- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya aslında mesajını görmüştüm ama kendi sorunlarımdan cevap yazamamıştım.Bu hamileliğin başlangıcımda genelde herkesde olan sorunlar.Psikolojik olarak çökgünlük,mide bulantısı,uyku isteği,hiçbirşey yapmak istememe.Ama zamanla geçecektir.Benim hamilelik öncesi de psikolojik sorunlarım olduğu için sıkıntılarım devam ediyor ama hamilelerin geneli 3 aydan sonra neşeli bir insana dönüşüyorlar genelde.Hanımlar merhaba
Aslnda moralim çok bozuk hatta bunalımdaım diyebilirim .8 Haftalık hamileym ve ilk hamileliğim evlenmeden önce 75 kilo idim çok haraketli bi hayatım vardı o zmanda kilomdan memnun değildim zaten evlendim malesef esımın işi dolayısıyla 1 bucuk senedir doğudayız burda da terör vs ne dısarı cıkabildim ne bişi yappabildim oldum 92Ve cidden böyle yaşamakta istemiyorum. çok kilo vermeye çalıştım ama hep hüsran daha falasını aldım aslıda baksanız pekte bişi yemiyorum
iyice dengesizleştim. Yaşım 26 daha fazla cocuk için beklemekte istemedim
inanın suan insan içine çıkmayı bırakın evden dısarı cıkmak istemiyorum ne bişey yapasım var ne de bisey yapacak gücüm bunu buraya neden yazıyorum onu da bilmiyorum ama gerçekten yanlızlıktan kafayı yemek uzereyim iyice battım batıyorum her gün kendimden biraz daha nefret ediyorm. Allah tan içimde büyümekte olan bebeğim var yoksa ne olurdum onu da bilmiyorum. Hamileliğim boyunca kilo almakta istemiyorum. öyle işte
![]()
Çok iyi canım çok fazla kilo almamışsın.Hatta hiç almamışsın,sadece bebek ve onunla ilgili kısımlar kanımca aldığın kiloda.Ben 94 le falan başlamıştım şuan 104 oldum,toplamda 10 kilo aldım.Merhaba kızlar bende 30 haftalık hamileyim 105 kilo ile hamile kaldım ilk aylar hiç almadım 103 e düştüm 7 ayın başına kadar cok güzel gitti şekerim filanda çıkmadı 7. ayın sonunda 109 kilo oldum doktor bu kilo bizi zorlayacak dedi korktum en cok 8. ve 9. aylarda kilo alınırmış diyet verdi uygulamaya çalışıyorum umarım daha fazla almam![]()
![]()
Merhaba insallah sorunsuz atlatirsiniz. Bende kiloluyum iste cok sukur seker ve tansiyon cikmadi.guzel dusunelim guzel olsun insallah. Benim tansiyon 10/6 filan cikiyor ama nabiz 94 onu da bugun sorcam doktoruma bakalim. Allah yardimcimiz olsun. Hayirli olsun minik bebisiniz
Insallah... Iyi biraz olsun rahatladim. Saglik ocagi korkuttu aciklamada yapmadi kendi doktoruma sorcam iste. Evet tedbiri birakmayalim cok kilo almayalim insallahÇok teşekkür ederim:)
sizin adınıza çok sevindim, bende güzel haberler alırım inşallah:)
nabzın biraz yüksek çıkması normal demişti kardeşimin gebeliğinde doktor. ama sormak lazım tabi, tedbiri elden bırakmamak gerek.
Merhaba bende aramıza yeni katıldım inşallah benimde alırsınız araniza 115 kilodan 95 e indim 5 aydır bebek istiyoruz ama bir türlü olmuyor ayrıca kalirsamda doktorların tepkilerinden korkuyorum aşağılar beni diye çok çekingen bir insanım
ben maaelesef .1 sene boyunca duzenli fıtness ve yuzmeye gıttım vucudum sekıllendı ama kılo veremedım .dıyetlerden de sıkıldım.sonuc 90 kılo ıle hamıleyım.dr a dedım dıyetısyene gıdeyım senın ıcın ıyı olur dedı devlet hastanesının dıyetısyenıne gıtceektım tatıle gıttık su an oylece duruyorum.ama abur cubur yemıyorum.duzenlı yıyorum su an hıc kılo almadım en yakın zamanda dıyetısyene gıtcem .ama ılk dogumum 81 ıle gebe kaldım odemden dolayı 100 kılo ıle normal dogum yaptım baska nedenlerden dolayı sezaryen gıbı amelıyat oldugum ıcın ıkıncı de sezaryen olacak galıba.ama cok pısmanım neden ıradesızlık yaptım da kılo veremedım .ıns sorunsuz gebelık ve dogum gerceklestırırız ınsmerhaba arkadaslar hamile olan arkadaslariniza hayirli saglik li dogumlar dilerim bebek isteyen herkese icinde banada Rabbim hayirlisiy bir an evvel nasip eder insallah..
90 kilo yum diyetisyene gittim asiri kilo oldum son 2 yilda 15 20 kilo almisimdir ocak ayinda kanimda pihtilasma oldugu icin gebelik kaybim oldu..kurtaj oldun sonra tekrar kilo alinca dr gittim tahliller sonucu insilun direncim biraz yuksek cikti ilac verdi.. diyet + spor tabiki diuetisyende gebe kalirsan diyeti degistririz dedi bu sekilde hamile kalanlar varmi bebeklerinin durumu nedir merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim
Merhabalar Allah gonlunuzdeki duayı hayırlısıyla kabul etsin.
Doktor kısmıyla ilgili yorumum olacak. Evet riskli gebelik sınıfına giriyoruz ve bunu takip etmek her doktorun harcı değil. Aşağılama varsa lutfen baştan uzaklaşıp anlasabildiginiz bir doktor ile görüşün. Hatta sadece kadın doğum uzmanı değil bir de pernatolog takibi önemlidir.