90 kiloyum ve bebek istiyorum

Sana tavsiyem sakin kilo vermeden hamile kalma
Sana eziyet olur
56 kilo idim
Hep minyondum

Hamilelikte 25 kilo aldım 80 oldum
Son 3 ayımda yürümek bile işkence
Heryerim şişti
Ayağım 36 idi 39 oldu kilodan

S bedenden XL a geçtim

Sen zaten kilolusun bir de kilo alırsan çok sıkıntılar yasarsın

Kilonu ver öyle düşün
Ama tatlim cok zayiflar cok kilo aliyor gebelikte genelde.. bende 55 kilodan 80 olmustum., gorumcem 100 kilo vardir ve 9-10 kilo aldi.. tabii kilo iyi birsey degil katiliyorum

Evet nasıl oldu anlamadım ama son birkaç yılda 30 kilo aldım. Doktora gittim tiroidlerimde sorun varmış ve insülin direncim de var. Dört aydır ilaç kullanıyorum. Benim asıl sorunumbir hafta diyet yapsam ertesi hafta bozuyorum. 60 kilo olduğum zamanlarda da sürekli diyet yaptığımdan hayatım böyle geçtiğinden bıktım. Kendime de kilo vereceğime de inancım kalmadı. Ve artık hamile kalmak istiyorum. Bu kiloyla hamile kalmaktan korkuyorum. Ettirmek de istemiyorum. Hem artık hazır olduğumdan hem de hayattaki planlarım da ertelememem gerektiği yönünde. Tabi ki hayatta her şeyi planladığımız zamanda olacağının garantisi yok ama insan hayatını programlamadan da doğru şeyler yapamıyor.

Kısaca ben ne yapmalıyım? Kilo verecek motivasyonumun olmamasıyla ve hamile kalma isteğimle ne yapabilirim?
Hanım efendi insülin direnci için endokronolojiye gidin bilmiyorum oggt yaptırdınız mı o sizi yönlendirecek insülin dienci olanların diyeti daha farklı oluyor ve ayrıca ilaç verılıyor cunku glikozu hucreler kullanamıyor ve sürekli yeme istegı oluyor ilaç iştahınızı baya azaltıyor ve bunu direnci ancak egzersizle kırabılırsınız size basarılar ben yendım yenebılırsınız

Bende kiloluydum. Doktor glifor vermişti şekerim icin. İnanılmaz iştah kesiyoedu ve sporla destekledim 12 kilo verdim. Şimdi de cok zayıf sayılmam ama dikkat ediyorum. Abur cubur un seker tuz cıkarın hayatınızdan. Hamile kalmadan vermek cok daha güzel. Ancak kafaya takarsanız bu hamileliği zorluyor. Yumurtalıklar beyin gibi calısıyor. Lütfen stres etmeyin. Düsünmeyin

Back
X