90/1-2 tertipler buraya

ii canım sağsalim gitmiş amasyaya 1-2 ay sonra yanında olur

canım 460 dan saymaya balşıo aşağıya o yani 200 ler 100 200 ler bitince 100 daha çabuk geçiceğini yazmıştım tatlım

yok canım bunalıma girme sevgilinle tadını çıkar gidene kadar

anladım cnm saol.. en kötüsüde bu aralar engellerimiz olduğundan görüşemememiz son ay işten çıkıcak inş. anca o zaman doya doya görüşürüz.. yine de bu bnm üzgünlüğümü geçirmez sanıyorum.:1no2:

Son düzenleme:
benim bitanemde bugün teslim oldu kızlar dün uğurladık çok kötü oldum ben :gitme: safranbolu da benim aşkım sanki günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor

benim sevgilimde acemi birliğini safranboluda yaptı şuan iatanbulda güzel yer rahat oluyodu benimki hergün 3 4 kere arıyodu. Allah hepinize sabır versin kızlarr allah tez zamanda kavuşturmayı nasip etsin

Gitti benim melek kokulum.
Dün akşam yolcu ettik. Dediğim gibi dimdik durdum ayakta gülücükler saçtım zor da olsa.
Bo bol fotoğraf çektim videoya çektim. Dayanamam diyordum ama Allahım öyle bir sabır verdi ki Son ana kadar hiç ağlamadım. Güle oynaya yolcu ettik.
Ama ne zaman otobüse bindi selam çaktı İstiklal Marşı söyledik ya işte o zaman boşaldığım andır. Çok zor tutttum kendimi, annesi öyle ama üstesinden geldik çok şükür.
İçim öyle dolu ki Allah tüm askerlerimize yardım etsin, korusun.

Duygu.C seninde erkek arkadaşın ıspartaya gitmişti galiba bnm erkek arkadaşımda dün teslim oldu birliğine siz konuşabildinizmi askeriğeye girdikten sonra erkek arkadaşınla.Bni erkek arkadaşım sabah 7 de aradı ama azcık konuşabildim bide şimdi içim daha rahat sanki çünkü onlar artık ordunun içinde bizden daha güvende bunu biliorum turkbayragi

Evet canım konuştum. İlk teslim olduğu gün çok az konuşabildik ama artık hergün konuşabiliriyoruz az da olsa çok şükür

benim de askım ömrüm bitanem 24ünde teslim olduuuu safakları hep beraber yicez kızlarrrrr :)
şafak 454turkbayragi

ama sülüsünü aldığı gün askerlik başlarmış.benimkisi 22 sinde aldı sülüsü.

kızlar akşam aradı beni ama duymamışım telefonu,açamadım o yüzden.şu an o kadar üzgünümkü....mafoldumben

Evet canım konuştum. İlk teslim olduğu gün çok az konuşabildik ama artık hergün konuşabiliriyoruz az da olsa çok şükür

saat kaç gibi arıyo seni erkek arkadaşın biz teslim olduktan sonraki ertesi sabah konuşabildik sadece yni dün pazar sabahı o gün bişi soramadım uyku sersemi azcık bişi konuştuk ztn ailesini arıcaktı kapattık bidahada aramadı akşam arıyabiliyolarmı onu merak ediorum yha bu sabah bekledim ama aramadı o yüzden sana sormak istedim cnm :)

asker yolu bekleyen yeni arkadaşlarımız :) acemideyken arama fırsatı buldukları zaman ararlar sabah öğle akşam farketmez yani. zaten sabah ezanında kalkıorlarmış.o sırada arayabilir.6 gibi. öğle arasına 12-1 arası cıkıorlarmış o sırada arayabilir.akşam 6da yemek yiyor bnimki o sırada arayabilir sizinkilerde. heryerde aynı mı ayrı mı onu bilmem.. :)) aradıklarındaa acmazsak cok sinirleniyorlarr bende oyusden hep telimin sesini acıp yatıyorum heran arar die. cepten cok gidior.ewde tekseniz ew numarasını ver ewi arasın öle daha hesaplı canımm :)))

Sabahları 5:30-6:00 gibi arıyor canım.
Arayabilirse eğitimde olmazsa öğlen 1 gibi arayabiliyor. Bazen 2-3
akşam 6'dan sora arayabiliyor esmerimin de dediği gibi ne zaman fırsat bulabilirse o zaman arayabiliyor. Üzülme canım müsait olduğunda ilk seni arar merak etme.
Bende çok üzülmüştüm ilk geç aradı diye ama sonra anlattı arayamazsam bil ki eğitimeyim dedi. O yüzden bende çok üzülmüyorum. Ne zaman boş olursa arar nasılsa.
Acemide böyle idare etmek lazım.

Saolun cevaplayıp bilgilendirdiğiniz için bnm içinde sorun yok aslında çünkü oda gitmeden önce sölemişti eğer seni arıyamıyorsam bilki arıyamıyacak durumdayımdır die ama bn ona göre tel yanımda dursun die sordum hangi saatlerde arıyabildiklerini bnm abim falan yok hiçbi arkadaşımın erkek arkadaşıda askere falan gitmedi o yüzden hiçbi bilgim yok bu konuda sizin sayenizde öğreniyorm bnde a.s.

Sen telefonunu yan›ndan hiç ayırma bence.
Ben tuvalete gitsem bile alıyorum çünkü ne zaman arayacağı hiç belli değil.
Ararsa duymazsam çok üzülürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…