- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
öyledir muhakkak,ben bir dönem çıkarken bile buluştuktan sonraki ayrılmalarda gözlerim yaşlı olurdu o bile zor gelirdi yanii..tahmin edebiliyorum o açıdan..Allah tan vakti zamanı belli bu ayrılıkların,sadece sevginizi körükleyecek ayrılıklar iştee:1hug: sonu güzel olcak..
inş. canım bn pek bilemiorum sonumuzun güzel olucağı pek emin deilim bu ilişkiden
benim kardeşimi dün yolcu ettik canım,sabah ta aradı varmışş..Amasya da yapaıcak bugün teslim oluyor birliğine..
benim bitanemde bugün teslim oldu kızlar dün uğurladık çok kötü oldum ben :gitme: safranbolu da benim aşkım sanki günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor
canım 460 dan saymaya balşıo aşağıya o yani 200 ler 100 200 ler bitince 100 daha çabuk geçiceğini yazmıştım tatlım
yok canım bunalıma girme sevgilinle tadını çıkar gidene kadar
benim bitanemde bugün teslim oldu kızlar dün uğurladık çok kötü oldum ben :gitme: safranbolu da benim aşkım sanki günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor
benm askermde acemiliğni safranboluda yaptı :gitme:
Duygu.C seninde erkek arkadaşın ıspartaya gitmişti galiba bnm erkek arkadaşımda dün teslim oldu birliğine siz konuşabildinizmi askeriğeye girdikten sonra erkek arkadaşınla.Bni erkek arkadaşım sabah 7 de aradı ama azcık konuşabildim bide şimdi içim daha rahat sanki çünkü onlar artık ordunun içinde bizden daha güvende bunu biliorum turkbayragi
canlarım teslim tarihi 25 şubat...yani benimki kaç oluyor?bir gün bile az olsa ne kadar mutlu olurum inanın..
ama sülüsünü aldığı gün askerlik başlarmış.benimkisi 22 sinde aldı sülüsü.
kızlar akşam aradı beni ama duymamışım telefonu,açamadım o yüzden.şu an o kadar üzgünümkü....mafoldumben
Evet canım konuştum. İlk teslim olduğu gün çok az konuşabildik ama artık hergün konuşabiliriyoruz az da olsa çok şükür
saat kaç gibi arıyo seni erkek arkadaşın biz teslim olduktan sonraki ertesi sabah konuşabildik sadece yni dün pazar sabahı o gün bişi soramadım uyku sersemi azcık bişi konuştuk ztn ailesini arıcaktı kapattık bidahada aramadı akşam arıyabiliyolarmı onu merak ediorum yha bu sabah bekledim ama aramadı o yüzden sana sormak istedim cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?