• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Dünde yorum yapacaktım öbür konu kaynattı:)))

Şimdi gördü yorumun hasını :ssz::ssz:
Millet hoş karşılamadı hoş karşılanacak birşey değil zaten :52:

Kübra bi msn ye gelsene :10::10:

Allahım sen akıl fıkır ver yarabbim...

Bu ara iyi malzeme var ortak :60:

Konuya öyle giricem haha:)))
Ben yatiyorum yasemin iyi geceler sana. Başım agrımasa kalıp şu şairane ruhlu intihara meyilli kadınla makara yapardım ama neyse:)))))

Konuya öyle giricem haha:)))
Ben yatiyorum yasemin iyi geceler sana. Başım agrımasa kalıp şu şairane ruhlu intihara meyilli kadınla makara yapardım ama neyse:)))))

:60:
Koptum ya bende çıkcam birazdan son turlarımı atayım :9::9:
Şairene ruh ..

satır satır yazarım
aklını alırım
senle makara yapardım ama
uykum var yatarım

:60::60:

Öldüm gülmekten ya çatlak seni :27::27:
Hadi ii geceler canım görüşürüz yine :54:

Kızlar merhaba biliyorsunuz fikrinizi almak hoşuma gidiyor. Maskülen tarzda mantolar çok hoşuma gidiyor Mangoa indirimde gördüğüm modeli begendim sanırım almak istiyorum :1:
Tarzınız mı bilemiyorum ama sizce nasıl ?

$75003782_XS-75234780_TO-73312488_TO-73619250_02-76601258_02.webp $75003782_XS_D1.webp $75003782_XS-75234780_TO.webp

Tatlım bence gayet güzel.. Kıyafetlerinle uyumluysa,kombinleyebilirsen hiç kaçırma :9:

Evet canım uyumlu bende bu tarz renkler giyiyorum .. Tarzımada çok uzak değil aslında begendiğine sevindim :)

Yasemin bu ceketler bol giyiliyor degil miii

Canlarım dün vaktim yoktu abimlerdeydim, girdim baktım ama selam verip kaçmak istemedim vaktim azdı.
Nasılsınız bakalım ?

Kübracım senin çekmeköyde tanıdığın var mı ?

Teşekkürler Ezgim kendimce iyiyim sen nasılsın canım tahmin ettim vaktinin el vermediğini :34:

Nasıl yani kıs anlayamadım :44::44:
Yani giydigin zaman üzerine oturuyor muu
Canlarım dün vaktim yoktu abimlerdeydim, girdim baktım ama selam verip kaçmak istemedim vaktim azdı.
Nasılsınız bakalım ?

Kübracım senin çekmeköyde tanıdığın var mı ?

Hayırr canım neden sordunnn:44::44:
Çekmeköyün nerede oldugunu bile bilmiyorumm:26:

Teşekkürler Ezgim kendimce iyiyim sen nasılsın canım tahmin ettim vaktinin el vermediğini :34:

İyiyim Yasminim biraz yorgun tabii birazdan devrilirim zaten.

Ya nerden olduğunu tam hatırlamıyorum aradan 1-2 ay kadar geçti. Kayınvalidemden senin profiline bakmıştım sanırım facebookta bitane ortak arkadaş görünüyodu soyadınız tutuyor. Çekmeköy yazıyordu yaşadğı yer. Anlatabildim mi :9:

Kübişim henüz gidip denemedim gitcem denemeye ama bunlar genelde dar kalıp olmuyor en fazla mankende ki kadar işte :34:

Back
X