- Konu Sahibi angelgozde
-
- #2.761
Şafak 229
kızlar yardımınıza ihtiyacım var :18:
ben sevgilime çok qüzel bir hediye gndermeyi düşünüyrm ama orda ondan önce bakıyolar ya hediye bozlur diye tereddttde kaldım :/
hediyeyi anlatm.
küçük küçük kağıtlara onu sevmemin nedenlerini yazdım snra onları rulo haline qtrdm kurdeleyle bağladım 25-30 tane oldular. bunları kutunun içine koycam bide parfmle saat koycm ynna ama işte takıldığm yer orda bakıyolar ya kağıtları açarlarsa hiç bi anlmı kalmaz açtıkdan snra yine kurdeleyle bağlamazlar heralde :) açarlar mı onları byle bi hediye gndereninz oldumu offoff
Şafak 229
kızlar yardımınıza ihtiyacım var :18:
ben sevgilime çok qüzel bir hediye gndermeyi düşünüyrm ama orda ondan önce bakıyolar ya hediye bozlur diye tereddttde kaldım :/
hediyeyi anlatm.
küçük küçük kağıtlara onu sevmemin nedenlerini yazdım snra onları rulo haline qtrdm kurdeleyle bağladım 25-30 tane oldular. bunları kutunun içine koycam bide parfmle saat koycm ynna ama işte takıldığm yer orda bakıyolar ya kağıtları açarlarsa hiç bi anlmı kalmaz açtıkdan snra yine kurdeleyle bağlamazlar heralde :) açarlar mı onları byle bi hediye gndereninz oldumu offoff
cnm arkadasım açılolar bakıolar ben bnmkine kot pantolaon eşortman parfüm fln yollamıştım açtı baktı komutanı yaniii özle şeyler yazacaksın sen de sonuçta bence yollama ama gene de sen blrsn
Slmtatlım... 90/2sin sende devremsin yani....
Bu düşündüğün şey çok güzel fakat askeriyeye göndermek yerine bulunduu yerin kargo şubesine onun adına yolla.. sevgilin çarşıya çıktığında alsın kendi elleriyle o ilk açsın hediyenii
hadi yaa :/ ozmn gelince veririm bnde hazırladım zaten sadece saatle parfümü gönderm ozmn
tşkr ederm cnm
Slmtatlım... 90/2sin sende devremsin yani....
Bu düşündüğün şey çok güzel fakat askeriyeye göndermek yerine bulunduu yerin kargo şubesine onun adına yolla.. sevgilin çarşıya çıktığında alsın kendi elleriyle o ilk açsın hediyenii
özel kargo ile yolla cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?