91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Bu ne sıcak eriyorum resmen..

Yaz günü günler geçmek bilmiyor

Kış gelsede kısacık günlerde şafak attırıversek

Kuzum senin neyin var

Ameliyat olması gereken sorunlu bir burnum var
Cuma gününe başka bi doktora randevu aldım, bu stresten ölücem haftaya yapsın bitsin bu çile ...

Rabbim kimseyi hastanelere doktorlara düşürmeye görsün..Çekilmez..
Allah aratmasın diyelim gerçi ..

Amin canım...

Allah acil şifalar versin tatlım da burnunun ne sorunu var ?

Özgeciğim altta sessiz sessiz duruyorsun.

Haberin varmı bu acemilik mevzusu ne olacak 15 ekim felan demişler bayramda bekliyorduk

Amin canım...

Allah acil şifalar versin tatlım da burnunun ne sorunu var ?

Nazal septum deviasyonu yani şeklinde bir sorun olmamasına ragmen içeride ki kemik sag tarafı tamamen tıkamış nefes almakta güçlük çekiyorum...
Hasta olayım yada olmayayım sürekli hapşırıyorum, hep tıkalı vesaire vesaire...Şeklini korusun da kemiği hallediversin bi çırpıda...
Estetik

Sonuç, olacakmışım işte of...:94:

Anladım canım benim geçmiş olsun sonunda sağlığına kavuşta olsun ameliyatı oluver.

Zeynepcim telefondan girdiğim için çıkış yapmıyor bazen bu sayfa açık kalıyor o yùzden online gozukuyrm.Yazmadgm zamanlarda bakmıyorum yani.
yoldayım evime dönüyorum artık.
Acemilik konusunda ise,ne çıkarsa bahtımıza diyorum.

Özge, hayırlı yolculuklar canım..
Ne zaman olursunuz ki evde acaba :97:

Tamam canım benim..
Görüşürüz inşallah akşama, bu arada özge sevinçliyim benim ameliyat çok çok agır olan burun ameliyatlarından değilmiş ay çok sevindim...
En fazla 45 dk sürermiş, ve genellikle ameliyat sonrası cok agrı sızı morarma olmazmış, ünlü doktorların röportajlarını dinledim..

Acayip rahatladım tatlım ya,,ve genellikle tampon koymuyorlarmıs benim ameliyatımda...Koycak olsalar bile minik slikonlarmış..
Cuma gününe baska yere randevu aldım umarım doktorumdan memnun kalırım...
Hadi hayırlısı, desteğin için çok tesekkür ederim

Çok sevindim inan canım benim..
yoldayım diye sağlıklı yazamıyorum ama sonra detaylı konuşuruz zaten biz.
Umarım doktorun içine siner o zaman daha da rahatlayacaksın.
Akşam için bırsey diyemeyeceğim malum tatil dönüşü rutinleri..
Halledip kendime gelince girerim konuşuruz
içinin rahatlamasına mutlu oldum gerçekten.

Tamam canım benim kendine gel yerleş toparlan görüşürüz buralar bizim mekan nasılsa
Tekrar teşekkür ederim canım bende çok sevindim rahatladım biranevvel olmak istiyorum...Baktım da olmazsam ileride baya sıkıntıymıs mazallah :18:
Hadi sağlıcakla kal
Öpüyorum

Rica ederim ne demek canım yahu
ne demişler? Sağlık ertelemeye gelmez.

Selam

Bu akşam evde acaip misafir var ay fena oluyorum
Çok yorulduk annemle lakin döktürdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…