Merhaba hanımlar...
Ben 19 yaşında 1.65 boyuna ve 95 kiloya ulaşmış bir genç kadınım. Görünüşte inanılmaz fazla durmasa da kilom çok fazla ve bu bana çok rahatsızlık veriyor. Çabucak yoruluyorum, istediğim kıyafetleri bulamıyorum, dışarı bile çıkmak istemiyorum artık. Bir de iradesizim kilo veremiyorum hiç. Daha ikinci günde bırakıyorum başladığım diyetleri.
Ama şimdi burada gün gün neler yaptığımı yazarak devam ettirmeye çalışacağım. Dışarıya çıkamıyorum havalardan dolayı. Evde eliptik bisikletim var, bir de Leslie yapıyorum.
Aklıma geldikçe gün içinde neler yediğimi de paylaşmayı düşünüyorum fakat onu her zaman yapabilir miyim bilmiyorum. Fakat yaptığım sporu mutlaka yazmaya çalışacağım.
Ayrıca 10 günde bir tartılacağım ve 10 günde bir buraya not alacağım. Hedefim haziran ayına kadar yani 6 içinde 65 kiloya düşmek. Daha sonrasında yavaş yavaş vererek 55 olmak istiyorum. Önce bir 65 olayım da.
Bana tavsiye verebilecek, şöyle yap diyecekler varsa onları da büyük merakla bekliyorum. Kolaylık açısından tavsiyelerinizi istiyorum. :) Teşekkür ederim bana destek olacak herkese.
29.12.2016 --> 95.8