90-50=çok çaba ve disiplin= bir adet mutlu gökçe

durugokce

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30
4
13
90,5 kilo olmuşum bir kendime geldim ki şok ilk defa bu kadar kilo aldım hayatım boyunca zayıftim ama son on yilda şiştim her sene 3-5 aldım sonunda bu hale geldim vatana millete hayırlı olsun artık olan oldu şimdi bu durumdan kurtulma zamanı yol belli diyetisyen spor kararlılık bir de destek kuvvetler tabi ki benim yolum uzun yol arkadaşı hiç fena olmaz hani:3:

Boyum 165 cm kilom 90,5 du ama iki haftadir dikkat ediyorum sabah aç karnina tartilir yazarim hedefim 10-12 ayda istediğim kiloya ulaşmak bu da yaklaşık ayda 4 kilo gibi bir rakam gerçi her ay ayni şekilde kilo verilemeyecek farkındayım ama kimi ay az olur kimi ay fazla olur dengelenir diye düşünüyorum bakalim diyetisyen ne diyecek cumartesi bu arada iki haftadir haftanin 5-6 günü spor yapıyorum ama spor salonuna ay basindan itibaren haftada 3 gün devam edeceğim diger günler evde yapmayı planlıyorum

Sabah kahvaltim herseyi tek tek yemek istemedim o yüzden bir dilim kepek ekmeği biraz domates salatalık birkaç sap maydanozve roka dogradim 4 tane de zeytin 1tam ceviz çeyrek limon bir dilim peynir güzel bir salata yedim daha ne olsun

merhabalar öncelıkle başarılar dılıyorum inşallah azimle ve kararlılıkla ıstedıgınız kıloya ulasırsınız ;)

dıyetısyene gıttınız mı ?:26:

Ins bu sefer olacak henüz diyetisyene gitmedim daha doğrusu gidemedim cumartesine randevu alabildim teşekkür ederim

Ins bu sefer olacak henüz diyetisyene gitmedim daha doğrusu gidemedim cumartesine randevu alabildim teşekkür ederim

zor değil aslında hersey bızım elımızde ... maddıyat olarak butce ayırabılsem bende dıyetısyen eslıgınde vermekten yanayım daha kontrollu oluyor ınsan ...

ama bakalım bende pazartesıye kadar kararımı verıcem karatay dıyetımı kalorı hesabımı yoksa ayca karanın dıyetınımı uygulamaya baslıycam dusunmedeyım halen :44:

zor değil aslında hersey bızım elımızde ... maddıyat olarak butce ayırabılsem bende dıyetısyen eslıgınde vermekten yanayım daha kontrollu oluyor ınsan ...

ama bakalım bende pazartesıye kadar kararımı verıcem karatay dıyetımı kalorı hesabımı yoksa ayca karanın dıyetınımı uygulamaya baslıycam dusunmedeyım halen :44:

Evet önce nda zor değil birkaç ay önce 7 kilo verdim ama sonra birakinca 10 kilo olarak aldim dukan karatay bir sürü şey denedim ama olmadi ustelik alip vermekten vucudum direnç kazandi daha zor veriyorum o yuzden yavaş ama saglikli vermeye karar verdim tabi diyetisyen ne diyecek onu da bilmiyorum bakalım ama listelerimi yazarim bir göz atarsiniz bir an once baslamak lazım

Evet önce nda zor değil birkaç ay önce 7 kilo verdim ama sonra birakinca 10 kilo olarak aldim dukan karatay bir sürü şey denedim ama olmadi ustelik alip vermekten vucudum direnç kazandi daha zor veriyorum o yuzden yavaş ama saglikli vermeye karar verdim tabi diyetisyen ne diyecek onu da bilmiyorum bakalım ama listelerimi yazarim bir göz atarsiniz bir an once baslamak lazım

olur sevınırım bende paylasırsanız ...

aslında un şeker tuz bunlardan uzak dursak yesıllık sebze meyve olarak tuketsek cıg haslanmıs vs hamurısı kızartma abur cubur ekmek vs kessek hepten kılolar nasılda gider:31:

olur sevınırım bende paylasırsanız ...

