- 30 Temmuz 2012
- 112
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar. bende kilolu hamilelerdenim.. bu nasip olursa 3. hamileliğim 90 kilonun üzerindeyim sanırım son zamanlarda tartılmadım..korkuyorum çok kilo alıcam diye..Rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.. :)
ya bende kilo alıyorum 98 oldum...
Selamlar.Bende 104 kilo ile hamile kaldım.şuan 3 buçuk aylık hamileyim ve tam 94 kiloya düştüm.mide bulantısı yüzünden yemek yiyemıyorum herşeyden tiksinmiş durumdayım.gün geçtikcede kilo vermeye devam ediyorum ama bebeğim gayet sağlıklıymış kiloyu alan bebek yani ben almıyorum çok şükür.doktorum şekerli yiyeceklerden uzak durmamı söyledi.bebek fazla kılo almasın ki normal doğum yapabilesin dedi.
doğuma kadar 80 kıloya düş dedi.daha kolay olurmuş.zaten herşeyden tiksinmiş durumdayım.hergün açım ama kusmak korkusuna yemek yiyemıyorum anca çorba fln içebiliyorum.Rabbim yardımcımız olsun
off çokmuş şeker testin yapıldımı bende 88 kiloyum korkuyrm şeker çıkacak diye yakında yapılacak kaç kiloyla hamile kaldın. çok çok yürü dışarı çıkamıyorsan evde salonda yürü bıkmadan
bende dün hamile olduğumu öğrendim şu an 86 kiloyum doğuma kadar çok kilo almaktan korkuyorum.
Kızlar topiği başlatan arkadaşımızın yazılarına bakıyorum bakıyorum.... Nisan 2010'dan sonra yazmadığını gördüm. Ne oldu? Neden yazmadı? Bebeği iyimi? Kavuştular değil mi? Bir anda yazmayı kesmiş. Çok endişelendim bana umut veriyordu. Normalde Haziran 2010 'da doğum yapacaktı... Nolur haberi olan varmı?
Kızlar topiği başlatan arkadaşımızın yazılarına bakıyorum bakıyorum.... Nisan 2010'dan sonra yazmadığını gördüm. Ne oldu? Neden yazmadı? Bebeği iyimi? Kavuştular değil mi? Bir anda yazmayı kesmiş. Çok endişelendim bana umut veriyordu. Normalde Haziran 2010 'da doğum yapacaktı... Nolur haberi olan varmı?
Arkadaşlar ben 95 kilo hamile kaldım ve şu anda 10 hafta + 6 günlük hamileyim. benim gibi şişman hamile kalmış olan arkadaşlarla deneyimlerini paylaşmak isterim.birbirimize destek olursak daha rahat bir hamilelik geçirmiş oluruz hem.
Ayrıca bu kilolarda hamile kalmış olup da normal doğum yapmış birileri varsa deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Canim ben 92 ile kaldim 25 haftaligim 7,5 kilo aldimfrenliyorum kendimiArkadaşlar aranızda benden başka obez olan yok herhalde.Kimseden ses çıkmıyor. Neyse en azından sizler adına sevindim.
Canim ben 92 ile kaldim 25 haftaligim 7,5 kilo aldimfrenliyorum kendimiArkadaşlar aranızda benden başka obez olan yok herhalde.Kimseden ses çıkmıyor. Neyse en azından sizler adına sevindim.
Kilo veremıyorumm kıloluda hamile kalmak ıstemıyorum off ne zor işler esım artık çok ıstıyor ama ben hala belkı zayıflarım dıyerek beklıyorum ama yok