90 KİLO VE ÜZERİ TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

deniz_izm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
27
7
6
Merhaba; 27 yaşındayım 90 kilo üzerindeyim. Yumurtalıklarım gelişmediği için 1 ay klomen ile normal yoldan 2 kez de gonal f kullanarak aşılama yaptırdık. Herşey yolunda gitti ama hamilelik olmadı. Bu tedaviler sırasında da bir hayli kilo aldım. İnsülin direnci çıktı ilaç kullanıyorum. Birde d vitamini eksikliği için devit3 damla alıyorum. Beklemek istemiyorum. İzmir'de tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki hafta ön görüşmeye gideceğiz ama kilodan dolayı endişeleniyorum. Bu kilolarda tüp bebek yaptırıp sonuç alanlardan tecrübelerini duymak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Yardımcı olabilecek kimse yokmu?
canim kilo gerçekten çok etkileyen faktör hemen hemen bütün doktorlar kilo ver diyo ama bu okadar kolay değil. bende senin kilolardayim ve pko yum artı haşimoto. her gittiğimde kilo verdonmi diye soruyo doktorum sadece geçen sene çok sıkı bir diyet ve çok uzun sporla birlikte 10 kilo verdim ve o zamanki transferimde ilk defa pozitifi gördüm ama mevlam nasip etmiycekmis ki düştü kaybettim. ve o verdiğin kiloların hepsini geri aldım malesef ve tekrar transfer oldum negatif. sanırım kiloyla alakası cok fazla. verebildiği kadar vermeye calis

Teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…