90+ ile hamile kalanlar gelin beraber gün sayalım ...

75 kilo ile hamile kaldım, henüz kilo almadım.. Bünyem çok alıcı aslında korkuyorum bende.

Hanimlar 90+ demissiniz ama pek bir farkim yok. 80 kiloyum bende 8 haftalik hamileyim. Gebelikte kilo verenler banada akil verin lutfen

Hanimlar 90+ demissiniz ama pek bir farkim yok. 80 kiloyum bende 8 haftalik hamileyim. Gebelikte kilo verenler banada akil verin lutfen
Cnm kilo verenler genelde mide bulantısı yasayanlar oluyo benim yok mesela bulantim almiyim diye bakiyorum dikkat ediyorum 8 haftanın içindeyim henüz bu değişiklik yok hedefim ilk 4 ay fln kilo almamak

Cnm kilo verenler genelde mide bulantısı yasayanlar oluyo benim yok mesela bulantim almiyim diye bakiyorum dikkat ediyorum 8 haftanın içindeyim henüz bu değişiklik yok hedefim ilk 4 ay fln kilo almamak
Ahhh bende cok istedim mide bulantim olsun. Birsey yemiyimde biraz kilo veriyom diye( biliyorum size cocukca gelicek) ama tik yok bende. Hersey o kadar normal ki hamile degilim sanki

Ahhh bende cok istedim mide bulantim olsun. Birsey yemiyimde biraz kilo veriyom diye( biliyorum size cocukca gelicek) ama tik yok bende. Hersey o kadar normal ki hamile degilim sanki
Yok cnm ne cocukcasi bende öyle diyorum yasayanlar ise saçmalama allah korusun cok kötü bisey diyorlar sisman psikolojisini bilmiyorlar tabi :)

Kızlar yinede öyle demeyelim ya çok şükür halimize, bulantılar kusmalar çok kötü zordur yani.. Dikkat edelimde çok almamaya çalışalım tabi bu boğazla nasıl yapacaksak bilmiyorumda

Kızlar yinede öyle demeyelim ya çok şükür halimize, bulantılar kusmalar çok kötü zordur yani.. Dikkat edelimde çok almamaya çalışalım tabi bu boğazla nasıl yapacaksak bilmiyorumda
Aslında şanslıyız bulanti olmadığı için :) napalim artık tutabildigimiz kadar tutcaz bogazlari mecburr

Aslında şanslıyız bulanti olmadığı için :) napalim artık tutabildigimiz kadar tutcaz bogazlari mecburr

Bencede şanslıyız hamileliğin tadı çıkıyor böyle, diğer türlü hiçbişe anlamazdık. Kulağa hoş geliyo yediğini çıkarmak kilo vermek ama yok yok böyle devam etsin inşallah.

Bencede şanslıyız hamileliğin tadı çıkıyor böyle, diğer türlü hiçbişe anlamazdık. Kulağa hoş geliyo yediğini çıkarmak kilo vermek ama yok yok böyle devam etsin inşallah.
Inşallah tabi biz yine dikkat edelim :) bi istahsizlik var zaten bende başlangıçtan beri ogreneli 1 ay oldu nerdeyse ne aldım ne verdim bakalım 4. Aya kadar fln hiç almadan gidersem güzel olur.... ekmek şeker pirinç yemiyorum yogurt et çorba bazemde makarna yiyorum onlarida kalori sayıyorum ...

SELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar... bebek ıcın ugrasıyoruz tabı hersey nasıp ALLAH cc. elinde.... Bebeğimin hayırlısıyla olması ıcın hayırlısıyla en kısa zamanda hamıle kalamız için bir fatıha okur musunuz bu konuyu gördüğünüzde.... Rabbım tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın... ALLAH razı olsun. sadece benım ıcın degıl hayırlı evladı olmasını ısteyen tum kardesılerımız ıcınde.... hamıle kalanlar varsa halden anlarlar zaten

Bende yorgunluk ve uykusuzluk oluyor işten eve dönünce birşey yapasım gelmiyor yoksa yürüyüşe falan çıkabilsem her akşam çok faydalı olur. Yapabilen varsa bence yapsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…