Sizce eşime dinletmelimiyim

Sizi evden çıkarmayan insan yerine koymayan bir adamı niye 4 kez baba yapıyorsunuz?Sizden büyüğüm sizinkilerden daha büyük çocuklarım var (2 tane) iyi bir kocam var iyi bir baba ama asla kendisi bile geleceğini veremediğimiz çocuk istemiyoruz ikisini hakkıyla okutup meslek sahibi etmeye çalışıyoruz niye dört .Doğumdan sonra kontrole gittiğinizde bir spiral taktırmak çok basit kendisi istediği kadar hayır desin taşıyan benim doğuran benim.Bence siz bir korunma yöntemi uygulayın da 5 olmasın çocuklar daha markete parka gidemiyorsun.Sizleri örnek alarak büyümesinler daha medeni hayat yaşamak onlarında hakkı az sesiniz çıksın kocanız sizi ezdikçe sesiniz içinize kaçmış.Sizi aşağılamak için söylemiyorum ama kendinize gelmeniz gerekiyor zirâ çocuklar için iyi bir örnek anne baba değilsiniz.HAYATA GEÇ KALMAYIN
Çok haklısınız

Ne yapayım ayagımıdamı keseyim ordan dedi yani gidip gelmiyimmi dedim kimse gitme demiyor sana insan gibi önüne al konuş söylenecek sey var söylenmeyecek şey var dedim bide bana diyor cocukların günahı senin boynuna niye benim boynuma olsun dedim sen ckkar cocukları dedim işte 3 4 gun evdeydim gitseydik bahçede oynarlar dı falan dedi he dedim gidelim yine desinler akşama ne yapayım okadar et neden getiriyim ben desinler ALLAH razı olsun gitmem dedim

Ne yapayım ayagımıdamı keseyim ordan dedi yani gidip gelmiyimmi dedim kimse gitme demiyor sana insan gibi önüne al konuş söylenecek sey var söylenmeyecek şey var dedim bide bana diyor cocukların günahı senin boynuna niye benim boynuma olsun dedim sen ckkar cocukları dedim işte 3 4 gun evdeydim gitseydik bahçede oynarlar dı falan dedi he dedim gidelim yine desinler akşama ne yapayım okadar et neden getiriyim ben desinler ALLAH razı olsun gitmem dedim
Kim et getiriyor anlayamadım o kısmı.

Kaç gundur eşim izin almış habire başka işlerle uğraşıyor izin gununu oyle bitirdi pazartesi iş başı yqpıcak bakalım ya yarın yada pazar gunu cıkaracakmıs bizi güa neden izin aldı bende anlamadım yuzunu gördugumuz yok doğru duzgun biz 2. Plandayız kaynanam gilin arsasıyla da ugrastı dun dilekçe vermeye gitti yerleri hisseli hisseden cıksın diye uğraşıyorlar İNŞALLAH çıkmaz bende öyle istiyorum çünkü beni oraya göturup orada oturtacak

E akşam eve geliyor elinde telefon ne bi sohbet ne birsey inanın bu saat olmuş hala gelmemiş her gun böyle 9 10 da geliyor akşam yemeği kaynanam gilde yer gelir bizle yemez orada yiyip gelir birazdan gelicek 2 saat görucez yuzunu o kadar uyku saati hadi çocukları götür yatır gun bitti hergunumuz böyle aynı kurulu robot gibi ya

Kaç gundur eşim izin almış habire başka işlerle uğraşıyor izin gununu oyle bitirdi pazartesi iş başı yqpıcak bakalım ya yarın yada pazar gunu cıkaracakmıs bizi güa neden izin aldı bende anlamadım yuzunu gördugumuz yok doğru duzgun biz 2. Plandayız kaynanam gilin arsasıyla da ugrastı dun dilekçe vermeye gitti yerleri hisseli hisseden cıksın diye uğraşıyorlar İNŞALLAH çıkmaz bende öyle istiyorum çünkü beni oraya göturup orada oturtacak
En çok çocuklara üzülüyorum bütün gün evde hapis hayatı yaşıyorlar cıkabilirlerse haftada 1 gün Park oda babalarının insafına kalmış.

E akşam eve geliyor elinde telefon ne bi sohbet ne birsey inanın bu saat olmuş hala gelmemiş her gun böyle 9 10 da geliyor akşam yemeği kaynanam gilde yer gelir bizle yemez orada yiyip gelir birazdan gelicek 2 saat görucez yuzunu o kadar uyku saati hadi çocukları götür yatır gun bitti hergunumuz böyle aynı kurulu robot gibi ya
Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim. Aile kurduğunun farkında olmayan bir adamla yaşamak çok zor. Sen onu takmadan hayatına devam et. Çocuklarınla ilgilen, oyunlar oyna, etkinlikler yap. Çocuklar uyuduktan sonra demle çayını otur film izle. Kendine uğraş bul. Elişi yap, kitap oku, Kur'an okumayı öğren. Farzetki bekar annesin, tek başına çocuk büyütüyorsun.

Allah yardımcın olsun canım ne diyeyim. Aile kurduğunun farkında olmayan bir adamla yaşamak çok zor. Sen onu takmadan hayatına devam et. Çocuklarınla ilgilen, oyunlar oyna, etkinlikler yap. Çocuklar uyuduktan sonra demle çayını otur film izle. Kendine uğraş bul. Elişi yap, kitap oku, Kur'an okumayı öğren. Farzetki bekar annesin, tek başına çocuk büyütüyorsun.
Öyle kardeşim sagolasın

Eşim şimdi aradı kızımın bisikleti için gitti kaynanam gile esim aradı kaynanam la konuştum inkar ediyor sen evdeyken de böyle yapıyordun diyordu

E kızan arkadaşlar işte bj yüzden ses kaydı yaptım inkar eden insanlar bide kaynanam bana diyor ALLAH senin belanı versin ben seninle baş gelemem mağdur rolu yapıyor

Merhaba yaşadığınıza duruma çok üzüldüm, ama sizi malesef kurban psikolojisinde gördüm. İlk önce bu psikolojiden çıkmalısınız, hayatınızın sorumluluklarını almalısınız. Yavaş yavaş ayrılık planı yapıp artık bir şeyler yapmanız gerekiyor. İlk önce Korunun, kocan sana ne derse desin. Sen artık başkalarını umursama, ne yapsan da yaranamayacağın yerdesin. Çok gençsin ve bu hayatı hak etmiyorsun. Ayrılman gerekir, gücünü toplayasana kadar idare et. Kaynana kayınbabana da uzak dur, hiç konuşma onlarla. Ama tek kurtuluş boşanmak. Bu hayat değil hapis bilgin olsun. Kimse seni ileride alkışlamayacak ya da sen aaa çok acı çektim tebrikler demeyecek. Tiroid hastalığı da genelde her şeyi içine atan insanlarda oluyor, bilgin olsun . İleride bu yaşadıkların hastalık olarak sana dönebilir. Üzüldüm, bir kadın böyle yaşamamalı, 4 çocuk var . Ama bu psikolojiden çık ve sınırlarını zorla . Ordan kurtulmaya bak.

Back
X