- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.105
- 158
Himen izliyordum ben, gölgelerin gücü adına, güç bende artıkŞirinleri izleyen bir tek ben değildim sanırım![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himen izliyordum ben, gölgelerin gücü adına, güç bende artıkŞirinleri izleyen bir tek ben değildim sanırım![]()
![]()
Ahhh tam benim isyan ettigim konuuu..
O yillar hayatimin en guzel donemiydiii. Gece yarilarina kadar sokaklarda oyunlar oynar bibirimize guvenirdik.
İcimizde fitne fesatlik olmadan masumca..
Bayramlarda şeker toplar torpil patlatirdik sindi bebeklerimize elbiseler dikerdikkk bizim lol bebeklerimiz yoktu ama yinede cok severdikkk..(
Ama simdi ne mümkün bayramda kimse seker toplamaya cocuklarini yollamiyor cünkü heryer pislik dolu hicbir cocuk birdir bir 7 kule oynayarak buyümüyorr. Kücük büyük genç yaşli herkesin elinde telefon tablet. Nalet olsun bu interneti cikaripp bizi bu hale getirenlee oysa nekdar güzeldikkk nekadar masumdukkk bizzz.. bizzz cocuklarr, oynardik duser yaralanirdik dizlerimiz kollarimiz kabuk tutardida yilmadan oynardikk.. cok guzeldikk coook...
Evet ya çok lezzetliydi değişik Bi kırılışı vardı ağızdaAyyy evettt cok severdim cilekli beyazli kakaolu beyaz cizgilii yuvarlakk cok guzeldiiii![]()
Cok guzel bi topik acmissinselennn Hep bu durumdan sikayet eden ben olarak cok sevdim bu konuyuu:)
Yaaa beeenStars şekerlerini hatırlayan varmı tanesi yüz bin lira olan![]()
Olsa yerdik şimdi meretleriYaaa beeen![]()
Bizim bakkalda para üstü diye jelibonumsu yılanlar olurdu büyük kavanozlarda, bak bakkalda çok çeşit yokmuş demek o zamanBöle iki rrnkliydiler tek tek satılırdışeftalılı çilekli para üstü niyetınede verildiği olurdu
Şirinler 3 4 sene öncesine kadar cikiyordu cartonnetwork ten ama o kanal d de cikan tadi bambaskaydi hele ordaki diger cizgi film pazar sabahlari erkenden uyanir tv basina gecerdik tam biti diye üzülurken aslanin kükremesiyle mutlu olurduk ahhh cocuklugummmmmm geri gelsinnnnnŞirinleri izleyen bir tek ben değildim sanırım![]()
![]()
Cok guzeldii yaaEvet ya çok lezzetliydi değişik Bi kırılışı vardı ağızda![]()
Şimdikiler cok sahte gelıo bana sabahtan kalkıp izlioduk napalım öle kanal yoktu bol bol acıp özellikle cizgi film izleyelimŞirinler 3 4 sene öncesine kadar cikiyordu cartonnetwork ten ama o kanal d de cikan tadi bambaskaydi hele ordaki diger cizgi film pazar sabahlari erkenden uyanir tv basina gecerdik tam biti diye üzülurken aslanin kükremesiyle mutlu olurduk ahhh cocuklugummmmmm geri gelsinnnnn
Bnmde yuzde 7Tühyaaa şarjım %5 neyse siz yerimede yad edin o günleri![]()
Aynen cnm hele ateri oynardikk super mario gizli yesil mantari bulupda 1 can alirdikkŞimdikiler cok sahte gelıo bana sabahtan kalkıp izlioduk napalım öle kanal yoktu bol bol acıp özellikle cizgi film izleyelim![]()
Yaa tam zamanıııBnmde yuzde 7![]()
Yeşil iki yzü elli binlira mor beş yüz bin lira o kocaman metal Bi milyon için ne göbekler atardıkBizim bakkalda para üstü diye jelibonumsu yılanlar olurdu büyük kavanozlarda, bak bakkalda çok çeşit yokmuş demek o zaman![]()
Oda vardiiBizim bakkalda para üstü diye jelibonumsu yılanlar olurdu büyük kavanozlarda, bak bakkalda çok çeşit yokmuş demek o zaman![]()
Bunu çok oynardımAynen cnm hele ateri oynardikk super mario gizli yesil mantari bulupda 1 can alirdikk
Bende kuzenım gıderdim bizim yoktu pahalıdır derdi babam moral kombat içinAynen cnm hele ateri oynardikk super mario gizli yesil mantari bulupda 1 can alirdikk