• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Yaseminnnnnnnnnnn:3::3::3:
Kübraaaaaaa :3:
kübraaaaaaaaaaaaa :3::3::3:
Nilüfeeerrrrrrr :3::1:
Tatlım daha önceden konuşulmuştu ama net tarih belli değildi bugün kesinleşti.
Biz hazırlıklara daha önceden başlamıştık :9:
3 tane elbise aldım ama karar veremiyorum hangisini giysemm
Elbiseler hazır seçicem sadece :52: ayakkabımda tamam.
Şimdi saç modeli seçmem lazım çok yapılı gibi olmayan ama güzel özenli birşey :9:

Oh oh bende öyle yapmış birkaç hafta öncesinden belirlemiştim :)
Benim saçlarım fönlüydü canım :)
Tadını çıkar okadar güzel ki anlatamam sana yaşayınca anlarsın.
Kızınız Yasemini oglumuz Mehmete istiyoruz dediler ya ayyyyyyyy kalbim çıkcaktı :1::1:
Topuklularla kahveleri verirken inşallah dedim dökmem benim oglanda beni süzüyordu çok heyecanladım :9::9:
Saf gibi heyecandan onun kahvesini vermeyi unutuyordum ya :27::27: Sonra he al canım pardon dedim merak etme tuz yok dedim :27::27:

Şafağım atarsa 88 oluyor ama ticker bu gece 3 aydan düşüyoooooooor :119::119::119::119::119: Şubat 28 sağolsun :32::32::32:

Resimlerii bizdee görürüz degil mii isteme törenindenn:1:
Merak ederimm ben şimdiii
Saç modelleriii senin içinn araştırabilirimmmm:54:
Birbirimize yardımcıı olmak lazımmm:1:
Özel albüm yaparım canımm sizin içinn :9:
Çok sevinirim valla tatlımmm:29:

Kızınız Yasemini oglumuz Mehmete istiyoruz dediler ya ayyyyyyyy kalbim çıkcaktı :1::1:
Topuklularla kahveleri verirken inşallah dedim dökmem benim oglanda beni süzüyordu çok heyecanladım :9::9:
Saf gibi heyecandan onun kahvesini vermeyi unutuyordum ya :27::27: Sonra he al canım pardon dedim merak etme tuz yok dedim :27::27:
Off Yasemin bende kahveleri dökücem diye çok korkuyorum ki çok sakarımdır üzerine birde heyecann :9:
İsteme söz bir arada olucak zaten yüzüklerimiz var ama formaliteden söz yapılacak işte:52::52:
Saçlarım düz zaten hep öyle olduğu için değişik bişey olsun istiyorumm :44:

Kuzenimin nisanında bi saç modeli yaptrmıştım cok sadee istersen sana onu gösterebilirimm ecemm fikirr olurr

Nasılsın canımm:34:

iyiyim ben canım, sen nasılsın :23: dün yarimle bir güncük bir mehtap yaşadık :69: sizlerde ne var ne yok? ana topice çok az uğruyorsunuz artık :19:

yasmiiin :3::1: isteme kısmı süpper bir şey olmalı :23:

Özel albüm yaparım canımm sizin içinn :9:
Çok sevinirim valla tatlımmm:29:

Off Yasemin bende kahveleri dökücem diye çok korkuyorum ki çok sakarımdır üzerine birde heyecann :9:
İsteme söz bir arada olucak zaten yüzüklerimiz var ama formaliteden söz yapılacak işte:52::52:
Saçlarım düz zaten hep öyle olduğu için değişik bişey olsun istiyorumm :44:

Birşey olmaz korkma oy ben ne sancılar çekmiştim :1::1:
Heyecandan çikolatayı bile zor açtım :1:
Ama çok güzel inan ki :16:

iyiyim ben canım, sen nasılsın :23: dün yarimle bir güncük bir mehtap yaşadık :69: sizlerde ne var ne yok? ana topice çok az uğruyorsunuz artık :19:

Evet nilüfercim harika birşeyyyy rabbim nasip etsin :)
Yarimi elimde çiçekle gördüm ayyyyy süper ya süper bir kez daha aşık olmuştum kapıyı ben açtım ilk o çıtkı merdivenlerden çok heyecanlıydık ya :1::1::1:

