:((((

Turunculamba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
655
112
123
Selamlar
Babami kaybedeli 9 gün oluyor:( bu aci içimi yakiyo.henüz 54 yasindaydi.bir cocugum var .kaç sene yurt disindaydik.tam hayallerimize kavusacaktik ama babam yokartik.bu durum bni cok uzuyo:( hiç mi geçmez bu sizi.geleli bir buçuk ay oldu daha evimizi de kuramadik.memleketteyiz hala .ev tuttuk bos duruyor başka şehirde. Baba memleketinden gidesim yok annemi birakasim yok.en küçük kardeşim 12 yasinda biri de 18 yasinda.bir oğlum var.küçük.düzenin yok bi taraftan gitmem gerek ama gitmek istemiyirum.hayata dair eski nesem hevesim kalmadi.heyecanim kalmadi :( babami simdiden ozluyorum.coook iyi bir insandi.her gelen bunu dedi.aniden kalpten gitti nasil oldu anlamadim.aksama yemege bekliyorlardi biz gelemeden vefat etti :( bi yolculuga gitmistik donusumuze afyon ekmegi istemisti onu bile veremedim son kez goremedim.dort yillik hasretimden sonra ababami topu topu on gun gordum:( o bize biz ona doyamadik.torununa doyamadi:( enson tabutunda gordum.gozumdn gitmiyo :( napcam ben :(((

Allah rahmet eylesin .. Acisi hic bir zaman geçmeyecek ama yaşamin meşgalesinde azalacak .. Bu aciya da alisacaksiniz..

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun.. Çok zor ve daha çok yeni zamanla unutulmuyor ama insaniz işte alışıyoruz. Rabbim sabır versin

Rabbim sabır versin :KK43: çok zor gerçekten.imtihan dünyası ama.Rabbimin sevdiği kulusun ki böyle bir imtihan verdi sana.Baban için dua etmelisiniz bu dünya gelip geçiyor ahiretiniz vuslat olur inşallah.Sen bu imtihana sabreder isyan etmezsen Allah hem gönlüne inşirah verecektir hemde bütün işlerini rast getirecektir unutma

Başın sağolsunAllah sabır versin
Maalesef canım bu acı hiç bitmiyor hatta zaman geçtikçe canın daha çok yanıyor,daha çok özlüyorsun
Benimde annem 2yıl, babam 11yıl önce vefat etti onları çok özlüyorum, hayat devam ediyor evladın için kendini toparlamalısın
Senin annen,baban çocuğunu görmüşler ne güzel
Benim ne annem nede babam oğlumu göremediler bu sizin için bir teselli olmalı

Başın sağolsun canım. Rabbim kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermez. Ben 11 yaşında annemi kaybettim. Annemle babam ayrıydı zaten. 11 yaşına kadar babamı en fazla 1 ay gördüm. Görmekte istemiyorum zaten. Annem vefat ettikten sonra yurtta kaldım 7 sene. Lise bitti evlendim. Şimdi bi kızım var çok şükür. Zamanla herşeyin acısı geçiyor merak etme

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah babanızın :/

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm ölüm ansızın geliyor .. Aileniz için , anneniz kardeşiniz için güçlü olmanız gerekiyor. Allah sabır versin size.

Allah razi olsun hepinizden:( oooof of. Napcam bilmiyorum.anne babanizin kiymetini çok iyi bilin.kizsanizz bile belli etmeyin:( bir varmis bir yokmuş bu hayat.fani dünyada ugrasiyoruz mecbur :( babam bekleseydin ya biraz daha bir kizini ah babam. Genceciktin.:( hic sigara bile icmezdi.

Selamlar
Babami kaybedeli 9 gün oluyor:KK43: bu aci içimi yakiyo.henüz 54 yasindaydi.bir cocugum var .kaç sene yurt disindaydik.tam hayallerimize kavusacaktik ama babam yokartik.bu durum bni cok uzuyo:KK43: hiç mi geçmez bu sizi.geleli bir buçuk ay oldu daha evimizi de kuramadik.memleketteyiz hala .ev tuttuk bos duruyor başka şehirde. Baba memleketinden gidesim yok annemi birakasim yok.en küçük kardeşim 12 yasinda biri de 18 yasinda.bir oğlum var.küçük.düzenin yok bi taraftan gitmem gerek ama gitmek istemiyirum.hayata dair eski nesem hevesim kalmadi.heyecanim kalmadi :KK43: babami simdiden ozluyorum.coook iyi bir insandi.her gelen bunu dedi.aniden kalpten gitti nasil oldu anlamadim.aksama yemege bekliyorlardi biz gelemeden vefat etti :KK43: bi yolculuga gitmistik donusumuze afyon ekmegi istemisti onu bile veremedim son kez goremedim.dort yillik hasretimden sonra ababami topu topu on gun gordum:KK43: o bize biz ona doyamadik.torununa doyamadi:KK43: enson tabutunda gordum.gozumdn gitmiyo :KK43: napcam ben :KK43:((
RabbIm cennet bahcelerinde yadatsiz rahmet etsin.Bol bol okuyun ina yeri guzeldir.ALLAH sabir versin

Basınız sağolsun mekanı cennet olsun babacığının..

Ben de aynı yaşta kaybettim, aynı sebeple.

Üstelik benim babam atandigimi, evlendiğimi bile göremedi.

En azindan yuva kurduğunu torununu görmüş..

Insan en yakınındakini kaybedince anlıyor gerçekten ölüm ne demek..

Ondan sonra aklım çıkıyor annemi kaybetcem diye :(

Allah onlara uzun ömürler versin.
Çok zor.. Ama hayat devam ediyor işte.

Basınız sağolsun mekanı cennet olsun babacığının..

Ben de aynı yaşta kaybettim, aynı sebeple.

Üstelik benim babam atandigimi, evlendiğimi bile göremedi.

En azindan yuva kurduğunu torununu görmüş..

Insan en yakınındakini kaybedince anlıyor gerçekten ölüm ne demek..

Ondan sonra aklım çıkıyor annemi kaybetcem diye :KK43:

Allah onlara uzun ömürler versin.
Çok zor.. Ama hayat devam ediyor işte.
Annemi de kaybetme korkusu bendede Var :( sen yeni mi kkaybettim peki.allah rahmet eylesin.kaç yasindasin.biliyomusun insan yinede istiyo.keşke oölmeseydi sunu sunu da gorseydi diyosun.onun hevesi hic gitmiyo ki.evimi bile kurmak istemiyorum ben :( hic gidesim yok annemin yanından.nazil birakip gitcem bilmiom :(

TE="zeytinagaci, post: 44996238, member: 488460"]çok gençmiş
yas dönemi yaklaşık 6 ay sürer
ilk zamanlardan sonra kendini daha güçlü hissedersn umarım
sabırlar dilerim[/QUOTE]
Yasi çokggenç ggörüntüsü yasindan da ggenç:( hic kimse o yasta oolduğuna inanmazdi.çok yakisikliydi babam :( cçok da iyiydi.sanki oölene ddek gecmicek içimdeki bu aci.:(

Back
X