91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Hatta Bak Adaşım Bu Kurabiyenin üzerinde

Mehmet Ekrem Bizi Bekliyor yazıyor :78:

O zamanlar Oğlumuzun İsmine Karar Vermiştik :78:

Şuan Kızımızın İsmi de Belli :78:

Eki Görüntüle 464016

oy oy ben senin o kurabiyeni yerim ama üstündeki bebeği de severim
her sey gönlümüze göre olur kızlar inşallah askerlikten sonra herkes evlenmeyi bekliyor ne güzel ben de

Adaşım ya özel anlamı olmaz mı:116:
bizde Emremle Şöyle Demiştik, Erkeğin İsmini Ben, Kızın İsmini de O Koyacaktı..
Ben erkek İçin Çok İstediğim İsmi Ona Açıkladıgımda O da zaten düşünüyormuş..

Şöyle ;
Ben hep hayalimde vardı Emremin Babasının İsmini Çok İstiyordum.
birde benim babam gibi sevdiğim dayım (sizlere ömür).. onun ismini koymayı çok istiyordum..
Sonra zaten İki İsim İstiyordum.
Sonra İşte Dayımın Adı Ekrem, Kayınpederimin Adı Mehmet..
İkiside Çok Güzel Uyumlu Oldu..

Mehmet Ekrem..
Allahım Nasip Eder İnşaAllah..
Emreme Söylediğimde oda zaten Ekrem İsmini düşünüyormuş :)
ama Babasının İsmini söyleyince ben çok hoşuna gitti oda çok çok çok beğendi ismi :)
ve Allah nasip ederse oğlumuz olursa birgün.. süpriz yapıcaz söylemicez kimseye

Kızımızın ismini ben Emreme sordum onun içinden Hep Zeynep Geçiyormuş :)
bende Zeynep İsmini Çok seviyorum ama yanına bir isim daha istiyorum ona bende henüz karar vermedim :)

Seninki de çok güzelmiş adaşım..
Esra İle Mısra da Çok Güzel Uyumlu Olmuş..
Bende düşünebilirim Artık
Anlamı ne mısra nın tam olarak :44:
Ayaz Murat ta Çok güzel..
Burak , Murat çok güzel uymuş Gerçekten :)

Son düzenleme:
Düşün düşün adaşım, bende ikinci ismi bulamıyorum işte

Şimdi Ela'lar Duru'lar Derin'Ler... Ecrin'ler (ki bu ecrin ismi hiç güzel değil bence o ne öyle) Berra'lar...
Deren'ler Beren'ler...

Herkes koyuyo bu isimleri soğudum vallahi ama ZEYNEP benimde çok çok beğendiğim bir isim.

fıstıklarrrr napıosunuz canlarımmm ne güzel isimler bulmuşsunuz esraburak mısra ismine bayıldım hiç aklıma gelmemişti emresra valla sende cok anlamlı düşünmüsün bitanem inş herşey gönlünüzce olur önce bi gelsinler sonra nişandı düğündü sonra bebek olacak inş

bende söyleyim barı eksik kalmayım bizde konultuk karar vermiştik eğer oglumuz olursa ben egehan istiyordumm söledim oda begendi inş olursa onu koyacaz kızımız olursada hayat koyalım dedi o hayat annemın ismi benim o beni tanımadan da hayat istiyormuş dedim simdi onu koyarsak annen belki alınır dedim hem ben annemin ismini koyamam allah göstermeye bişey olsa anneme nasıl cağırırım kızımı kötü olurum düşündük geri defne koyalım dedik valla şimdilik kararımız bu hayırlısı olsun genede

aile skalamı yazacam bende esradan görüm

erdimran
defnegehan

Aaayy ne güzel canom yaa çok beğendimm
Hayırlısı olsun herşeyin.

