• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Geçmişiii okumakk ne zevkliii oluyorr yaaaa:21:
Dügün hazırlıklarınızı okurkenn o kadar zevk aldım kii:8:
Sanki kendii evimi düzüyorummm
Allahım herkese nasip etsin bu duyguları
Yaseminnnn paylaştıgın ilk yatak odasınaa bayıldım yaa boydan boya ayna süper duruyorrr
Tabi Zeynebin dedigi gibi temizligi başa belaaa:27:
Köşe takımıda cok hoş duruyor:nazar:
Pizza nefisss gözüküyorrrr kalplii felan cok hoş yaa:54:
Ezgiiiii Senin seçtigin yatakk odasıııda harikaa gözüküyorr canımm
Benimdee yarın sınavım varr haftalardır derslerlee uğraşıyorummm
Bi dertlerim bitemedi kii geleyim söyle eski günlerdeki gibi sohbet edelimmm:19:
Askerlikten sonra herşey ne kadar degişiyormuşş
Kendime ayıracak vakit bulamıyorum günler o kadar hızla geçiyor ki
Zeyneppppp senn napıyorsunn canım ne var ne yokkk evlilik yokmu ufuktaa:1::1:

Evlililik mi o ne ola ki yeniyomu :27::27::27:

Kızlar nasıl gidiyor askerlik sonrası hayat,evlilik hazırlıkları falan... Bi gelip soramadım sizi kusuruma bakmayın :34:

Biz de anca gün sayıyoruz işte bitmedi gitti sanki gün geçtikçe daha da artıyor gibi geliyor :31:

Merhaba canım biz sıramızı savdık gitti şimdi daldık hayat telaşelerine askerliği hatırlamıyoruz bile sanki hiç gitmemiş gibi :1:

Sizde salarsınız yakında yakasını:31:

Evlililik mi o ne ola ki yeniyomu :27::27::27:

:9::9::9::9:

Merhaba canım biz sıramızı savdık gitti şimdi daldık hayat telaşelerine askerliği hatırlamıyoruz bile sanki hiç gitmemiş gibi :1:

Sizde salarsınız yakında yakasını:31:

evet canım ya bitince büyük ihtimalle biz de öyle diyeceğiz ama işte bitene kadar sabır taşı olup çıkıcaz sanırım... :31:

Kızlar nasıl gidiyor askerlik sonrası hayat,evlilik hazırlıkları falan... Bi gelip soramadım sizi kusuruma bakmayın :34:

Biz de anca gün sayıyoruz işte bitmedi gitti sanki gün geçtikçe daha da artıyor gibi geliyor :31:

Denk gelemez olduk..
Herşey aynen devam işte bende yenş haber yok..
Yalnız şu var ki, askerlik sonrası sendromu var..

Merhaba kızlarrrrr:3::3::3:
İşten ayrıldım, nefes aldım yeniden boştayım. Sizlere bir uğrayayım dedim.
Özledim sizleri, eski sohbetlerimizi.
Ezgii Yasemin, düğün hazırlıklarınız benide heyecanlandırdı sizleri düşünemiyorum, inşallah herşey gönlünüzce olur.
Bizde kısmetse ocak sonu - şubat başı söz düşünüyoruz yaza da nişan olur herhalde bakalım:17::17:
Zeynomm, kübraa siz nasılsınız çok uzun zaman oldu konuşmayalıı ne var ne yok ?

:9::9::9::9:

evet canım ya bitince büyük ihtimalle biz de öyle diyeceğiz ama işte bitene kadar sabır taşı olup çıkıcaz sanırım... :31:

Geçecek canım.Şimdi ne desek fayda etmiyor biliyorum sabır taşda olsa sabır :31:

Merhaba kızlarrrrr:3::3::3:
İşten ayrıldım, nefes aldım yeniden boştayım. Sizlere bir uğrayayım dedim.
Özledim sizleri, eski sohbetlerimizi.
Ezgii Yasemin, düğün hazırlıklarınız benide heyecanlandırdı sizleri düşünemiyorum, inşallah herşey gönlünüzce olur.
Bizde kısmetse ocak sonu - şubat başı söz düşünüyoruz yaza da nişan olur herhalde bakalım:17::17:
Zeynomm, kübraa siz nasılsınız çok uzun zaman oldu konuşmayalıı ne var ne yok ?

