90-100kg araligindakiler gelin birlikte zayiflayalim

• Konu Sahibi Konu Sahibi mlyt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mlyt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
2.203
2.405
158
Malesef 97 kiloyum kızlar artık eşiminde rahatsız olduğunun farkındayım geçenler de laf sokmaya başladı.Bende çok rahatsızım bu durumdan benim gibi zayıflamak isteyenler varsa gelin birlikte yola çıkalım diye açtım bu topiği

Ben burada hergün ne yedigimi yaptığım sporları vesaire herşeyi yazicam extra sohbet muhabbet ne olursa günlük gibi yazicam varsa gelmek isteyen buyursunlar bekliyorum

Hemen bugün ki listemi paylasayim
Sabah 8.30
1dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
Çökelek
1dilim peynir
5 zeytin
Öğlen 13.30
4ks pilav
1 tabak patates yemeği
Turşu
Akşam oglenin aynısı
2lt su
Spor yok :KK43:

Kızlar az önce fit hatunlarin fotolarina baktım baktım iç geçirdim sonra kendime çok kızdım neden sende böyle olmayasin diye bu sefer olacak söz verdim kendime bu sefer olacak :kızgın:

Herkese musmutlu günler diliyorum :KK200:
Sabah kahvaltı yapamadım misafirlerim var hazırlık yapıyorum öğlen birşeyler yerim onlarla aksamida es geçerim muhtemelen akşam ne yedigimi yaptığımi yazicam ben şimdi kaçar :KK55:

Ben katilirim sana 2 subatta 100.4 kg ile diyetisyene basladim. Son gittigimde 94.5 geldim. Haftaya ctesi tekrar gidecegim bir aksilik olmazsa. 8. Takimdayim bu arada. Cumalari tartiliyorum kendi tartim diyetisyeninkinden cok cikariyor.

Ben katilirim sana 2 subatta 100.4 kg ile diyetisyene basladim. Son gittigimde 94.5 geldim. Haftaya ctesi tekrar gidecegim bir aksilik olmazsa. 8. Takimdayim bu arada. Cumalari tartiliyorum kendi tartim diyetisyeninkinden cok cikariyor.
Hoşgeldin canım insaallah hep beraber vericez bu kiloları merak etme hep destek tam destek :KK50:
Tartilar bazen farklı tartabiliyor sen takma kafanı önemli olan kilo vermen :KK66:

Kızlar yolladım misafirlerimi hemen buraya kostum hemen yediklerimi yazayım

Sabah
1 nescafe 2si birarada
Öğlen
6 tane sarma
2 biber dolması
1 puaca
1tane pamuk toplar
Akşam
Yok
Spor 3mil leslie

Selâm kızlar kahvaltimi yaptım geldim menü yü akşam yazicam şimdi hazırlanıp kv ye gidicem

canım bende 99 kiloyla başladım diyete
ama bence diyetisyenle yapmalısın çok kilomuz var
yapacaksın bence sadece bırakma kaçamak yapabilirsin ertesi gün toparlamalısın

canım bende 99 kiloyla başladım diyete
ama bence diyetisyenle yapmalısın çok kilomuz var
yapacaksın bence sadece bırakma kaçamak yapabilirsin ertesi gün toparlamalısın
Diyetisyene daha önce gittim ama üstüne kg aldım malesef o yuzden burada motiveyle diyet birikimlerimle yapmayı düşünüyorum canım

Hemen yediklerimi yazayım bugün
Sabah
1 nescafe 2si birarada
1dilim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
Öğlen
5 sarma
2 biber dolması
1 bardak ayran
Akşam
Çorba salata
2lt su
Spor 3mil leslie

Gunaydinlar güzeller bugün tartildim 96.5 olmuşum sadece 500 grcik verebildim çok üzgünüm çoook :olamaz:

Kızlar sporumu yaptım geldim yine leslie 3mil yaptım zayiflayana kadar da yapicam inşaallah varsa gelmek isteyen buyursunlar efendim :KK52:

Sabah
1 nescafe 2si birarada
1dilim ekmek
1dilim peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
Tavuklu salata
Akşam
1kâse yoğurt
2lt su
3mil leslie
Buda dünkü listem

hafta sonu nedeniyle işler çok gelemedim bir türlü sporda yapamadım daha bir sürü iş beni bekliyor ama akşam yapicam sporumu insaallah

Back
X