• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Ben çok özledim ama askımııı :26:

Ayyy kuzum senin benden iyi halin var..acemi de yakınındaydı gittin geldin sürekli ne güzel :31:
Ben törende gördüm sonrası dağıtıma çıktık işte...bakalım bir daha görüşmek ne zaman nasip olcak..

Hasretiyle yanıyorum aşkımın :43:
2 haftadır çarşı bekliyoruz :85:

Ayyy kuzum senin benden iyi halin var..acemi de yakınındaydı gittin geldin sürekli ne güzel :31:
Ben törende gördüm sonrası dağıtıma çıktık işte...bakalım bir daha görüşmek ne zaman nasip olcak..

Hasretiyle yanıyorum aşkımın :43:
2 haftadır çarşı bekliyoruz :85:

Sizin de yakın olmanız teselli :50:
Çok uzağıma gitti çokkk :14:

ayyy şöyle paşam bi gelsin :69:

Vur çalsın kemençelerde ben bir horon tepeyim
Çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dökeyim...........çalcam oynıcam :64::64::64::64::64::64:

Rize'li olarak oynamak yakışır oohh oohhh bascam horonu:66::66:

ayyy şöyle paşam bi gelsin :69:

Vur çalsın kemençelerde ben bir horon tepeyim
Çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dökeyim...........çalcam oynıcam :64::64::64::64::64::64:

Rize'li olarak oynamak yakışır oohh oohhh bascam horonu:66::66:

Geliriz belkilim düğün e:1:

Geliriz belkilim düğün e:1:

Ahh ahh bi evleneyim de :1: buyrun gelinnn :24::24:
Ayyy bekle bekle bir hal olduk :6:

:69: acaba gün gelicek te bizde diyecek miyiz.. düğün tarihimiz ............ kızlar diye :84:

hıııyhhh !!! :41:
Sıkıntı bastı yaaa....Offf niye niye niye bu kadar uzun kiii delircem ya :85::85::85::85::85::85:

Salak oldum iyice :35: Hemde 2 ayda :76::76:

sevgili 5 Ağustos tarafımdan hızla beklenmektesiniz çabuk gelinki nişanlıma kavuşabiliyim ha ne dersiniz ? :80:

yine yoksun diye düşmanım her güne.............

yeni bir gün , yeni bir şafak..

Herkese merhaba :3:

45dk:96: aşkımla konuştum geldim..Moral depoladım..Sevgilim ağır denebilecek derecede hastaydı şükürler olsun rabbime ki şimdi durumu iyi..Sesi bomba gibi geliyordu prensimin:69:

Ölürüm ona ben :98:

Back
X