Ecemm canım ne kadar uzun zaman oldu denk gelip konuşmayalı:16::16:.İyiyim canım kendi adıma seni sormalı asıl

Ecemm canım ne kadar uzun zaman oldu denk gelip konuşmayalı:16::16:.İyiyim canım kendi adıma seni sormalı asıl

Evet canınmmm ya ne zamandır konuşamadık.
Bende iyiyim iş güç uğraşıyordum başımı kaşıcak vaktim yoktu şimdi boştayım eskisi gibi :9:

Aaa Ecem hoşgeldin özlemişim valla eski dost :16: Görünce seni şöyle bi eskiye gittim,, teşekkürler canım iyiyim kendi adıma düğün evlilik hazırlıkları işte :) Allahım sanada nasip etsin sende sanırım atıyorsun ilk adımı yakın zamanda oh maşallah maşallah :nazar:
Nerelerden geldik değil mi insan inanamıyor bazen ayy ben cidden nişanlıyım he diyorum :)))

Velhasıl kelam güzel şeyler bunlar canım darısı isteyen herkesin başına :16::34::54:

İş içinde hayırlı kapılar diliyorum tatlım herşeyin hayırlısı şimdi dinlen bir güzel :)

Son düzenleme:
Oh be yarın 5 aydan düşüyorum :) Gerçi Haziranı saymazsak 5 aydan düştük bile :9:
Bu hesaplar öldürecek beni ya :9::9:

Bugün aşkımm düğün tarihini Mayısa çekelim mi dedi,, sanırım kavuşmak için sabırsızlanıyor :9::9: Bende ya yetişmezse düşüncesiyle 8 Haziran kalsın aşkım dedim,, zaten belediyede kaydımız yapıldı düğün yeri tamam.. Daha oynamayalım dedim,,, her an yeni tarihle gelebilirim deli bu adam :9::9::27:
Yarın ne der belli olmaz :P

Selam kızlar yeni haberle geldim düğünümüzü 1 ay erkene alarak Mayıs 11 olmasına karar verdik salonda boş yer varmış hoop o tarihe geçtik :10::9::16:

Aaa Ecem hoşgeldin özlemişim valla eski dost :16: Görünce seni şöyle bi eskiye gittim,, teşekkürler canım iyiyim kendi adıma düğün evlilik hazırlıkları işte :) Allahım sanada nasip etsin sende sanırım atıyorsun ilk adımı yakın zamanda oh maşallah maşallah :nazar:
Nerelerden geldik değil mi insan inanamıyor bazen ayy ben cidden nişanlıyım he diyorum :)))

Velhasıl kelam güzel şeyler bunlar canım darısı isteyen herkesin başına :16::34::54:

İş içinde hayırlı kapılar diliyorum tatlım herşeyin hayırlısı şimdi dinlen bir güzel :)

Bende sizleri özledim :16::16: Eskileri düşünmnek istemiyorum çok şükür geçti gitti mutluyuz artık hepimizz:16:
Amin canım en kısa zamanda bende nişanlı bir hatun olmak istiyorum:9: Darısı hepimizin başına inşallah.
Sağolasın canım.. Dinlenmedeyim buaralar iş arayışlarım devam ediyor tabi evde oturmak istemiyorum, nişan falan malum para biriktirmekte lazım:9:
Düğün erkene alınmış çok sevindim sizin adınıza sabırsızlanıyor insan haliyle çok iyi olmuş :23:

Bende sizleri özledim :16::16: Eskileri düşünmnek istemiyorum çok şükür geçti gitti mutluyuz artık hepimizz:16:
Amin canım en kısa zamanda bende nişanlı bir hatun olmak istiyorum:9: Darısı hepimizin başına inşallah.
Sağolasın canım.. Dinlenmedeyim buaralar iş arayışlarım devam ediyor tabi evde oturmak istemiyorum, nişan falan malum para biriktirmekte lazım:9:
Düğün erkene alınmış çok sevindim sizin adınıza sabırsızlanıyor insan haliyle çok iyi olmuş :23:

Haklısın canım bir nişan yapmak bile masaraflı oluyor gönlüne göre bulursun inşallah ..

