- Konu Sahibi angelgozde
-
- #3.241
ben öyle konularda çok başarısızımdır ağzm güzel laf yapmaz
benmki mektup yaz diye tutturuo, yazıorum yolluyorum . yok hep aynı şeyler yok çok sade bilmem ne, en sonunda arkadaşm var bitane ağzı iyi laf yapar, çağrdm onu mektup yaz bakalm dedim, sonra yazdığı mektubun azcık üzernde düzeltmeler yaptm yolladm, askerim bayıldıııııııböylede çakallık yaparm arada
sende azcık netten bakın, güzel upuzn bişelr yaz canm
bende normalinde sürekli mail atıyorum günlük gibi orda iyi yazıyorumda şimdi aklıma bişi gelmiyooo bu ilhamda hep gereksiz zamanlarda geliyoo yaason 16 dk kaldı off bulamıyorum bişi
hehehe sana kolay geldin canm
ama yarınki süprizin harika ötesiiiiiii, aşkın bayılcakk
nese minnakcm ben çıkıorm canm
size şimdiden yarn için iyi eğlenceler
optmmmm
şafağımızzz 49
mehtabımız 5
vazgeçilmezimmmmmm seni çok özledim...
içimden geçenleri yazıverdim kuşum güzel oldu bi anda geliverdi ilhamcıkinş begenir ya ve umarım kendimizi yakmayız onu yakmaya calısırken iyi geceler tatlııım yarın girebilirsem yazarım inş güzel geçer herşeyy
canımmm napıosunnn
nasıl geçti yıldönümüz
ayyy sen süpriizzz yaparsında aşkın yapmaz mıııı, çok güzel canm ya çok romantiikkkkÇok güzeldii tatlımçok rüzgar vardı zar zor uçurduk balonları az bişi sonra denize düştü sona eve gittik annesiyle birlikte süpriz hazırlamışlar heryer balon, mum, gül ve şarap kıyamamm çok duygulandımm askerlik yaramış valla eskiden bu kadar romantik değildii
ayyy sen süpriizzz yaparsında aşkın yapmaz mıııı, çok güzel canm ya çok romantiikkkk
ben geldim nasılsınız :)
bende iyiyim oglanı uyuttum biraz buraya takılacagım işte :)
senin profiline baktım burdaymışşın seni yakalayayım diye yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?