91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Aminn, sağol, darısı başına 13 haftalık canım, kesin olmasa da erkek diye tahmin etti doktorumuz, 3 hafta sonra net belli olacak ama büyük ihtimal erkek gibi, ben de öyle hissediyorum

Amin canım inşallah :)
Hayırlısıyla dogsunda kız erkek farketmez ama erkek bebekleri çok seviyorum minik gömlek pantolon bayılıyorum gerçekten :)

Ohh negüzel canım, nice mutlu senelere inşallah
Ben çalışıyorum yine, devam yani Bu arada tekrar hamileyim Allah bu sefer kucağıma almayı nasip ederse

canımm çok sevindim rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah.bende evleniyorum rabbim izin verirse onun koşturması içerisindeyim.rabbim hiç birimizi utandırmasın inşallah..yasemin alışmana çok sevindim ne çabuk geçti bir sene .demekki alışılıyor farklı bir şehire buna sevindim aynı yolun yolcusuyum bende

Hayırlı olsun canım ne zaman düğün bakalım Çok çabuk geçiyor canım valla zaman hepimiz çok çok mutlu olalım inşallah :)
Sen nereye gidecektin ?

Hayırlı olsun canım ne zaman düğün bakalım Çok çabuk geçiyor canım valla zaman hepimiz çok çok mutlu olalım inşallah :)
Sen nereye gidecektin ?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.rabbim nasip ederse yirmi eylül.kısmetsede istanbul canım

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.rabbim nasip ederse yirmi eylül.kısmetsede istanbul canım

Az kalmış canım düğüne bilirim o telaşı hazırlıkları çok zevkli ama uzaga gideceğin için hüzünlü olsun tadını cıkar benhala cok özlüyorum o günlerimi :)
Düğünüme doyamadım rüyalarıma bile girer çok çok özlüyor insan.

az kaldı evet stres nasıl olcak nasıl edicek,yeni bir hayat ,aileden kopuş,uzaklık vs vs .köşe bucak kendimi sıkarak ağlamalarım başladı

az kaldı evet stres nasıl olcak nasıl edicek,yeni bir hayat ,aileden kopuş,uzaklık vs vs .köşe bucak kendimi sıkarak ağlamalarım başladı

Çok iyi anlıyorum seni aynı şeyleri gelip bende yazmıştım buraya kızlar teselli etmişti beni. İnsan nasıl alısıyor çok ilginç evine alışıyorsun annene bile gidinc eevini arıyorsun düşün yani :)
Bende çok ağladım ama alıştım güzel şimdilik hersey özlüyorum tabi o ayrı ama Allah ömür versin saglık versin görüşülüyor :)

çoğu evli arkadaşarımda aynı şeyleri söylüyor bu kaçınılmaz bir duygu.rabbim pişman ettirmesin iyiki dedirtsin insallah

Amin canım inşallah, darısı tüm isteyenlerin başına
Düğününe de az kalmış, hadi hayırlısı bakalım, tadını çıkara çıkara yap hazırlıklarını, inan öyle güzel günlerki şuan yaşadığın, bir daha geri gelmiyor.
İnşallah sen de evine yeni yurduna çabucak alışırsın canım

çoğu evli arkadaşarımda aynı şeyleri söylüyor bu kaçınılmaz bir duygu.rabbim pişman ettirmesin iyiki dedirtsin insallah
Aynen, hem buruksun bir yanın gitme kal diyor, hem de heyecanlı ve mutlusun kendi yuvana sevdiğin adama kavuşabilmek için can atıyor diğer tarafın... Karmaşık. Ama Allah sağlık versin, huzur versin gerisi yoluna giriyor alışılıyor. İnşallah sen de "iyi ki" diyenlerden olursun canım

inşallah bende o süreci hayırlısıyla atlatırım.dilerim dualarımız dilediğimiz gibi kabul olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…