90/1-2 tertipler buraya

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
kızlar biz şafağımızı yarılamış olarak yeni başlayan ya da başlıcak olan arkadaşlarımıza yardım edelim ...

Bi yandan zorluk olmasına rağmen bunun yanında iyi güzel şeyler olduğu anlatalımki birazcıkda gönülleri içleri rahatlasın hadi bakalım başlayalım

allah hepimizi bir an önce sevdiklerimize kavuştursun.turkbayragi

ıyi güzel şeyler mi :S kıss anlatda banada morel olsunn :gitme:

Kıslar ilk günler zor olucak ama 460'lar çabuk geçer, zaten sevgiliniz ilk 2-3 gün baştan yemiş olucak yani şafağınız 460dan başlamıcak mesela teslim tarihi 1-5 arası oluyo yani sevgiliniz 1'inden itibaren Asker sayılıyo sevgiliniz 5'inde gittiyse 455 gün kalıyor, zaten 1ay sonra yemin töreninden sonra 2 günlük izinleri bu aradada da asker sayılıyor, daha sonra 1,5ay daha hasret kalıyosunuz sonra izine geliyorlar 7gün yanınzda çabucak geçmiş,bitmiş oluyo 75 gün.. daha sonra ne oluyor henüz beende bilmiyorum :bbo: yaşıyarak görücez 6 ayın nasıl geçiceğini

BÜŞRACIM KIZLARA BİRAZ DESTEK OLALIM DEDİM NAPTIN senin yazını okuyan eminim 2 kat bunalıma girmiş olur yane:roflol:ii güzel şeyler mi tabi canım o heyecan yetmez mi gurur verici olması güzel şey

ewet kızlar ilk günler zor geçior ama yavaş yavaş alışmış oluosunuz 400 lerde şafak deil mehtap sayıcaksınız yemin töreninden sonra 1 haftalığına izine gelip tekrar gidicek rahat biyere düşerse telini yanına götürücek ve siz sürekli mesajlaşıcaksınız nöbet tutttuğunda onunla beraber nöbet tutucaksınız ve 6 ay sonra yanında olucak 1 haftalığına ama o 6 ay sonunda geldiğinde şafağınız baya yarılamış olcaksınız ve 6 ay sonunda izine geldiğinde size pek fazla koymucak çünkü 200 ler bitmiş olup 100 lere başlıcaksınz saymaya.zaten 100 lerden sonra pek bişe kalmıyor

Bişey demedim ki ben bilmiyorumkismile olucakları anlattım bilgileri olsun diye canımm =)))
Kıss ben çok nöbet tutdum onunla telefon vardı acemide, o uyuyodu 8,30da faln ben 12de kaldırıyodum onu sonra 3e kadar nöbet tutuyozz tabi ben hiç uyumuyorum, :bbo: bi ertesi gün işyerinde uyukluyomm tabi =)))

canlarım teslim tarihi 25 şubat...yani benimki kaç oluyor?bir gün bile az olsa ne kadar mutlu olurum inanın..

Kızlar bu sayım işi ne oluyo aklımı karıştırdınız 100ler 200ler falan
benim ömrüm 90/2 gidicek ama bunalıma girdim gircem az kaldı :sinifsinif:

benim bitanemde bugün teslim oldu kızlar dün uğurladık çok kötü oldum ben :gitme: safranbolu da benim aşkım sanki günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor

kızlaaarrr..benide aranıza alınn( sevgilim eşim değil kardeşim gittimafoldumben..çok zor oldu bu gece yaa..tıklım tıklımdı her yer..kimileri seviniyor kimileri ağlıyo ben dahil..ben kardeşimi gönderirken çok zorlandım,şuan yolda off offff:sinifsinif: ama sizleri düşündüm bir yandan..Rabbim hepinizinkini hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin,geride kalanlara sabır versin..

Kızlar bu sayım işi ne oluyo aklımı karıştırdınız 100ler 200ler falan
benim ömrüm 90/2 gidicek ama bunalıma girdim gircem az kaldı :sinifsinif:

canım 460 dan saymaya balşıo aşağıya o yani 200 ler 100 200 ler bitince 100 daha çabuk geçiceğini yazmıştım tatlım

yok canım bunalıma girme sevgilinle tadını çıkar gidene kadar

ayy canım bneim ya tabikide gel buraya dertleşiz şafakları hep beraber yicez burada

emin olki kardeşinki fazla koymuo hepsinin yeri ayrı ayrı benimde abim gitti 1 hafta çk kötü olmuştum ama yarim gidince tam 1 ay kendime gelememiştim alışırsın canım

amin ttalım allah sağsalim dönmeyi nasip etsin tüm askerlerimize burda birbirmizke konuşarak alışıoz gerçketen canım

Bu akşam gidiyor ve ben işteyim boğazıma bir düğüm oturdu konuşamıyorum.
Gözlerim dolu dolu. İçim yanıyor.
Nasıl göndericem bilmiyorum öyle zor geliyor ki.
Her gün görüşürüz normalde nasıl alışıcam bilmiyorum.
Daha gitmeden özledim

yolcu etmeye gidersin canım doğru canım üzülme felan diyemiceem insan ister istemez üzülüo ya bide hergün görüşüomuşsunuz allah yardımcın olsun canm senin iiçn çk zor bi durum ama alışırsın canım yavaş yavaş

yolcu edicem evet şimdi suratım asık sabahtan beri tek iş yapmadım yapamıyorum.
Akşama dimdik olmam lazım ona moral olsun diye destek olmak istiyorum.

sağol canımm..hepinize hayırlı teskereler diliyorum...evet hepsinin yeri ayrı gerçekten..düşündüm ben dün akşam,bir sevdiğim olsa illaki daha farklı olurdu diye..sayılı günler tez geçermiş..inşallah sizinde öyle olur,özleminiz sevginizi katlar:1hug:

yolcu edicem evet şimdi suratım asık sabahtan beri tek iş yapmadım yapamıyorum.
Akşama dimdik olmam lazım ona moral olsun diye destek olmak istiyorum.

aklın onda tabi napcam nasıl yapıcam die düşünmekten

ewet canım dimdik olki onada moral olmuş olur

SAOL CANIM inan sevdiğin insanı beklemek daha zor oluyor inş.tatlım

nerde yapıo askerliğini kardeşin canım?

SAOL CANIM inan sevdiğin insanı beklemek daha zor oluyor inş.tatlım

nerde yapıo askerliğini kardeşin canım?

öyledir muhakkak,ben bir dönem çıkarken bile buluştuktan sonraki ayrılmalarda gözlerim yaşlı olurdu o bile zor gelirdi yanii..tahmin edebiliyorum o açıdan..Allah tan vakti zamanı belli bu ayrılıkların,sadece sevginizi körükleyecek ayrılıklar iştee:1hug: sonu güzel olcak..

benim kardeşimi dün yolcu ettik canım,sabah ta aradı varmışş..Amasya da yapaıcak bugün teslim oluyor birliğine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…