap sayıcaksınız yemin töreninden sonra 1 haftalığına izine gelip tekrar gidicek rahat biyere düşerse telini yanına götürücek ve siz sürekli mesajlaşıcaksınız nöbet tutttuğunda onunla beraber nöbet tutucaksınız ve 6 ay sonra yanında olucak 1 haftalığına ama o 6 ay sonunda geldiğinde şafağınız baya yarılamış olcaksınız ve 6 ay sonunda izine geldiğinde size pek fazla koymucak çünkü 200 ler bitmiş olup 100 lere başlıcaksınz saymaya.zaten 100 lerden sonra pek bişe kalmıyor
Kızlar bu sayım işi ne oluyo aklımı karıştırdınız 100ler 200ler falan
benim ömrüm 90/2 gidicek ama bunalıma girdim gircem az kaldı :sinifsinif:
kızlaaarrr..benide aranıza alınn( sevgilim eşim değil kardeşim gittimafoldumben..çok zor oldu bu gece yaa..tıklım tıklımdı her yer..kimileri seviniyor kimileri ağlıyo ben dahil..ben kardeşimi gönderirken çok zorlandım,şuan yolda off offff:sinifsinif: ama sizleri düşündüm bir yandan..Rabbim hepinizinkini hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin,geride kalanlara sabır versin..
Bu akşam gidiyor ve ben işteyim boğazıma bir düğüm oturdu konuşamıyorum.
Gözlerim dolu dolu. İçim yanıyor.
Nasıl göndericem bilmiyorum öyle zor geliyor ki.
Her gün görüşürüz normalde nasıl alışıcam bilmiyorum.
Daha gitmeden özledim
ayy canım bneim ya tabikide gel buraya dertleşiz şafakları hep beraber yicez burada
emin olki kardeşinki fazla koymuo hepsinin yeri ayrı ayrı benimde abim gitti 1 hafta çk kötü olmuştum ama yarim gidince tam 1 ay kendime gelememiştim alışırsın canım
amin ttalım allah sağsalim dönmeyi nasip etsin tüm askerlerimize burda birbirmizke konuşarak alışıoz gerçketen canım
yolcu edicem evet şimdi suratım asık sabahtan beri tek iş yapmadım yapamıyorum.
Akşama dimdik olmam lazım ona moral olsun diye destek olmak istiyorum.
sağol canımm..hepinize hayırlı teskereler diliyorum...evet hepsinin yeri ayrı gerçekten..düşündüm ben dün akşam,bir sevdiğim olsa illaki daha farklı olurdu diye..sayılı günler tez geçermiş..inşallah sizinde öyle olur,özleminiz sevginizi katlar:1hug:
SAOL CANIM inan sevdiğin insanı beklemek daha zor oluyor inş.tatlım
nerde yapıo askerliğini kardeşin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?