- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
Begenmelere agliyan emojide istiyom bennnnn perikuşum sarja tak yatagin yaninda yokmu benim yatagim lüks direk yatak basligimda varrr deeermisimmmYaa tam zamanııı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Begenmelere agliyan emojide istiyom bennnnn perikuşum sarja tak yatagin yaninda yokmu benim yatagim lüks direk yatak basligimda varrr deeermisimmmYaa tam zamanııı![]()
Mortal combatDövüşlü bir oyun vardi adinı unuttum onu asla 1 jetonla geçemezdik asla
Bunu çok oynardım![]()
Okul harçligim 1 tlydi kaset 2 tl 2 gun toplardimda kaset alirdim okuldan bian once eve gidipde oynamak icin dersleri sayardimmBende kuzenım gıderdim bizim yoktu pahalıdır derdi babam moral kombat için![]()
Mortal combat![]()
Pislukkk yapma banaaaaBegenmelere agliyan emojide istiyom bennnnn perikuşum sarja tak yatagin yaninda yokmu benim yatagim lüks direk yatak basligimda varrr deeermisimmm![]()
![]()
Sokaktan gecen seyyar atıcılardan sepet sallayıp meyve aldığımızı biliyorum ben o derece doksan![]()
Çalgııcı karısı binnaz,Işınlanmak istiyorum direk..tayfunun hadi yine iyisin şarkisini soylerdim ahahaha ne kroymuşum ayol püü bana ahahah
Peki ya el aterilerinde oynadigimiz harfe benzeyen seylerin yillar sonra araba oldugunu ogrendigime ne demelii![]()
![]()
Safım beniiimPeki ya el aterilerinde oynadigimiz harfe benzeyen seylerin yillar sonra araba oldugunu ogrendigime ne demelii![]()
![]()
Hic unutmam 5 6 yaslardayim dügünde 1 poset kagit 50 bin toplamisdim ailemin yanina gitmemla adamin gelip elimden almadi bir olmusduu formalite icabiymisYeşil iki yzü elli binlira mor beş yüz bin lira o kocaman metal Bi milyon için ne göbekler atardık![]()
Çalgııcı karısı binnaz,![]()
Hic unutmam 5 6 yaslardayim dügünde 1 poset kagit 50 bin toplamisdim ailemin yanina gitmemla adamin gelip elimden almadi bir olmusduu formalite icabiymis![]()
Biz kırık kova verir sürahi alırdık hep,Çerçi ci geldiiiiiiiiiiii . Bunu hatirlayan varmi pekii