- 16 Kasım 2015

- 4.405

- 7.058

- 88

- Konu Sahibi evdekimalzeme

Canim bence firsatin varken en azindan evde leslie yap spor yapamiyorsan haftanin 4 gunu 45 dk lik 3 mil yapabilirsin hava guzel oldugu zaman disari at kendini cunku cocuk olunca her istedgin zamn disari cikamiyosun ...ve en azindan 70 kg ile hamile kalmayi dusunebilirsin ama bu kg ile asla kalmamaliisn bence ..hem bebek hem senn sagligin icin cunku yok tansiyon yok seker yok bilmem ne hepsi cikiyor kg olunca ....SendebenBendesen sizde yaparsınız ben yapabilirsem herkes yapar diye düşünüyorum doğru söylüyorsunuz eğer zaten hamilelik gibi bi durum oluşmazsa bu sefer gerçekten bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum ama yavaş ama hızlı bi şekilde eninde sonunda vermem lazım bu kiloları anne değilim henüz yaşım da genç eşim benden 8 yaş büyük ama 62 kilo ve çok genç duruyor bende toparlanmakta çooook geç kaldım kendime çok kızıyorum daha geç olmadan üstesinden gelmem lazım zaten doğru dürüst spor da yapamıyorum
![]()

biraz moralim bozuktu 
 sucuklu yumurta simit poğaça havuçlu patatesli bol sebzeli türlü ve turşu tatlılı dondurma su da bitmedi bugünlük bu kadar yarın aynı düzen devam inşallah okuyacak olan herkese iyi akşamlar

ekmek 1 kupa yeşil çay