aslında un şeker tuz bunlardan uzak dursak yesıllık sebze meyve olarak tuketsek cıg haslanmıs vs hamurısı kızartma abur cubur ekmek vs kessek hepten kılolar nasılda gider:31:

Aynen işte yapabilsek harika olacak

Geç oldu ama ancak fırsat bulabildim yazmaya öğle yemegim 6 yk haslanmıs yeşil mercimek üzerine salatalik roka dogradim iki kaşık yogurtla karıştırdım fena olmadi sonrasında ama kötü oldu çünkü iki tane bayram icin aldığım cikolatadan yedim :-(

Offf hâlâ şu tatlı kirizlerim olmasa çok mutlu olacağım Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum kendime sinir oluyorum zaten benim bu hale gelmemdeki en büyük neden abur cubur hayatim onların üzerine kuruluydu sabah puaca börek öğle dışardan yemek akşam yemeği gece yarısı bazı günler ise aksama kadar yemek yok sadece abur cubur yemek yine en erken 23 gibi sonuç bu öyle alismisim ki nasil düzene girecek bilemiyorum yemekten sonra canim tatli daha dogrusu cikolata istiyor kendimi bir sekilde durdurmam lazım

Sanırım en iyisi tamamen tatli cikolata kesmek bir arkadaşım 40 gün hiç şeker tüketmezsek beyin unutuyormus yarından itibaren basliyorum bayram öncesi biraz zor olacak ama daha iyi bayramda yemezsem daha da bozmam

Offf hâlâ şu tatlı kirizlerim olmasa çok mutlu olacağım Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum kendime sinir oluyorum zaten benim bu hale gelmemdeki en büyük neden abur cubur hayatim onların üzerine kuruluydu sabah puaca börek öğle dışardan yemek akşam yemeği gece yarısı bazı günler ise aksama kadar yemek yok sadece abur cubur yemek yine en erken 23 gibi sonuç bu öyle alismisim ki nasil düzene girecek bilemiyorum yemekten sonra canim tatli daha dogrusu cikolata istiyor kendimi bir sekilde durdurmam lazım

canım bahsettiğin durum bende de var. Muhtemelen insülin direncin yükseldi ve bu yüzden tatlı aşeriyorsun. Tatlı yiyene kadar gözün bir şeyi görmüyor ve yedikten sonrada pişman oluyorsun. Göbek çevresinde yağ olan herkesin az ya da çok insülin direnci var. Ben kendiminkini sporla bir miktar kırdım. Akşamları evde leslie sansone'un 3 millik videosunu yapıyorum. Küçük bebeğim olduğundan evden çıkmak istemiyorum. Akşamları geç vakitte yiyip pişman olma durumlarım bitmek üzere. Sende bir dene istersen:3:

canım bahsettiğin durum bende de var. Muhtemelen insülin direncin yükseldi ve bu yüzden tatlı aşeriyorsun. Tatlı yiyene kadar gözün bir şeyi görmüyor ve yedikten sonrada pişman oluyorsun. Göbek çevresinde yağ olan herkesin az ya da çok insülin direnci var. Ben kendiminkini sporla bir miktar kırdım. Akşamları evde leslie sansone'un 3 millik videosunu yapıyorum. Küçük bebeğim olduğundan evden çıkmak istemiyorum. Akşamları geç vakitte yiyip pişman olma durumlarım bitmek üzere. Sende bir dene istersen:3:

Aynen öyle kendimden nefret ediyorum böyle durumlarda kendimi bir anda cikolatanin basinda buluyorum bilinçsiz bir sekilde yiyorum vücut kendini otomatige alıyor sanki neyse şeker orucuna basliyorum su dakikadan sonra şeker yok tatli cikolata yok spor yapiyorum zaten ama sabah iyi geliyor ama aksamlari sanki içime yemek Şeytanı kaçıyor evde tatli araniyorum cumartesi diyetisyene gidince büyük ihtimalle testlerde bir sey varsa cikar teşekkür ederim umarim hepimiz istediğimiz kilolara ulasiriz

Back
X