Ecemmm ,, senin için bir albümm yaptımm bakabilirsinn saç modelimeee:34:

Selam Derya hoşgeldin canım klozet takımıyla ilgini sorunu yanıtladım canım ama geçmiş sayfalarda kaldı :34:

Ders calışmaktan o kadar yoğundum kii buraya bilee uğrayamadımm
Artıkk uğrayabilirimm canımm
Oh negüzelll iyi gelmiştirr bir günddee olsaaa:34::34:

Yarimi elimde çiçekle gördüm ayyyyy süper ya süper bir kez daha aşık olmuştum kapıyı ben açtım ilk o çıtkı merdivenlerden çok heyecanlıydık ya :1::1::1:

amin canım ya inşallah :16: ben kendimi senin yerine koydum da şimdi o sahne, ben, mehmet... bayılırdım heralde :1: şimdiden heyecan yaptım :26: benim çıkmam gerek canlar ablam mehmetten yeni ayrıldım üzgünüm diye sinemaya davet etti beni :23: kendinize iyi bakın :16:

Son düzenleme:
Selam canım çok iyi yaptın denk gelemiyoruz bir türlüü.. Özledimmmm valla nasılsınnn ?
ben de özledim walla, netimde problem var, o yüzden cewaplarım biraz geç geliyor kusura bakma :54:
geçmişi okuyamadım, ne zaman istiyorlar canım seni :52: :52:
iyiyim çok şükür, eve gitmek için saatleri sayıyorum walla:51:

Selam Derya hoşgeldin canım klozet takımıyla ilgini sorunu yanıtladım canım ama geçmiş sayfalarda kaldı :34:
hoşbuldum yasemincim, geçmişi okuyamadım ama bakarım birazdan, netim normale dönünce :1:
napıyorsun ne var ne yok?

Deryaaa hoşgeldinnnnnnnn
Ben bayadırr denkk gelemiyorumm sana yaaa:19:

Eminim öyledir canımm.. Herşey yolunda gitsin başka birşey istemiyorum:9:
Ecemmm ,, senin için bir albümm yaptımm bakabilirsinn saç modelimeee:34:
Canım teşekkür ederim.. Çok beğendimm ya çok güzel maşallah senin saçlarda çok uzun:9:
İzin verirsen eğer arkadan olan resmi kaydetmek istiyorumm seçenekler arasında olsun yoksa anlatamam kuaföre :52:

amin canım ya inşallah :16: ben kendimi senin yerine koydum da şimdi o sahne, ben, mehmet... bayılırdım heralde :1: şimdiden heyecan yaptım :26: benim çıkmam gerek canlar ablam mehmetten yeni ayrıldım üzgünüm diye sinemaya davet etti beni :23: kendinize iyi bakın :16:

Yok bayılmıyorsun acaba diz kapakların titriyor karnında kelebekler ucusuyoooor :16::16:
E insan yarinin yanından gelince üzgün oluyor sağolsun ablan :)

ben de özledim walla, netimde problem var, o yüzden cewaplarım biraz geç geliyor kusura bakma :54:
geçmişi okuyamadım, ne zaman istiyorlar canım seni :52: :52:
iyiyim çok şükür, eve gitmek için saatleri sayıyorum walla:51:

hoşbuldum yasemincim, geçmişi okuyamadım ama bakarım birazdan, netim normale dönünce :1:
napıyorsun ne var ne yok?

Ne demek canımm önemli değill :29: Bu cumartesi geliyorlar kısmetse :52:
Yaa sayarsın tabi kocana kavuşucaksınnn çünkü:23:

Eminim öyledir canımm.. Herşey yolunda gitsin başka birşey istemiyorum:9:

Canım teşekkür ederim.. Çok beğendimm ya çok güzel maşallah senin saçlarda çok uzun:9:
İzin verirsen eğer arkadan olan resmi kaydetmek istiyorumm seçenekler arasında olsun yoksa anlatamam kuaföre :52:

Tabiii alabilirsinn zaten onun için koydumm:34:
Uzun muu gerçektennnnn:52:
Uzatmak icin neler yapmadım kiii
Çokk teşekkürlerrrr:34:

Back
X