• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Al işte yinee yoksunuzzzzzzzzzzzzzz:27::27:

selam kızlar nasılsınızz ben Ceyda..

uzun zaman oldu uğramayalı yeni nick aldım kendime artık yeni bir hayat başlıyor benim için..

bi kaç ay öncesine kadar bende asker bekliyodum sizler gibi ama ayrıldık bitti..

şimdiyse başka biriyle nişan hazırlıkları yapıyorum.. Allah ın izniyle ağustosta nişanım var çok şükür rabbime karşıma onun gibi biri çıktı

sizler napıyosunuz ne var ne yok
ceydaaaaa :53: çok şaşırdım, hayırlı uğurlu olsun canım ya, faceni de kapattın heralde, göremiyorum seni. İnşallah bu sefer çok mutlu olursun :nazar: :54:

Kızzzlarr artık yanlızım bitti hemde dönüşü olmayan bir şekilde :31::31:
inanmıyorum yaa, hani düzeltmiştiniz aranızı... bi süre giremedim, yine neler değişmiş. çok üzüldüm canım ama sanırım çok kararlısın bu sefer. Hakkında en hayırlısı ne ise öyle olsun tatlım...
:31: Anlıyorum canım.Hakkında hayırlısı olsun çok söylenebilecek söz yok bu durumda.Hatalarını anlarlar mı bilmem.Anlarlarda sizi bulabilirler mi onuda bilmem:31::31:

Nasıl zor birşeymiş,heleki bir şeyler ciddiye doğru giderken.Keşke hep 18 kalsak gelecek tasası olmadan zaman geçmeden:31:

Ezgi Özge sen; bilmiyorum belkide dişimi sıkmasam ben ,zor inan zor:50:
bi taraf alttan alıp idare etmeyince, dişini sıkmayınca olmuyor işte. Ben de sıkmasam dişimi bişeylere katlanmasam belki ben de bu listede olurdum zeynom:26:
Hepimiz için hayırlısı:34:
Rabbim alnımıza güzel şeyler yazmıştır inşallah...

ceydaaaaa :53: çok şaşırdım, hayırlı uğurlu olsun canım ya, faceni de kapattın heralde, göremiyorum seni. İnşallah bu sefer çok mutlu olursun :nazar: :54:

inanmıyorum yaa, hani düzeltmiştiniz aranızı... bi süre giremedim, yine neler değişmiş. çok üzüldüm canım ama sanırım çok kararlısın bu sefer. Hakkında en hayırlısı ne ise öyle olsun tatlım...
bi taraf alttan alıp idare etmeyince, dişini sıkmayınca olmuyor işte. Ben de sıkmasam dişimi bişeylere katlanmasam belki ben de bu listede olurdum zeynom:26:
Hepimiz için hayırlısı:34:
Rabbim alnımıza güzel şeyler yazmıştır inşallah...

Öyle kuzum çok özveri gerekiyor.:31:
İnş canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Yoksunuzzz yoksunuzz yoksunuzzz:50::50:

selam kızlar uzun zaman oldu yazamaadım sanmayın ki unuttum buraları fırsat olmadı..
şaka maka 2 aylık evli olduk :)

nasılsınız bakalım nasıl gidior tek tek hayatlarınız ..
beni soracak olursanız şükür iyiyim hersey güzel gidiyor alıştım sayılır çok zor geçmedi 2 aylık süreç ( ailem olmadan)
istanbula gittik bi ara bayramda da onlar gelecekler :)öyle böyle derken geçiyor hayat ..

fotograf ekleyecegim bi türlü ayarlayyamadım ama ekleyeceğim ..
yazarım
öpüldünüz

selam kızlar uzun zaman oldu yazamaadım sanmayın ki unuttum buraları fırsat olmadı..

beni soracak olursanız şükür iyiyim hersey güzel gidiyor alıştım sayılır çok zor geçmedi 2 aylık süreç ( ailem olmadan)
istanbula gittik bi ara bayramda da onlar gelecekler :)öyle böyle derken geçiyor hayat ..

yazarım
öpüldünüz

Canım öncelikle tekrar hayırlı olsun evliliğinin iyi gitmesine çok memnun oldum :nazar:

Görüşemiyoruz ama aklımdasın arada kontrol ediyorum burayı bizim kız gelmiş mi diye :1:

Fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz tatlım tekrar öptüm görüşmek üzere :34::54:

yazarım
öpüldünüz

Tatlım çok sevindim evliliğinin iyi geçmesinee :16:
Bende hep takip ediyorum girdinmi yazdınmı foto ekledinmi diee sabırsızlıkla bekliyoruzz fotolarınıı :16:
Allahım tekrardan mutlu mesutt etsin bir yastıkta kocayın inşallahh :16:
Kendine iyi bakk öptüm tatlım :54:

Selam kızlarrr :3:
Yaseminnn mutlu olmana çok sevindim :16:
Fotolarını bekliyoruz :34:

Yaseminnn fotooooooo fotooo fotoooooooooo:1::1::1:

Kızlarrrr selammm:3:
Nasılsınız?
Size bir haberim var.
Hamileyimmm :49::nazar::emir_bebek:

Back
X