90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

bende normalinde sürekli mail atıyorum günlük gibi orda iyi yazıyorumda şimdi aklıma bişi gelmiyooo bu ilhamda hep gereksiz zamanlarda geliyoo yaa son 16 dk kaldı off bulamıyorum bişi

bende normalinde sürekli mail atıyorum günlük gibi orda iyi yazıyorumda şimdi aklıma bişi gelmiyooo bu ilhamda hep gereksiz zamanlarda geliyoo yaa son 16 dk kaldı off bulamıyorum bişi

hehehe sana kolay geldin canm
ama yarınki süprizin harika ötesiiiiiii, aşkın bayılcakk
nese minnakcm ben çıkıorm canm
size şimdiden yarn için iyi eğlenceler
optmmmm

hehehe sana kolay geldin canm
ama yarınki süprizin harika ötesiiiiiii, aşkın bayılcakk
nese minnakcm ben çıkıorm canm
size şimdiden yarn için iyi eğlenceler
optmmmm

içimden geçenleri yazıverdim kuşum güzel oldu bi anda geliverdi ilhamcık inş begenir ya ve umarım kendimizi yakmayız onu yakmaya calısırken iyi geceler tatlııım yarın girebilirsem yazarım inş güzel geçer herşeyy

şafağımızzz 49

mehtabımız 5

vazgeçilmezimmmmmm seni çok özledim...

canımmm napıosunnn
nasıl geçti yıldönümüz

Çok güzeldii tatlım çok rüzgar vardı zar zor uçurduk balonları az bişi sonra denize düştü sona eve gittik annesiyle birlikte süpriz hazırlamışlar heryer balon, mum, gül ve şarap kıyamamm çok duygulandımm askerlik yaramış valla eskiden bu kadar romantik değildii

ayyy sen süpriizzz yaparsında aşkın yapmaz mıııı, çok güzel canm ya çok romantiikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…