Bigün eski işyerimde çalışırken telefonda bir sigortalı adımı sordu Esra dedim Mısra mı dedi hayır Esra dedim.
Ordan aklımda kaldı Esra Mısra Esra Mısra Esra Mısra..
Çok güzel oluyo

evet gercekten yakışıyor cnm ya bu arada kızlar yarın 3 aya düşüyorum bende son günm 4 aylarda su askerlik bitsin uzun bir süre takvime günlere filan hiç bakmayacagımm yaaa

evet gercekten yakışıyor cnm ya bu arada kızlar yarın 3 aya düşüyorum bende son günm 4 aylarda su askerlik bitsin uzun bir süre takvime günlere filan hiç bakmayacagımm yaaa

Ben valla hiç tutamıyorum kendimi içten içe sayıyorum o şafağı

Bakmayacağım saymayacağım demek kar etmiyo bana imran

Buarada sana şey sormuştum görmedin galiba annem. Senin askerin jandarmamı piyademi ağrıda?

evet ya bana da gına geldi hep ecrin derin falan bizim etraftada çok var..
evet Zeynep Çok Güzel Bir İsim..
Bakalım Yanına da Bişey Bulmam Lazım Benim de :)

İmrancım hoşgeldin,

çokgüzel senin isimlerinde..

bana bazıları mehmet isminin çok oldugunu zeynep isminin de çok oldugunu vs. söylüyorlar ama inanın Mehmet Ekrem İsmi şuan gözümde dünyada tek, oğlumuza çok yakışacak bir isim Gibi Geliyor..
Çnükü Sevdiğimle Bizi Anlatıyor..
Babasının İsmi, Ay düşünsenize ne Sevinir Babası Eger OGünleri Görürsek :)

heycanlandım bakın şimdi

Hepimize Butun bu konuştuklarımız nasip olur inşaAllah ...

Son düzenleme:

piyade tatlım ağrıda ne olduki piyade komando çavuş şimdi van'a gitti biliomusun 2 ay yok artık

Son düzenleme:
piyade tatlım ağrıda ne olduki piyade komando çavuş şimdi van'a gitti biliomusun 2 ay yok artık

Hee bi Hakkı albay varmışta onlarda, jandarmada ama galiba.
Benim sevdiceğime demişki ağrıda 1000 TANE ASKERİM VAR AMA BİR TANE SENİN GİBİ ADAM OLAN ASKERİM YOK :)))

Tabiiii biz böyle bir gururlandık, seninki için diyoki benim sevdiceğim yani ağrıda bir sıkıntısı olursa bana söylesin hallederizzzz

kızlar ya gördünüz mü konuyu?
çok sinirlendim yaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/542868-cok-kotuyum.html

ayyyyyyyyy isimlerinizi yesinler. biz konuşmadık sanırım öle bişi :44:
ama benim en sevdiğim isim metehandır. eskiden beri sölerim emre de bilir. emre nin en sevdiği isim zeynep tir. erkek olursa ben koyarım kız olursa sen koyarsın demiştim bi kere. erkek olursa metehan olmasını isterim. ama bizde net bi durum yok. ama erkenden düşünüyoruz. evlendikten 3-4 ay sonra falan kısmetse

konuyu da okudum esracım. var böle saçma durumlar. allah korkusu yok diyorum bu insanlar için. yorum bile yapma gereği duymuyorum. dayanamıyorsa 3 gün oruç tutsun nefsine hakim olmayı öğrensin. yazık..

Zeynebe çok çok katılıyorum.. Allah korkusu yok vicdansız herif !!!
Allah düşmanımın başına vermesin böylesini.

kız senin de isimlerini yesinlerrr kıznın adını da belki emren Zeynep koyar, seviyor ya seni
hani anladın işte

ay bizde ya yani bende hemen istiyorum, 5 6 ay sonra falan, Rabbim nasip eder inşaAllah...

evet gerçekten Allah korkusu yok, sevgiye sevgiliye değer yok nasıl bi akıl fikirdir anlamıyorum.
Allahım bizleri oyle insanlardan uzak tutsun...

Bizim 2 oglumuz olacak(mış)Sevdicegim öyle diyor nerden biliyorsa artık
1)Ufuk kağan
2)Yigit Yusuf

evet esracım bilmiyorum belki zeynep olsun ister
amin inş. allah nasip eder.
ben de emre ismini severdim ne kadar şans. emreyi tanımadan önceden beri severdim

ne Güzel Ya..

kızlar Buraladan bebek haberlerimizide alırız inşaAllah ya..

:31
:

İnşallahh canımm,eski topikleri okudum ben 2009da asker bekleyenleri.Şimdi kimisinin hamilelik takvimi var,kimisinin bebek yaş takvimii
Bizim de olur insallah,teyze oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…