91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Mylovem yazmıyorsun görüyorum seni...
Geldi askerin nasıl geçti umarım güzeldir ve hersey yolundadır..........

Çok şükür ki asırlarca beklemeye dahi (!) değecek bir sevdamız ve sevdiğim var..
Ne 15 aylar deviririm ben onun uğruna yeter ki olalım..

Çok şükür ki asırlarca beklemeye dahi (!) değecek bir sevdamız ve sevdiğim var..
Ne 15 aylar deviririm ben onun uğruna yeter ki olalım..

Evet hep söylediğim gibi beklemeye değiyorlar...Melek bizim adamlar yaa
Bende geçen dedim ki biz ne 15 aylar devirdik...Bunun da üstesinden geleceğiz...Son bulacak bu 15 ay ve...Güzel başlangıçlara yol alacağız...

O gelene kadar eminim şimdi oldugu gibi hiçbirşeyden tat alamayacagım..Ot gibi yaşamak istiyorum
Kendime hiçbir şeyi layık görmüyorum ondan başka...
O geldiği zaman hayat bulmak nefesiyle canlanmak istiyorum...

Evet..Değıyor çok şükür
Dediğin doğru bende gitmeden önceki gibi yaşayamıyorum,bilerek ve isteyerek..
Hatta geçen gece yazdığım yazı da şöyle ifade etmiştim kendimi.Aynen böyleyim.

(...) kim beni buraya dikti bir korkuluk misali?
Bekliyor yalniz oldugu yerde yüreğim.
Adına bir sevda yazılan adamı bekliyor hissizleşmiş bu tene dokunuşuyla hayat getirecek olanı bekliyor..

Aşk!!! Bunu iliklerimize kadar hissettiğimiz için çok şanslıyız...Bunu bize hissettiren adamlara sahip olduğumuz için çok şanslıyız , şanslıyım
Kanat kanat olmak yelken olup yanına gitmek istiyorum...Ama gidemiyorum...Kahretsin ki hayat şartları malesef bazen buna el vermiyor
Aahh şurda 2 kelam ediyoruz da kendime geliyorum...Boğuluyorum ...varmıyım ben...hiç oldum mu ? nasıldım daha önce ?

Bir hayale tutsak yaşıyorum...Ahh sevdam nerelerdesin...Gittin....Bizim için mutluluğumuz için döneceksin değil mi ???
Bulamıyorum o yolları onu bana bağlayan yolları bulamıyorum...Yollar çiziyor bedenimi..Dikenlikler arasındayım Küskünüm günlere...

Avuçlarımdaki yoncanın 4. Yaprağıdır benim sevgilim..
Şansımdır,nadir olan bulunması..Buna keza nadir bir aşktır da aramızda yaşanan.
Keşke şuan karşımda olsa,söyleyecek çok şeyim var bir okadar da güzel şey.
Telefonlarda boğum boğum oluyor boğazım diyemiyorum çoğu zaman ama karşımda olsa,
bir baksam gôzlerine anlar hemen..Beni benden çok bilir benim sevdiğim.
Çok ihtiyacım var..
Sözlerim bitti gecenin bu yarısı lal oldu dilim
Özlemenin başka adı yok ki..

Çarelerim tükenmez böyle sevdam oldukça
Kanım çekiyor seni asilik var soyumda
Tanımıyorlar beni canım koydum yoluna

Herşey senin uğruna katlanmak boyun borcum
Helalim olacaksın başka yolu yok bunun
Sen " kocam "olacaksın başka yolu yok bunun

Geceler hayırsızdır görünmüyor tuzaklar
Yolu duman bürümüş seçilmiyor uzaklar

m♥y​

..........bu sokaklar bu dar sokaklar ,,, vedalaştıgımız bu sokaklar canımı alıyor sevgilim...
......biz o gece öldük aşkım,, sen gittin ve biz o gece öldük ! ! !

