• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Canımm benim teşekkür ederimm :54:
Nasılsın neler yapıyorsunn ? Birbirimizi yakalayıp iki laf edemiyoruz artıkk:50:
iyiyim canım sen nasılsın? evet yaa hiç denk gelemiyoruz artık. ama sen de gündüzleri gelebileceksin heralde artık, o zaman görüşürüz sık sık inşallah. iş güç ev devam ediyor işte, bugün biraz yoğunum işte, birazdan aniden çıkabilirim hatta :1: ama diğer günler genelde burdayım. sen neler yapıyorsun?

iyiyim canım sen nasılsın? evet yaa hiç denk gelemiyoruz artık. ama sen de gündüzleri gelebileceksin heralde artık, o zaman görüşürüz sık sık inşallah. iş güç ev devam ediyor işte, bugün biraz yoğunum işte, birazdan aniden çıkabilirim hatta :1: ama diğer günler genelde burdayım. sen neler yapıyorsun?

Bende iyiyim canım sağol çalışıyorum işte onun dışında pek bir şey yaptığım yok buaralar :27:
Nişan bohçası işine başlamayı düşünüyorum buaralar araştırma peşindeyim:27:
Evett artık gündüzleri gelebilicem yoğun olmadıkça canım inşallah konuşuruz bol bol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende iyiyim canım sağol çalışıyorum işte onun dışında pek bir şey yaptığım yok buaralar :27:
Nişan bohçası işine başlamayı düşünüyorum buaralar araştırma peşindeyim:27:
Evett artık gündüzleri gelebilicem yoğun olmadıkça canım inşallah konuşuruz bol bol.

ayyy ne güzelll, benim de en keyif aldığım şey nişan bohçalarını hazırlamaktı :16: düğün hazırlığından daha keyifliydi walla.
Aldıklarının fotolarını ekle buraya e mi? bizde görelim :34:
kime kime yapacaksınız bohça?

Merhaba kızlar nasılsınızz bakalım ?
Yasemincimm kıyamam sana ya zor bir durum ama geçicek sevdiğin adamla evleniyorsun bundan güzel bişey olamaz dimi ama :)))
Ben iş değişikliği yapıp dershaneye geçtim :)
Biraz yoğunum birikmiş işler var ama fırsat buldukça gündüzleri gelicem Zeynomm.:54:

Hayırlı olsun işin Ecemim.Tamam canım bekliyoruz seni :29:

ayyy ne güzelll, benim de en keyif aldığım şey nişan bohçalarını hazırlamaktı :16: düğün hazırlığından daha keyifliydi walla.
Aldıklarının fotolarını ekle buraya e mi? bizde görelim :34:
kime kime yapacaksınız bohça?
Eklerim tabi Deryacımm eklememmi hele bir başlayayım :9:
Biz bir tek kendimize yapıcaz canım aileleri sokmadık işin içine.

Hayırlı olsun işin Ecemim.Tamam canım bekliyoruz seni :29:

Teşekkür ederim kuzumm. :29::29:

Eklerim tabi Deryacımm eklememmi hele bir başlayayım :9:
Biz bir tek kendimize yapıcaz canım aileleri sokmadık işin içine.

Teşekkür ederim kuzumm. :29::29:
iyi etmişsiniz walla canım, en temizi :34: biz çok detaya girmiştik:26:

Detayla uğraşmak istemiyorum canım ya ben masrafa da gerek yok. Zaten iki tarafta istemiyor:9:

walla iyi yapmışsınız canım :34: bizde iki taraf da pek bi istediydi, ben tek çocuk, eşim de tek erkek çocuk olunca, yapmasak hevesleri kalacaktı. Biliyorsun benim eşim o zaman askerdeydi, benim de başka uğraşım yoktu, canım sıkılıyordu. Bana da eğlence oldu, yaptık işte bişeyler :1:

walla iyi yapmışsınız canım :34: bizde iki taraf da pek bi istediydi, ben tek çocuk, eşim de tek erkek çocuk olunca, yapmasak hevesleri kalacaktı. Biliyorsun benim eşim o zaman askerdeydi, benim de başka uğraşım yoktu, canım sıkılıyordu. Bana da eğlence oldu, yaptık işte bişeyler :1:
Ahh bilmezmiyim o zamanları Deryacım ya :9: Madem istiyordu herkes iyi olmuş yapman kuzum. Bizde istiyoruz ama sadece kendimize :27::27:

Zeynooooo ben burdayım şimdide sen yoksun amaaaa

Ahh bilmezmiyim o zamanları Deryacım ya :9: Madem istiyordu herkes iyi olmuş yapman kuzum. Bizde istiyoruz ama sadece kendimize :27::27:

Zeynooooo ben burdayım şimdide sen yoksun amaaaa
:9:

eee yeni işin nasıl, alıştın mı bari?

Aşağıda bir adet MERCEM gördüm sanki :52:
MERCEEEEEEMMMMM BAKIP BAKIP KAÇMA, SES VERRRRR :52: :54:

Alıştım gibi canım bugün bir hafta oldu daha zaten :9:
Hehehehee :60: ohooooo koskoca 1 hafta olmuş, alışmışsındır artık :9:

Hayatımı hiç bu kadar dolu dolu ve yoğun olarak yaşamamıştım
önce okul sonra eve gel ders çalış kafayı yemessem iyidirr:27:
Kk ya bile giremiyorummmmmmm:19::19::19:

Son düzenleme:
Hayatımı hiç bu kadar dolu dolu ve yoğun olarak yaşamamıştım
önce okul sonra eve gel ders çalış kafayı yemessem iyidirr:27:
Kk ya bile giremiyorummmmmmm:19::19::19:

Sınavlarda yaklaşıyor canım kolaylıklar diliyorum sana :31:

Yasomun düğününe 2 hafta kaldı, nasıl karmakarışık duygular içerisindedir kim bilir..

Selam kızlar hepinizi özledim hiç unutmadım :)

Çok yogunum valla anra duruldum İstanbula geldim son yazdıklarımdan sonra çok iyiyim evim yerleşti çok çok güzel oldu.
Gelinlik tamam kınada giyeceğim tamam hazır ve nazır düğünü bekliyoruz artık :)
Kına 5 Mayısta olacak şimdilik sırada o var sonrada düğüüüün :16:

Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz :)

İnanamıyorum çok az kaldı hayal gibi :nazar:

Back
X