• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Merhaba kızlarrrr
Yine uzunn zaman oldu girmeyeliii
Ablam ikinci kez dogum yaptıı ikinci kezz teyzee oldummm
Haftalardırr ablamdaydımm netten uzak kaldımm
Çok tatlıı bir bebişimizz olduu :emir_bebek:
Darısıı evlenecekk olanlarınnn basınnaaaaaaaa:1:
Ehliyetimiii aldımm artık bende birr sürücüyümm
Bir trafik canavarı dahaaa:27::27:
Kurslarımda basladııı ders calısmaktan ugrayamıyorummm buralara
Hepinizi cok özledimm
Ah o eski günler gecelere kadar sohbet ederdik cok özledim cokk:25:

Eki Görüntüle 401840
Küçük görünüp, derin izler bırakan '6' rakamını da bitirdik sağ sağlim.. Şükürler olsun.
Sabret yarim ! az kaldı..

Merhaba Şafak kartına tek kelimeyle bayıldım.bunu nasıl yaptın tarif edebilr msin.böyle birşey yapmayı çok istiyorum ancak başarılı olamadım :D:D

Ezgim senin çeyizlerini yerim ben kuzum benim tez zamanda Yavuzla kullanırsın inşallah :16:

Kübram hadi bakalım gözün aydın aldın ehliyeti,, bende pek ugrayamıyorum ama sizleri unutmadım:16:Hepinizin yeri ayrı :54:

Enise anlaşılan asker bekliyorsun Allah kavuştursun arkadaşım :72:

Hayat iyi gidiyor be Zeynom senden sormalı biz bu aralar tarih netleştirme sürecindeyiz.
Belli olsun gelip bildireceğim :=)

Pek boş vaktim olmuyor gelemiyorum ama buraya bakınmadan edemiyorum :1:
Sadık müdavimleriz biz :72:

Hayat iyi gidiyor be Zeynom senden sormalı biz bu aralar tarih netleştirme sürecindeyiz.
Belli olsun gelip bildireceğim :=)

Pek boş vaktim olmuyor gelemiyorum ama buraya bakınmadan edemiyorum :1:
Sadık müdavimleriz biz :72:

Bende sıradan işleyişler canım :1:

E hadi bakalım senden de bi tarih bekliyoruz :49:

Sıkılıyorum ben ya hu hiç bi uğraşı yok.:31:

Sınav yok,çalışmam gereken ders yok.
Havalar yağmurlu dışarı çıkacak havam yok.:37:

Ara sıra esip çalışayım diyorum,ona da hiç dermanım yok.
Sevgilimde yok:27::27:

Sıkılıyorum ben ya hu hiç bi uğraşı yok.:31:

Sınav yok,çalışmam gereken ders yok.
Havalar yağmurlu dışarı çıkacak havam yok.:37:

Ara sıra esip çalışayım diyorum,ona da hiç dermanım yok.
Sevgilimde yok:27::27:

Benimde çalışmam gereken bir ton ders var ama :9:
Biraz bakıyorum hemen sıkılıyorum rahatlığa alışmışım :9:

Benimde çalışmam gereken bir ton ders var ama :9:
Biraz bakıyorum hemen sıkılıyorum rahatlığa alışmışım :9:

:27: Dipdeyim sondayım deprosyondayım.Verdiğim kilolarıda geri alıyorum,sporuda bıraktım:27::27:

Senin ne dersin vardı kuzum üniyi bitirmemişmiydin :26:

zeynom nasıl sevgilin yok ya :44::44:
bi yere gitti herhalde dimi :34:

zeynom nasıl sevgilin yok ya :44::44:
bi yere gitti herhalde dimi :34:

Çalışıyor canım gündüz 1-2 gibi gidip gece 12 de geliyor.

İşe gidene kadar sınavlarına çalışıyor.Ancak beraber gittiğimiz kursta görüşebiliyoruz.:37:

O yüzden yok dedim.Sınavları olmadığı zamanlar nerdeyse her sabah görüşüyorduk şimdi oda yok.Bende sıkılıyorum :31::31:

Kızlar düğünümüz Haziran da olacak,, yinede kesin demiyorum sebebi yer bakıyoruz boş güne alacağız yer,, kafamızda 2 yer var yarın karar veriyoruz tarihe ...
Bi yerle görüştük 8 Haziran boş,, ikinci alternatif 15, birde otelle görüşmemiz olacak ona göre belli olacak..Bugün otel yetkilisi yoktu görüşemedi Mehmet yarın bakcaz :34:

Haziran gelini olmak nasip oluyormuş banada :)

:nazar::nazar:

Tarih netleşse çok rahatlıcam çok zor bi süreç bu ya yer bulmak bütçene göre uygun bulmak amaaaan zor işler anacım :)

Kızlar düğünümüz Haziran da olacak,, yinede kesin demiyorum sebebi yer bakıyoruz boş güne alacağız yer,, kafamızda 2 yer var yarın karar veriyoruz tarihe ...
Bi yerle görüştük 8 Haziran boş,, ikinci alternatif 15, birde otelle görüşmemiz olacak ona göre belli olacak..Bugün otel yetkilisi yoktu görüşemedi Mehmet yarın bakcaz :34:

Haziran gelini olmak nasip oluyormuş banada :)

:nazar::nazar:

Hayırlı olsun Yaseminciğim,sana hazirana kadar günler su gibi akıp geçsin :nazar::nazar:

:27: Dipdeyim sondayım deprosyondayım.Verdiğim kilolarıda geri alıyorum,sporuda bıraktım:27::27:

Senin ne dersin vardı kuzum üniyi bitirmemişmiydin :26:

Ya ben bu sene bi hata yaptım dedim adalet okuyayım herkes çok ilgi gösteriyor ama pisman oldum

Veeeeeeee kızlar son dakika ,,

7 yıllık bir ilişki, 7 aylık nişanlılık derken sonunda 8 haziran 2013 te evleniyoruz :16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
İnanamıyorum :127::123:

Back
X