• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

1 gün daha biter...:72:

Nöbettesin askerim şu anda aklında ben,,,aklımda sen,,,
1 saat kaldı dayan bitanem..kurban olurum senin o güzel ayaklarına...:nazar:

Seninle Sonsuza,,,SENSİZLİĞE ASLA,,,m:nazar:y

ŞAFAK : 395

slm kızlarrrrr nası gidio şafaklar?
usta birliklerniz belli oldumu

Sülüs Tarihiniz : ( 23 Mayıs 2011 Pazartesi )

Teskere Tarihiniz : ( 23 Ağustos 2012 Perşembe )

Çıkış Tarihiniz : ( 23 Ağustos 2012 Perşembe )

ŞAFAK : ( 395 )

TOPLAM YAPILAN ASKERLİK GÜNÜ 63

TOPLAM YAPILACAK ASKERLİK GÜNÜ 458

23 mayıs sevk başlangıç tarihi olanlar için böyledir:34::34::34::34::34::34: (30 gün izin kullanılmış olarak)
Şafak söyle programından alıntıdır...............................................................................................

slm kızlarrrrr nası gidio şafaklar?
usta birliklerniz belli oldumu

Slm canım..Yeni görüyorum seni buralarda..Panodan geldin sanırım :1:
Hemen hemen hepimizin usta birlikleri tamam..Sanırım sadece phoenix in asker acemilikte:34:

Sülüs Tarihiniz : ( 23 Mayıs 2011 Pazartesi )

Teskere Tarihiniz : ( 23 Ağustos 2012 Perşembe )

Çıkış Tarihiniz : ( 23 Ağustos 2012 Perşembe )

ŞAFAK : ( 395 )

TOPLAM YAPILAN ASKERLİK GÜNÜ 63

TOPLAM YAPILACAK ASKERLİK GÜNÜ 458

23 mayıs sevk başlangıç tarihi olanlar için böyledir:34::34::34::34::34::34: (30 gün izin kullanılmış olarak)
Şafak söyle programından alıntıdır...............................................................................................

Bilgilendirme için teşekkür edelim biz de tatlım:34:
Bayağı azalmış bizim şafak yahuu :76:

Bilgilendirme için teşekkür edelim biz de tatlım:34:
Bayağı azalmış bizim şafak yahuu :76:

Rica ederim canım benim ne demek..Direkt böyle kopyalamak istedim bilmeyen arkadaşlar için güzel bir örnek olabilir diye düşündüm:34:
Evet bitanem ya bayağı olmuş:6:

Bu sene 2.tertiplerin askerlik yapılacak gün sayısının 458 olması da çok hoş..
O bile moral bulmaya yeter...

Rica ederim canım benim ne demek..Direkt böyle kopyalamak istedim bilmeyen arkadaşlar için güzel bir örnek olabilir diye düşündüm:34:
Evet bitanem ya bayağı olmuş:6:

Ben de üzerime aldım malum 3 gün geriden geliyorum ya :8:
Ama içimden öle sayıyorum ben çaktırma sen...Biliyorsun:34:

Slm canım..Yeni görüyorum seni buralarda..Panodan geldin sanırım :1:
Hemen hemen hepimizin usta birlikleri tamam..Sanırım sadece phoenix in asker acemilikte:34:

ewt cnm panodan geldim ama bnm askerim 91/1 gitti..ustalar belli oldumu merak ettimde yani ustaya geldimi askerleriniz..inanın 300lerin başları çok hızlı geçio

2. tertip kral tertip diye bir tabir gördüm nette...Avantajları oluyormuş sanırım, birisi de 2 gün kısa olması mı dersin :12::10:

Evet canım öyledir..:34:
Son tertip gitmek daha fena..Arkadaşın sevgilisi 2009 aralıkta gitti..2010 yılbaşı askerde girdi..E bu sene zaten asker..2012 başında gelecek..düşün yani..biraz fena :27::27:

ewt cnm panodan geldim ama bnm askerim 91/1 gitti..ustalar belli oldumu merak ettimde yani ustaya geldimi askerleriniz..inanın 300lerin başları çok hızlı geçio

Gerçekten öyle 300lere adım attığımdan beri birşey anlamadım :21::nazar:
Sonu sıkıştırır mı diyorsun :1:

Evet canım öyledir..:34:
Son tertip gitmek daha fena..Arkadaşın sevgilisi 2009 aralıkta gitti..2010 yılbaşı askerde girdi..E bu sene zaten asker..2012 başında gelecek..düşün yani..biraz fena :27::27:

Evet canım benim...Kendimizi şanslı hissettiren minik detaylarımız var enazından teselli niyetine :24:

Back
X