- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi papatyagil
Doktorları anlamak güç. Bende suanda 45 kgım hipotiroidi ve pco hastasıyım. Bana aman kilo alma yoksa insulin direnci olusur diyor bir kadin doğumcu
Oteki de 5, diyip sonra duzeltip 3 kilo alsan olur. Bende e bu doktor boyle boyle dedi hocam dedigimde dogru biz kiloyu sevmeyiz diyor.o zaman neden 3 kilo al diyor hey Yarabbim..
Yine 1 deri 1 kemik arkadasim hamile kaldi suan 6 aylik hamile cok zayifsin bebek zehirlencek demisler cocugun herseyi normalmis.
Valla ben cok kilolu hamileler de biliyorum ama belki hamileler diye bana kilolu gozukuyorlardir. Cokta anlamiyorum ama siz sagliginiz icin verin
Sadece diyetle olmaz
Spor yapmaniz lazim
Spor yaparsanız sıkılaşırsınız da ve rahat kilo verirsiniz.
Evde surekli diyeti düşünerek olmaz öyle
Psikolijinize de iyi değil
Oteki de 5, diyip sonra duzeltip 3 kilo alsan olur. Bende e bu doktor boyle boyle dedi hocam dedigimde dogru biz kiloyu sevmeyiz diyor.o zaman neden 3 kilo al diyor hey Yarabbim..
Yine 1 deri 1 kemik arkadasim hamile kaldi suan 6 aylik hamile cok zayifsin bebek zehirlencek demisler cocugun herseyi normalmis.
Valla ben cok kilolu hamileler de biliyorum ama belki hamileler diye bana kilolu gozukuyorlardir. Cokta anlamiyorum ama siz sagliginiz icin verin
Sadece diyetle olmaz
Spor yapmaniz lazim
Spor yaparsanız sıkılaşırsınız da ve rahat kilo verirsiniz.
Evde surekli diyeti düşünerek olmaz öyle
Psikolijinize de iyi değil