...yazarın da dediği gibi benim bavullarım toplu bekliyorum aşkım.........
seninle gitmek yuvamızı kurmak için gün sayıyorumm....hadi gel birtanem...evimize gidelim !
kapat telefonu,, ne lazım.....çalsın zil boşver çalsın çalsın gider......sen ol yeter....SEN OL....

cıkıyorum ben parçalandim..
İyı olurum diye geldim de ne mumkun ıyı olmak
bu gece acım çok ilk gidişi gibi..
Hadi doğ gunes kırpmadan beklıyorum gozumu
iyi geceler.

cıkıyorum ben parçalandim..
İyı olurum diye geldim de ne mumkun ıyı olmak
bu gece acım çok ilk gidişi gibi..
Hadi doğ gunes kırpmadan beklıyorum gozumu
iyi geceler.

........iyi geceler canım...ne iyi olmak mı ? ahh o duygu bizden gideli çok oldu...aylar sonra ugraması bekleniliyor...şimdi amaç bir gıdım da olsa su içerek yaşamak...beklenen özel ve güzel günler için...aksi halde iyi olmak bile yasak bize onlarsız....

iyi değilim hiç iyi değilim....olamayacağım da onsuz...ne zaman gelirde tenim tenine bir daha ayrılmamak üzere deger de can bulursa,,kan giderse damarlarıma o zaman iyi olacagım

yasak !!! o yasak bu yasak...onsuz hayat yasak..........

91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

İlk gün okudum ve geldim girdim buraya...Yaz babam yaz...Maksat rahatlamak bir iki sohbet dönsün kafam rahatlasın...Ah şimdi kahkaha patlatacagım..
Ne rahatlaması be...Olmaya çalışmadım bile..Hersey yalandı...Bu yüzüm gülemez ki sensiz..

Ben sana manyaklar gibi aşığım...Bunları yazarken aglıyorum...Öp beni asker..Sana emrediyorum öp beni........
Fırtınalı bir aşkın kucağında olmaktan gurur ve onur duyuyorum....
Bana bu aşkı verdiğin için sana binlerce teşekkür ediyorum askerim...
Hadi gel asker....Kucağında uyumak istiyorum...Bebeğin aglak surat oldu geziyor ... Kendini bile teselli edemeyen bir varlıgım işte...

Ölüyorum gel ! ! !
Çabuk !!!

...........dans ettiğimiz deliler gibi kendimizden geçtiğimiz müziklerimiz çalıyor prensim....ama sen olmadan dans edemem ki ben ama olmaz ki tek kişi dans...
...aşkım yorgunum uyut beni...bunu diliyorum senden...mis gibi can kokan aşk kokan boynunu öperek uykulara dalmak istiyorum

Erkenciyim bugun,hiç uyumadım zaten ki!
Çarşı nın başlamasını bekliyorum,son dakikalar..
Cehennem gibi bir gece geçirdim bol acılı ve yangınlı..
KK tanıklık etmiş okuyunca dün geceyi,buraya tutunmuşum.:18:
Yeni yeni geldim kendime umarım b'daha böyle çaresiz hissetmem.

günaydın...sensiz bir günaydın olmuş şehre...gün doğmuş...
oysa uyanıp seni karşımda görmeyi ne çok isterdim...yani başımda....hem o zaman uykularımın bile bir anlamı olurdu...

Günaydın tertip..

Aynı anda bastık topiği
Of olmalıydı ama bugün çarşımız !!! Yarını bekle dur şimdi :97:

..biraz çıkıp kitap okumalı ...bugünü bitirmeli,,yarına varmalı,,o bal suratı görmeli

Kızlar çarşı size moral olsun yapmayın böyle..
Ben sanırım 4 hafta göremicem paşamı :44: Ne yapalım, kader..

Ya Rabbim !!! Ezanlar okunuyor açtım ellerimi sana...Gönlümde olanı bana bağışla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…