91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Onlar bende ekli evlendiler bak ya vardır böyle 10 kişi felan :1:Sen deyince hatırlıyorum.Ümran felan evlendiler onlar hep

Biz kaldık kurulu turşular gibi bir tek :27:

:1::1:Nasip kuzum ama evlenin artıkın ya sizde :ssz:
Kuzum ben cıkıyorum simdi malum bekar değiliz artık koca kıvranıyor laf atmadan cıkayım ilgileneyim cok nazlıdır :1::1:
Trip yapmasın :16:
Öptüm cok gelcem dene:kkk::7::13::13:

Onlar bende ekli evlendiler bak ya vardır böyle 10 kişi felan :1:Sen deyince hatırlıyorum.Ümran felan evlendiler onlar hep

Kuzum ben cıkıyorum simdi malum bekar değiliz artık kocam kıvranıyor laf atmadan cıkayım ilgileneyim cok nazlıdır :1::1:

Kuzum ben cıkıyorum simdi malum bekar değiliz artık koca kıvranıyor laf atmadan cıkayım ilgileneyim cok nazlıdır :1::1:

Tamam kuzum arayı uzatma öpüldün sende :54::54::16:

Bende bayadıgır haber alamıoum zeynebim :S
Evet hesnam tesadüf denk geldim ben arkadas listeme bakınırken imzanı gördüm çizelgeni cok sevindim hayırlı olsun canım:emir_bebek::emir_bebek::1:

Çok teşekkür ediyorum canım öyle oldu mutlu olduk biz de inşallah sizler de en kısa zamanda mutlu haberlerinizle gelirsiniz :34:

İyi insan lafının üstüne gelirmiş :1:

Hehehe aynen :1:

Uzuuun bi hikayesi var Kübranın denk gelirseniz facede felan anlatır kuzum sana :31:
Ayy akşam bi kelime yazcam diye sırtımın ort yerinden çatladım, bir de ifade kullanamayınca çok ruhsuz mesajlar çıktı ortaya :1: ohh be klavyenin özgürlüğü yaşasınnn :9:
Ben kübrayı hiç online yakalayamıyorum yaa, sen konuşursan selamımı söyle :34:

Aaa benden bahsedilmiş ben tesadüfen gelmiştim ama :26::54:
hesnacımmm, gözün aydın canım hamileymişsin:emir_bebek: inşallah sağlıcakla kucağına alırsın :34:

biz evlendik de noldu ki sanki:27: dermişim :1: şaka bi yana, gözünüz korkmasın tabi, evlilik güzel bir şey :34:

Kuzum ben cıkıyorum simdi malum bekar değiliz artık kocam kıvranıyor laf atmadan cıkayım ilgileneyim cok nazlıdır :1::1:
yaseminim yine gel canım, ama kocanı ihmal etmeden gel :1:
benimki de trip yapar o yüzden o varken pek girmiyorum ben..
Öpüyorum canım :54:

Ayy akşam bi kelime yazcam diye sırtımın ort yerinden çatladım, bir de ifade kullanamayınca çok ruhsuz mesajlar çıktı ortaya :1: ohh be klavyenin özgürlüğü yaşasınnn :9:
Ben kübrayı hiç online yakalayamıyorum yaa, sen konuşursan selamımı söyle :34:

hesnacımmm, gözün aydın canım hamileymişsin:emir_bebek: inşallah sağlıcakla kucağına alırsın :34:

biz evlendik de noldu ki sanki:27: dermişim :1: şaka bi yana, gözünüz korkmasın tabi, evlilik güzel bir şey :34:

yaseminim yine gel canım, ama kocanı ihmal etmeden gel :1:
benimki de trip yapar o yüzden o varken pek girmiyorum ben..
Öpüyorum canım :54:

Çok nazlıdır benimki trip yapar bilirim o yüzden akşamları başka şeyle ilgilenmeyiz gayret ederiz :1::1:
Kurtlar vadisine bakıyordu bende sevmediğimden bi bakayım dedim buralara ne zamandırda girmiyordum :13:
Özlemişim valla :8:

Zeynep noldu sana :26:
Cezamı aldın acaba neden hesap pasif diyor :25:

Bu topiğe girince çok hüzünleniyorum bilmiyorum çok garip ..
Kimse yok artık ne güzel arkadaşlığımız vardı burada :(

Zaman acısıyla tatlısıyla geçiyor canım benim..

Çok şükür eşimde bende iyiyiz canım 1 yıllık evli olduk artık :)
Henüz çalışmıyorum keyfini çıkarmaya baktım birde alıştım bu şehre ..
3+6 yaş arası aile-çocuk eğitimi kursuna gidiyorum herkese tavsiye ederim çok faydalı bilgiler veriliyor.
Geçinip gidiyoruz canım ya sen neler yapıyorsun bakalım nasılsın ?

Çok şükür eşimde bende iyiyiz canım 1 yıllık evli olduk artık :)
Henüz çalışmıyorum keyfini çıkarmaya baktım birde alıştım bu şehre ..
3+6 yaş arası aile-çocuk eğitimi kursuna gidiyorum herkese tavsiye ederim çok faydalı bilgiler veriliyor.
Geçinip gidiyoruz canım ya sen neler yapıyorsun bakalım nasılsın ?
Ohh negüzel canım, nice mutlu senelere inşallah :nazar:
Ben çalışıyorum yine, devam yani :1: Bu arada tekrar hamileyim :16::nazar: Allah bu sefer kucağıma almayı nasip ederse:31::49:

Ohh negüzel canım, nice mutlu senelere inşallah :nazar:
Ben çalışıyorum yine, devam yani :1: Bu arada tekrar hamileyim :16::nazar: Allah bu sefer kucağıma almayı nasip ederse:31::49:

Amin canım inşallah .. Cidden mi ne güzell forum takipte denk gelmiş ama emin olamamıştım soracaktım kaldı öyle .. İnşallah canım saglıkla mutlulukla Allah kucagına almayı nasip eder inşallah .. Cinsiyet bellimi ne kadarlık canım ?

Amin canım inşallah .. Cidden mi ne güzell forum takipte denk gelmiş ama emin olamamıştım soracaktım kaldı öyle .. İnşallah canım saglıkla mutlulukla Allah kucagına almayı nasip eder inşallah .. Cinsiyet bellimi ne kadarlık canım ?
Aminn, sağol, darısı başına :34: 13 haftalık canım, kesin olmasa da erkek diye tahmin etti doktorumuz, 3 hafta sonra net belli olacak ama büyük ihtimal erkek gibi, ben de öyle hissediyorum :69:

Back
X