- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.801
cnm evet nişanı hemen yapcaz temmuz ağustos gibi de düğün kısmetseebi ben ikna edemiorum sanırım:95::95:
askerden gelince nişanı yapıcakmısınz hemen gözde
hoşbuldum canımmmmm nasılsın keyifler nasıl???
cnm evet nişanı hemen yapcaz temmuz ağustos gibi de düğün kısmetsee
beni de az sora aşkımıyacak bi 10 , 15 dk kaçabilirim sakın gittim sanmayın döncemmm hemenben bugun ıyıım canım valla ıcım ıcıme sıgmıyooo
mehşerim bnmmm napıosun cnmmm arkadasım
ben bugun ıyıım canım valla ıcım ıcıme sıgmıyooo
cnm hazırlıorum zatennn yaaa yetişmezse sonbahara sarkıtırız düğünüüü önce nişanı yaparız ama yetişir gibbiii bakalım kısmetttttt bende evleniorum inanamıorum halaaayy negüzel canımyahazrılıklara başla hemen ozmn kız..3 ay gelir geçer hemen
beni de az sora aşkımıyacak bi 10 , 15 dk kaçabilirim sakın gittim sanmayın döncemmm hemen
Umarım bundan sonra iyi olurum Gözdemm ....
sen nasılsın Canım benimmm???
amın canım safagımı gorsen aglanıcak halıme gelıyorum ama napıyımUmarım bundan sonra iyi olurum Gözdemm ....
sen nasılsın Canım benimmm???
Oy nazar değmesin inşallah hep böyle devam etsin....
du be daha aramadı ben arayacağım seni birazdan dedii hemen de kovuon benii meralllimmıyı canım konus buralardayız bızzz
kız mehşer gene ne oldu üzme beniii bee
du be daha aramadı ben arayacağım seni birazdan dedii hemen de kovuon benii meralllimm
amın canım safagımı gorsen aglanıcak halıme gelıyorum ama napıyım
du be daha aramadı ben arayacağım seni birazdan dedii hemen de kovuon benii meralllimm
moralini yüksek tut canım ağlanıcak birşey yok inan zor gibi görünsede herşey su gibi bitiyor aslında...
Herşey Bitti Gözdem 5 sene bugün itibari ile geride kaldı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?