- Emoji Skoru
- 707
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Nazenin1905
- #13.261
inşallah tez vakitte işlerinizi yoluna koyarsınız zeynomÖylemi görmemişim demek ki canım.hayırlısı olsun o zaman canım sizde atıyorsunuz ilk resmi adımınızı
Aynısını düşünüyorum canım nişanlılık güzelde çok kasıntılı bi dönem geliyor bana aileler işin içine girince.En iyisi biz böyle iki kişi iyiyiz.Her şeyi yoluna koyduğumuzda 2-3 ay gibi bi nişanlılıktan sonra düğün düşünüyoruz.
A biliyorum şubat nickli üyeyi evlenmiş demek ki.Evlilik işleri nasip canım neyin ne zaman oalcağı belli olmaz.Biz işlerimizi yoluna koyalım yeterki yarın nişanlanır nisanda düğün yaparız o kadar hazırız normalde
Bu bindallıya bayıldım ben ya![]()
evet aileler fazla burnunu sokmamalı herşeye. o zaman işin içinden çıkılmaz çünkü.Nişanlılık dönemini bu konuda rahat geçiriyorum sanırım uzaklık oldugu için ailelerin görüşmesi gibi bi durum olmuyor, ayda yılda bir telefonda konuşuyorlar..
Bense önce nasılsam yine aynıyım nişanlandık diye aramalarım artmadı annesine karşı ya da babası bi değişiklik yok yani..
Sağolsun 2 tarafta Mehmetle bana karışmıyor genelde her kararı birlikte alıyoruz..
Aile çok fazla burnunu sokar her şeye karışırsa o nişanlılık zor geçer işte
Benim nişanımdan 1 hafta sonra arkadaşım evlendi düşünün daha yeni şimdi kan kusuyor resmen kayınvalidesinden çok çekti şu ana kadar ..
Nişanlıyken aralarından su sızmazdı mesafeyi hiç koruyamadı ben hep uyardım ama dinlemedi,, nişanlanınca ne oluyorsa daha bi yakınlaşıyorlar bana çok ters..
Hep diyordu çok iyi öyle böyle belli olmaz derdim tanıyamazsın sokulma derdim ama işte olan oldu .
Benim tavrım mesafem en başından beri aynıdır nişanlandık değişmedi evlenincede değişmeyecek..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin,, bence kayınvalidenin en iyisi bile çekilmez :) Onunla durulmaz
ben nişanlanmadan önce de kayınvalidemle sıkı fıkıydım, nişanlıyken de, evlendik hala sıkı fıkıyım
ama yine de istemediğim birşey olduğunda mesafemi koyarım, restimi çekerim. o da huyumu bilir, asla üstelemez. öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte
yeni nişanlanacak olan arkadaşıma da şunu söyliyim... eğer ailen bu kadar karışıyorsa onlara biraz müdahale etmek zorundasın canım maalesef. mutlu olmak istiyorsan biraz frenle onları. altınmış takıymış herşey o kadar boş ki, evin huzuru olmadıktan sonra kilolarca altın alsalar ne fayda. annene bunu söyle. gönüllerinden ne geçiyorsa onu yapsınlar anne, boşver de.
Şimdiden hayırlı olsun, mutluluklar diliyorum