1.hafta
23-30 arasi
Başlangıç kilom:88,2
hedef kilom:87,2
merhabalar öncelıkle başarılar dılıyorum inşallah azimle ve kararlılıkla ıstedıgınız kıloya ulasırsınız
dıyetısyene gıttınız mı ?:26:
Ins bu sefer olacak henüz diyetisyene gitmedim daha doğrusu gidemedim cumartesine randevu alabildim teşekkür ederim
zor değil aslında hersey bızım elımızde ... maddıyat olarak butce ayırabılsem bende dıyetısyen eslıgınde vermekten yanayım daha kontrollu oluyor ınsan ...
ama bakalım bende pazartesıye kadar kararımı verıcem karatay dıyetımı kalorı hesabımı yoksa ayca karanın dıyetınımı uygulamaya baslıycam dusunmedeyım halen :44:
Evet önce nda zor değil birkaç ay önce 7 kilo verdim ama sonra birakinca 10 kilo olarak aldim dukan karatay bir sürü şey denedim ama olmadi ustelik alip vermekten vucudum direnç kazandi daha zor veriyorum o yuzden yavaş ama saglikli vermeye karar verdim tabi diyetisyen ne diyecek onu da bilmiyorum bakalım ama listelerimi yazarim bir göz atarsiniz bir an once baslamak lazım
olur sevınırım bende paylasırsanız ...
aslında un şeker tuz bunlardan uzak dursak yesıllık sebze meyve olarak tuketsek cıg haslanmıs vs hamurısı kızartma abur cubur ekmek vs kessek hepten kılolar nasılda gider
Offf hâlâ şu tatlı kirizlerim olmasa çok mutlu olacağım Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum kendime sinir oluyorum zaten benim bu hale gelmemdeki en büyük neden abur cubur hayatim onların üzerine kuruluydu sabah puaca börek öğle dışardan yemek akşam yemeği gece yarısı bazı günler ise aksama kadar yemek yok sadece abur cubur yemek yine en erken 23 gibi sonuç bu öyle alismisim ki nasil düzene girecek bilemiyorum yemekten sonra canim tatli daha dogrusu cikolata istiyor kendimi bir sekilde durdurmam lazım
canım bahsettiğin durum bende de var. Muhtemelen insülin direncin yükseldi ve bu yüzden tatlı aşeriyorsun. Tatlı yiyene kadar gözün bir şeyi görmüyor ve yedikten sonrada pişman oluyorsun. Göbek çevresinde yağ olan herkesin az ya da çok insülin direnci var. Ben kendiminkini sporla bir miktar kırdım. Akşamları evde leslie sansone'un 3 millik videosunu yapıyorum. Küçük bebeğim olduğundan evden çıkmak istemiyorum. Akşamları geç vakitte yiyip pişman olma durumlarım bitmek üzere. Sende bir dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?