- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi Littlestar
-
İyidir şekerim geçmiş olsun nerelerdeydin sen hafta sonunaber canım
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsinbende 2,5 yıldır evliyim. 7 aylık hamileyim çok şükür. bi yandan da çalışıyorum:)
Noldu yahu!
Sen beni rahatsiz edebilirmisin benim kir papatyammmYok bişeyy seni rahatsız etmek istedim
Yaaa ama çok tatlısın kiiiSen beni rahatsiz edebilirmisin benim kir papatyammm
Oyş yerim seniYaaa ama çok tatlısın kiiiTeşekkür ederim hediye dükkanım
siz isteyin yeter ki hemen yapayım afiyet şifa olsun hepinizi başka bir isteğiniz var mıydı efenimOyş yerim seniayy bi tavuk suyu corbasi yapta icelim
Ay cok merci bebegimmm ellerine kollarina saaagliiiksiz isteyin yeter ki hemen yapayım afiyet şifa olsun hepinizi başka bir isteğiniz var mıydı efenim
ben de cok gergınım bu aralar bırakıp gıdesım var lanet edıyorumAy hadi yaa cok gecmis olsun yavrum, ihlamur falan ic. Bende napayim son gunlerimi gerginlikle geciriyorum is yerinde :)
gıremedım valla evdeydım halım yoktu cok fazla sen naslsın cnmİyidir şekerim geçmiş olsun nerelerdeydin sen hafta sonu
Valla benim bir de adet donemin falanben de cok gergınım bu aralar bırakıp gıdesım var lanet edıyorum
ne kadar ıcersem ıceyım fayda etmez ,Valla benim bir de adet donemin falanekstra bir gerginlik oluyo bol bol adacayi papatya falan icmeni oneriyorum
Degistirme sansin yok mu hic bi sekilde?ne kadar ıcersem ıceyım fayda etmez ,
cok sıkıldım gercekten burdakı ınsanlardan
ne demek efenim görevimizAy cok merci bebegimmm ellerine kollarina saaagliiik
oooy kıyamam çok mu sıkıldın sen oradagıremedım valla evdeydım halım yoktu cok fazla sen naslsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?