91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Geçenlerde paylaştım arkadaşım şafak söyle programından alıntı yapmıştım...
Eğer senin de sevk 23 mayıs ise sende bizdensin..sana da hızlı gelsin

Yok canım değil 24 ü bizim ki.. Şafak prog. beni hep yanıltıyor.. Kendim başladığım gibi gideyim bakayım. Fazlası çıksın da eksiği olmasınn

Yok canım değil 24 ü bizim ki.. Şafak prog. beni hep yanıltıyor.. Kendim başladığım gibi gideyim bakayım. Fazlası çıksın da eksiği olmasınn

Program yok bende..İnternet sitesinden bakmıştım..Daha başka arkadaşlarım var sevk 23 olan onların da aynı..
Yani kontrol bende değil :90: Hem bu sene 2. tertipler 458 gün..oda bir detay..

Zaten birebir tutması çok zor..Neyse gidelim bakalım

Ben yine bildiğimden devam.. İzin mizin olayları şidmi iyice kafam karışmasın
İyi geceler canım.

..........

Bitanem sensizliğin kucağında acılarla boğuşuyorum...
Sen benim umudum yarınımsın nefes aldığım sürece !..

Ben yine bildiğimden devam.. İzin mizin olayları şidmi iyice kafam karışmasın
İyi geceler canım.

Yok canım buradayım...Şafaktan gideyim bakayım dedim...
Bende izin mizin sokmadım araya bütün izinlerini kullanmış sayarak şafağım 393

Çok uykum var...Ama yatagıma gitmeye cesaretim yok...
Çooookkk sıcaaaakkkkk :44:

Kasıma kadar böyleymiş.. Allahım askerlerimize güç versin o kamufulaj, botların içinde offf

Evet çok zor..Benim ki bölüğü gereği sürekli nöbet tutuyor, nöbette ise hücum yeleklerini giyiyorlar, e daha çok terliyor paşam..
Oy kıyamam sana sevgilim

Evet çok zor..Benim ki bölüğü gereği sürekli nöbet tutuyor, nöbette ise hücum yeleklerini giyiyorlar, e daha çok terliyor paşam..
Oy kıyamam sana sevgilim

Benim askerimde bugün hastanede.. Bir arkadaşının dünden beri ateşi düşmemiş bugün hastaneye kaldırmışlar. Refakatçı olarakta sevgilimi bırakmışlar.. Gece arayacak bakalım.

Benim askerimde bugün hastanede.. Bir arkadaşının dünden beri ateşi düşmemiş bugün hastaneye kaldırmışlar. Refakatçı olarakta sevgilimi bırakmışlar.. Gece arayacak bakalım.

Yazık ya bilirim...Geçenler de benimki de çok hastaydı rabbime çok şükür iyi
Zor zor sıcaklar perişan ediyor..

Bizde nöbetçiyiz 3.30 da...biz zaten sürekli nöbetteyiz :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…