Teşekkür ederim rahatladım valla düğün şafağımdan bi anda 1 ay düştü :9:ASkerlikte bulmadı bizi :9:

Evet canınmmm ya ne zamandır konuşamadık.
Bende iyiyim iş güç uğraşıyordum başımı kaşıcak vaktim yoktu şimdi boştayım eskisi gibi :9:

Bende bir zamanlar sınava çalışmaktan nefes alamıyordum şimdi boşa kaldım ne yapacağımı şaşırdım:9: Sabahtan akşama oyun oyunuyorum pc de :27:

Selam kızlar yeni haberle geldim düğünümüzü 1 ay erkene alarak Mayıs 11 olmasına karar verdik salonda boş yer varmış hoop o tarihe geçtik :10::9::16:

Ooo yaseminimm tarihi öne çekmişsin hadi bakalım ilk gelinimiz olacaksın topikte az kaldı şurda mayısa ne kaldı :16::nazar:

Bende bir zamanlar sınava çalışmaktan nefes alamıyordum şimdi boşa kaldım ne yapacağımı şaşırdım:9: Sabahtan akşama oyun oyunuyorum pc de :27:

Ooo yaseminimm tarihi öne çekmişsin hadi bakalım ilk gelinimiz olacaksın topikte az kaldı şurda mayısa ne kaldı :16::nazar:

Örgü ör fıstık sende ben gibi kafayı örgüye taktım bu aralar :9::9: Neler örüyorum neler geliştirdim kendimi :9:

Evet canım Mayıs ayına çektik hayırlısı böyleymiş kısmet gerçekten .. Tam 4 ay var hayırlısıyla olsa bitse çok zor gerçekten herşey stres ve uzaklık olunca maddi durum çok zorluyor ..

İlk gelinimiz Mercem canım ,, bu senenin ilk gelini oluyorum sanırım :17:
Darısı başınıza inşallah ..
Bi evlensek girsek yuvamıza başka birşey istemem,,

Ne güzel yapmışsınız canım benim, sevindim. Bizim yurt dışından gelecekler olmasa bizde çok daha erken yapardık ama malesef tek seçenek ağustos. Şimdi günler hiç geçmiyor..

Ne güzel yapmışsınız canım benim, sevindim. Bizim yurt dışından gelecekler olmasa bizde çok daha erken yapardık ama malesef tek seçenek ağustos. Şimdi günler hiç geçmiyor..

Sağol canım benim bu sefer az kaldı sanırım çok yoruldum gerçekten olsun bitsin çok zor nişanlılık helede uzaktan uzaga olunca ..
Sende sıkma canını Ağustosta gelicek sende ericeksin muradına canım biliyorum günler hiç geçmiyor gibi geliyor insana bıkıyor bunalıyor ama elbet bu günleride geride bırakıcaz ..Bunu sen çok iyi biliyosun... Geçen sene bu zamanları hatırla şimdi ki halimiz çok iyi :34:

Canım ne iyi yapmışsınız çok sevindim...:16: Nasıl gidiyor hazırlıklar, yetişecek mi bari :9:

Canlarımmm :16:
Nasılsınız?
Ayy yasemin geçen sene bu zamanları bi düşün demişsin ya, tüylerim diken diken oldu:53:
Geçen sene ocak ayında hepimiz asker bekliyorduk daha:98:
Çok şükür şimdi hepimiz ya sözlü, ya nişanlı ya da evliyiz :123:

Canım ne iyi yapmışsınız çok sevindim...:16: Nasıl gidiyor hazırlıklar, yetişecek mi bari :9:

Hesnacım yetiştiği kadar artık ya :9:Sıkıldım iyice onunla olayım bi yuvamız olsun gerekirse eşyamda az olsun huzurumuz olsun.. Zamanla herşey olur ..
Evli barklı mutlu olmak istiyorum artık :9:

Canlarımmm :16:
Nasılsınız?
Ayy yasemin geçen sene bu zamanları bi düşün demişsin ya, tüylerim diken diken oldu:53:
Geçen sene ocak ayında hepimiz asker bekliyorduk daha:98:
Çok şükür şimdi hepimiz ya sözlü, ya nişanlı ya da evliyiz :123:

Canıııııım :16:
İyilik sağlık seni sormalı :16:
Vallahi öyle asker bekliyorduk değil mi,, şimdiki günlerimiz o günlere nispeten çok daha iyi..

Senin evlendiğin gün kadar benim şafağım var :9:
Geçer mi yaaa :27:

Neyse 2 hafta sonra 3,5 ay kalıyor diye teselli ediyorum kendimi :9: Ev hazırlama süreci başlayınca çabuk geçer günler sanırım :10:

Back
X