90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

aşkım sınawı geçmiş weeee çavuş olmuş canım benim yaa nasılda heyecanlıydı...

Son düzenleme:
saol cnm inşallah dediğin gibidir bide yerimiz belli olsaydı da rahatlasaydık
daha yeriniz belli olmadı mı cnm ins en kısa zaman da olur cnm yaaa neresi olursa olsun sakın üzüldüğünü belli etme aşkına o hem kendi için hem senn için üzülür yoksa cnm

daha yeriniz belli olmadı mı cnm ins en kısa zaman da olur cnm yaaa neresi olursa olsun sakın üzüldüğünü belli etme aşkına o hem kendi için hem senn için üzülür yoksa cnm

inşallah cnm ya bakalım bu hafta sonuna kadar belli olucakmış öyle demiş komutanlar..ewet belli etmemem lazım ama inş.hayırlı biyer olur sanş bakalım bekliyoruz..

saol cnm nasıl çavuş olmak yada çavuş sewgilisi,eşi,...vs.olmak rahatmı

aslında birazda yerine göre canım ben mesela bir arkadaşın birlikteymiş 350 asker var öyle olunca biraz zorlu oluyor..
bizimki karakolda 35 kişi var daha rahat,benimki çavuş olmadan önce 10 saat nöbt tutuyor
çavuş olunca nöbeti yok şükür..
ama dediğim gibi yerine göre değişiyor,rabbim hayırlısını versin,bol dua ve gönlünü ferah tut canım..
ne zaman belli oluyor usta birlikleri

hmm anladım cnm hayırlısı olur inşallah bu haftasonuna kadar belli olucakmış öyle demişler bakalım umarım açıklanır böyle beklemek zor rüyalarımıza giriyo artık

hmm anladım cnm hayırlısı olur inşallah bu haftasonuna kadar belli olucakmış öyle demişler bakalım umarım açıklanır böyle beklemek zor rüyalarımıza giriyo artık

bilmem mi benimde rüyalarıma girmişti ama tam tersi çıktı benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…