- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.141
ayyy çok sevindim cnm inş daha rahat eder bildiğim kadarıyla çavuşların nöbetleri de olmuyorrraşkım sınawı geçmiş weeee çavuş olmuşcanım benim yaa nasılda heyecanlıydı...
ayyy çok sevindim cnm inş daha rahat eder bildiğim kadarıyla çavuşların nöbetleri de olmuyorrr
aşkım sınawı geçmiş weeee çavuş olmuşcanım benim yaa nasılda heyecanlıydı...
daha yeriniz belli olmadı mı cnm ins en kısa zaman da olur cnm yaaa neresi olursa olsun sakın üzüldüğünü belli etme aşkına o hem kendi için hem senn için üzülür yoksa cnmsaol cnm inşallah dediğin gibidir bide yerimiz belli olsaydı da rahatlasaydık
kankam bidenem teskereci devrem napıosun lemmm hedi bea bi önce depüklenin de sıra bana gelsin bekle bekle anam ağladıııgözünaydın canım,benim aşkımda çavuş
gözdemmm selamm tatlımm:13:
kankam bidenem teskereci devrem napıosun lemmm hedi bea bi önce depüklenin de sıra bana gelsin bekle bekle anam ağladııı
gözünaydın canım,benim aşkımda çavuş
gözdemmm selamm tatlımm:13:
daha yeriniz belli olmadı mı cnm ins en kısa zaman da olur cnm yaaa neresi olursa olsun sakın üzüldüğünü belli etme aşkına o hem kendi için hem senn için üzülür yoksa cnm
ben istiyomm balımm depük yimek hemde çookk
üst devre tamamen temizlense bi
saol cnm nasıl çavuş olmak yada çavuş sewgilisi,eşi,...vs.olmak rahatmı
hadi hadiii tmm depük gecenii anlı şanlı yapcaz hadi gene iyisinnnn
kızım kesin gelcem depüklemeye seni ama önce listemden düpüklicem seniiii depük listesine :13:siz yanımda olun yeter bana
aslında birazda yerine göre canım ben mesela bir arkadaşın birlikteymiş 350 asker var öyle olunca biraz zorlu oluyor..
bizimki karakolda 35 kişi var daha rahat,benimki çavuş olmadan önce 10 saat nöbt tutuyor
çavuş olunca nöbeti yok şükür..
ama dediğim gibi yerine göre değişiyor,rabbim hayırlısını versin,bol dua ve gönlünü ferah tut canım..
ne zaman belli oluyor usta birlikleri
hmm anladım cnm hayırlısı olur inşallah bu haftasonuna kadar belli olucakmış öyle demişler bakalım umarım açıklanır böyle beklemek zor rüyalarımıza giriyo artık
kızım kesin gelcem depüklemeye seni ama önce listemden düpüklicem seniiii depük listesine :13:
bende seni seviyommmm bal kankamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?