91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Askerimden hediye geldi Çok istediğim bi türlü alamadığım 3 kitabı göndermiş..
Kızlar bu arada kitap aşığıyım.. Annemin artık odama sığmadığını düşünüp kilere kaldırdığı onlarca kitabım var
Hepsi çocuğum gibi
İftarada az kaldı.. Şuaaaan çok mutluyumm

Oww kitap dedin de bende çok severim kitap okumasını ama bu aralar pek okuyamıyorum...Daha dogrusu mehmet gidenden beri okuyamıyorum kendimi veremiyorum..Üstelik mehmetinde aldığı kitaplar var bana hala onları da okumadım duruyor öyle..

İngilizce okuyorum bide onlardan sette almış bana kitaplar bakıyor yüzüme arada okuyorum çeviri yapıyorum ingilizce konuşuyoruz prensimle

Askerim olmadan hiçbir şeyin tadı yok...Uzaktan uzağaydık ama şimdiye defalarca gelmişti yanıma :85::85:

Çok özledim seni çoooookkk...Şimdi birlikte olmalıydık arabamızla gezmeliydik :2:
Geçen yaz ne kadar çok eglenmiştik sevgilimm................Direksiyon nereye gidersee kırdık oraya
Gel artık geeeelllllll..........

Son düzenleme:
Hadi bana begendigin ama çok begenerek okudugun kitaplardan tavsiye et bakalım

Kitap olmadan asla

386

deliler gibi bekleniyorsun mis kokulum :98:

.........her zaman olduğu gibi bugün de çok güzel ve özel şeylerden bahsettik.....hayallerimiz...hayallerimiz...

sen & ben.........iyi ki benimsin romantik erkeğim benim....hergün şükrediyorum biliyor musun ? senin gibi anlayışlı ,romantik ,iyi yürekli ,mert bi adamla olduğum için.....istediğimiz herşeyin biranevvel olması dileğiyle..........
miniğin
:108:

Hadi bana begendigin ama çok begenerek okudugun kitaplardan tavsiye et bakalım

Kitap olmadan asla

Evet beni etkileyen kitapları söyleyeyim :)
Erdal Demirkıran - Adam dediğin benim gibi olur. (Bu kitabı okuduktan sonra yürüyüşüm bile değişti.)
Chris Cleave - Küçük Arı ( Mükemmel ve ağzım açık okuduğum bir kitap.)
Khaled Hosseini - Uçurtma Avcısı
Frank McCourt - Angela'nın Külleri I-II (Her sayfa çevirişimde, halimize bin şükür dediğim kitap)
Canan Tan - Piraye
Bunlar baş ucu kitaplarım, hayatımdan kesitler yakaladığım veya beni etkileyen kitaplardın.. Okumadıkların varsa şiddetle tavsiye ediyorum.

Teşekkür ederim tatlım İçlerinden bazılarını okumadım ..Yazdım bi kenara mutlaka okuyacağım...
Sevgiler

Ankara daydık aşkımla almak istediğin kitaplar varsa gel alalım dedi
Kitapçılar çarşısından büyük kitabevlerinden falan ama ne bileyim aklım durmuştu sanırım girmedim bile..
Sanırım mehmet le olmak daha iyi gelmişti normalde kaçırmam fırsatları deli oluyorum kitapçı gördüğü zaman..

Tamam burda da kitapçılar var ama bazen aradığını bulmak zor oluyor , oradan değerlendirebilirdim.. kafam gitmiş
Neyse ki sevgilim gönderdi... bulamazsam söylerim ona alır gönderir..aradan paslaşırız tavsiyeler falan

Senle de böyle arada yazışalım canım kitap üzerine

Hmmm kulağa çok hoş geliyor

Kısa askerlik ve bedellide ortak karar

03 Ağustos 2011 Çarşamba 13:23
Ak Parti`nin seçimden sonra başlattığı ve çalışmaların başında Bekir Bozdağ`ın bulunduğu askerlik ile düzenlemelerde sona gelindiği duyuruldu.Askerliğin kısaltılmasıyla ilgili düzenleme Meclis gündemine getirilme aşamasında.

Yeni düzenlenecek askerlik yasasına göre askerlik öncelikle 12 aya ardından 9 aya düşürülecek. Yedek subaylık süresi ise 15 aydan 18 aya çıkartılacak. Askerlik süresinin kısaltılmasına yönelik düzenleme Meclis gündemine getiriliyor. AK Parti kurmaylarından alınan bilgilere göre askerlik öncelikle 12 aya ardından 9 aya düşürülecek. 12 aya indirilmesinin kısa sürede gerçekleşeceği 9 ayın ise 2-3 yıl içinde hayata geçebileceği dile getirildi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, askerlik süresinin düşürülmesine yönelik teknik çalışmaların sürdürüldüğünü açıklamıştı. Bozdağ’ın bu açıklaması askerlik süresinin kısalmasını bekleyen binlerce genci ümitlendirmişti.

Genelkurmay Başkanlığı, seçimlerden önce askerlik süresinin 9 aya indirilmesini öngören teklifi hükümete sunmuştu. TSK’nın önerisine göre üniversitemezunları ve ilkokulmezunları 9 ay askerlik yapacaktı. Ancak, hükümet bu öneriye sıcak bakmadı. Askerlik süresinin 12 ay ardından 9 aya düşürülmesine ilişkin çalışma yapılması istendi. Üniversite mezunları için ise 6 aylık olan askerlik süresinin 4 aya düşürülmesi talep edildi.

Yawww yeterin be düşüreceksiniz düşürün artıkın Ne bu ya
Evlences biz :123:
Çok seviyoruz

İyiyim canım sen nasılsınn
Benimki geliyor SON 3 Gün heyecanlıyımm

Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür..
Ohh bak o gün için gün sayıyordun geldi işte ne kaldı şurda Ne güzel tadını çıkarın canım benim, iyi değerlendirin inşallah

Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür..
Ohh bak o gün için gün sayıyordun geldi işte ne kaldı şurda Ne güzel tadını çıkarın canım benim, iyi değerlendirin inşallah

Canım seninki nereye düsmüstü ne zaman geliyor.
Senin askerin benimkinden bir gün sonra gitmişti

Usta birligindemi seninki

Evet tatlım bayağıdır orda
Bizim dağıtım falan herşey geçti yani :97:

Artık ne zaman görüşebiliriz bilemeyeceğim,, bu biraz da komutanlara kalıyor :97:
Bakalım kısmet...
Aslında görünce daha beter oluyorum :26: Gelme diyorum

Direk usta birligine geçti yanı anladım cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…