- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kilolu kalmis biri olarak size tavsiyem dikkatli olmaniz cok fazla abur cubur tuketmemeniz bebege ve size faydali gelen besinleri tuketin yoksa son aylar cok kotu yorucu ve agrili gecebiliyo hayirli hamilelikler saglicakla kucaginaza alin bebeginizi:))))Merhaba arkadaşlar
Ben 1.72 boyundayım ve 120 kilo ile hamile kaldım
Şu an 9 haftalık hamileyim
Hala kilo almadım az da olsa dikkat etmeye çalışıyorum fakat siz de biliyorsunuz ki hamile iken bu durum çok zor :)
Açıkçası doğumdan ve hamileliğimin son zamanlarından kilolarım nedeniyle çok korkuyorum
En çok korktuğum şey ise doğum sırasında bana veya çocuğuma kötü bişey olması (Allah'ım korusun)
Eğer aranızda benim durumumda hamile kalmış ve doğum yapmış olanlar var ise benimle nasıl bir hamilelik ve doğum geçirdiğini paylaşabilir mi?
Çok korkuyorum ve desteğinize ihtiyacım var..
Sevgiler..
Mümkündür bence,okumuştum çünkü daha fazla kilo ile normal doğum yapanları.Bu sene pek kilolu hamile yok galiba.Meraba arkadaşlar bende 95kiloyla hamile kaldım 8hastalığım normal doğum yapmayı çok istiyorum mümkün mü
Merhaba,mesajı görmedim.Doğumunuza çok az almış.Hayırlı,kolay doğumlar hepimize inşallah.ben varımmm
75 ile hamile kaldım dikkat ettiğim halde 100 kg ile doğuma gireceğim.
hamile kalmadan önce 88kg idim rejim yaptım ve 75. kg de hamile kalmışım,. verdiğim kgları fazlasıyla aldım gebelikte... umarım geri verebilirimm![]()
MerhabaMerhaba,ben de 23 haftalık hamileyim,94 ile başladım 102 oldum.Ama ben pek dikkat edemiyorum.diyetisyen liste verdi ama uyamadım.
Diyetisyen sana nasıl bir liste verdi.
Anladim. Umarim cok cikmaz tansiyonunuz. Benim 9 6 cikti ama yine de doktor coraspin verdi. Ilerde tansiyon yukselebilir diye onlem alalim dedi.Amin inşallah,2000 kalorilikmis.sonra uzun yazarım.bende de olması bulantı kusma.benim başka sıkıntılarım oldu.
Ara öğünler var diyette.normal birine verilen bir diyet gibi sanki siteyiz yeni de pek sevemedim.
Benim tansiyon sorunu çıktı.ama bu yasla da ilgili olabilir,40 yaşındayım
MerhabaAmin canım inşallah.bana da yeni başladı coraspin.
sagol cnm inşallah seninde çıkmaz.benim doktor garip değiştircem zaten. Dün yine moralimi bozdu. 2Li test yaptırcam mı onubile bilmiyorum kafamı karıştırdı. Down sendromlu olsa cocugun kabul etcen mi diyor yoksa aldırcan mı aldırmayacaksan 2li test yaptırma diyor. Ya söyle tamam da bu sekilde olmaz o kadar cok olumsuzluk sırAladı ki. Bebegimin kol bacak hareketlerine sevinemedim. sen yaptırdın mı 2li testi?Çok sevindim canım şekerinin çıkmamasına.O da bir sorun olurdu bizim için.Benim doktorum erkenden yaprıtmadı.Şeker yüklemesime de az kaldı.1 hafta sonra yapılır heralde.
Tansiyonumu ayarlıyamıyorum bir türlü ve bogazımı da tutamıyorum.Ne olacak benim bu halim demekten kendimi alamıyorum.