• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Belge babından yani :)))) Güzel bi hayata başlangıç için:73:

Oooo hepimiz buradayız demek :emir_bebek:

Çok şükür canım
Sen nasılsın bakalım :6:

Ayyy bu smiley bana kışı hatırlatıyor :1: Örgü örmeyi çok severim de :15:

Çok şükür canım
Sen nasılsın bakalım :6:

Ayyy bu smiley bana kışı hatırlatıyor :1: Örgü örmeyi çok severim de :15:

Şüküüürrr.. 3 gündür askerimin sesini duyamasam da şükür :31:
Bende çok severimmm bi ters bi düz bi ters bi düz :6::86:

Şüküüürrr.. 3 gündür askerimin sesini duyamasam da şükür :31:
Bende çok severimmm bi ters bi düz bi ters bi düz :6::86:

:97: Canım ne diyelim inşallah yarın konuşabilirsiniz..Duyabilirsin sevdiğinin sesini :34:
Öyle öyle kışı örgü örerek geçiririm genel de :6: Kendime birşeyler örmeyi çok severim :61:

:97: Canım ne diyelim inşallah yarın konuşabilirsiniz..Duyabilirsin sevdiğinin sesini :34:
Öyle öyle kışı örgü örerek geçiririm genel de :6: Kendime birşeyler örmeyi çok severim :61:

Ben hep başkalarına hep :1: Havlu fln da işliyorum ama elimde hiç yok.. Hediye vermeyi seviyorum napm :1:

Ben de sevdiceğime atkı ördüm ama görülmesi lazım bir kaç ayda bitti ama süper oldu hee:6:
Yalancı selanik sanırım modeli öğrenene kadar bi hal oldum örgü bitince unuttum :9:
Kafamı veremiyorum ben öyle şeylere ama oyuncak yapımı ıvır zıvır işleri benden sorulur rakip tanımam :9::8:

Ahh bu kız tam evlenmelik...kız seni alan yaşadı dertlerini de boşadııı:9::24::24:

ooyyşşş utandım he :17::17:
öyle ama bitaneme 2 tane atkı örmüştüm :61: hemide çok cix :40:

örgü bende, yemek bende :21: alsın beni mehmet :1::1:
aşkım şey demişti bana bu kız beni görmeli bana kazak örmeli :1: cidden de ördüm :51:

Son düzenleme:
Ben de sevdiceğime atkı ördüm ama görülmesi lazım bir kaç ayda bitti ama süper oldu hee:6:
Yalancı selanik sanırım modeli öğrenene kadar bi hal oldum örgü bitince unuttum :9:
Kafamı veremiyorum ben öyle şeylere ama oyuncak yapımı ıvır zıvır işleri benden sorulur rakip tanımam :9::8:

Aaaa sen yaparsın da güzel olmaz mı :34: Elinden uçanla kaçan kurtulur :1:
Evet bende yalancı selanik denen modelden ördüm ve gerçekten kafa karıştırıyor yanlışı affetmiyor örnek :20:

ooyyşşş utandım he :17::17:
öyle ama bitaneme 2 tane atkı örmüştüm :61: hemide çok cix :40:

örgü bende, yemek bende :21: alsın beni mehmet :1::1:
aşkım şey demişti bana bu kız beni görmeli bana kazak örmeli :1: cidden de ördüm :51:

oh ohh....eee bize ne örüyorsun anacım :9:
Şöyle patik falan çeyizlik :6:

Back
X