- Konu Sahibi angelgozde
-
- #2.801
evet elf cim bende beendim süpriziniiiiiiii
seni sewiyorum juliaaaaa
cnm arkadasım
Onun için bişeler yapmak çok güzel ya :) çok büyük bi hevesle yapıyorum
olabılır cnm dusuneyım ama ben benzerını yaptım :26: Cıkolata kutusu ıcınde yoladım
ayyy cnm kıyamam sana yhaaa
ayyy çok az kalmışş darısı başımaa
çok az deelll kız 3 ay var dahaaa :84::84:
3 ay nerdeeeee 7 ay nerdee :84: az kalmış az kalmış
heee evet öle düşünürsek az tabi cnm bnm ama azaldıkçaaa daha zor geçiooo :97::97:
ilk suprizim kalplı bır kırmızı kutu içine draje sekerler pastanede satılan renklı kalplı fln aldım ben specıal cıkolata yıne kalplı ve içine kucuk notlar yazıp yoladım tabıkı bırde mektupne yaptığını anlatırmısın fikir olur bnm için :)
öyledir tabi plakalara inince hiç geçmiyomuş :18:
nerde asker senin ki?
ilk suprizim kalplı bır kırmızı kutu içine draje sekerler pastanede satılan renklı kalplı fln aldım ben specıal cıkolata yıne kalplı ve içine kucuk notlar yazıp yoladım tabıkı bırde mektup
ikinci suprizim:seker cıkolata sıcak cıkolata bonıbon kek puf fln aldım bı kutu yapıp yıne yoladım
ve son suprızım carsıya cıkarken yanına gıtım ona jılet kopuk boxer parfum ve en sevdıgı durum tatlısı ve cıg kofte ve cıkolata goturdum yanındada ben nasıl amaen guzel hedıye bendım ona
ilk suprizim kalplı bır kırmızı kutu içine draje sekerler pastanede satılan renklı kalplı fln aldım ben specıal cıkolata yıne kalplı ve içine kucuk notlar yazıp yoladım tabıkı bırde mektup
ikinci suprizim:seker cıkolata sıcak cıkolata bonıbon kek puf fln aldım bı kutu yapıp yıne yoladım
ve son suprızım carsıya cıkarken yanına gıtım ona jılet kopuk boxer parfum ve en sevdıgı durum tatlısı ve cıg kofte ve cıkolata goturdum yanındada ben nasıl amaen guzel hedıye bendım ona
en güzel hediyeyi sona saklamışsnbnde bonibon ve kurabiye koyym yesin aşkım
doğuda deelll cnmmm plakalar hiç geçmiomuymuşşş offffff 100lerde geçmiodu hiç :97::97:
ohh iui doğuda değilse için rahattır hiç değilse.. 199 olmasını sabırsızlıkla beklyrm 100lerde olcak ya az kalmış olcak
bnm kiiii bisküvi fln çok seviooo bende yyollayayım bariii
kız yarılayınca seni de listemize alırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?